Dün ZAFERCC ile taksimdeydik... Gavurun enikleri doldurmuş İstanbul'u...
Ama güzel de olmuş... Sonuç her ne olursa olsun bunların ülkeye bıraktıkları para ve yaptığımız tanıtım çok önemli...
arkadaslar liverpol alirsa ingiltereden 5 takim gidecek ozaman bizde 2. ve 3. öne eleme oynayacagiz ama milan alirsa biz 2. takim tek öneleme oynayacak ingiltere ligini 4.sampiyonlarligine gittigi icin liverpol da 5. hadi hayirlisi milan alsin kupayi cool58 de belirtmis
tesekkurler
bu mac türkiye icin cok önemli insallah kötü bisey olmaz uefa yetkilileri bu mactan sonra bi karar verecekler 2012 icin eger bi sakatlik cikmaz güzel gecerse 2012 avrupa sampiyonasi türkiyede hadi hayirlisi
[size=6]su anda mac organizasyon ve programları izliyorum gercekten cok iyi bir tanıtım... ins yayıncı kurulus devre arasında falan istanbul'un tarihi güzelliklerini ( tokapı sarayı, ayasofya, kız kulesi ,bogaziçi köprüsü) gözterirde bedavaya vede üzerine para alarak bu tanıtımı yaparız... :lol: :twisted: :twisted: kadir'ede katılıyorum artık 2012'yi almalıyız... :lol: 8) 8) [/size]
[size=6]su anda mac organizasyon ve programları izliyorum gercekten cok iyi bir tanıtım... ins yayıncı kurulus devre arasında falan istanbul'un tarihi güzelliklerini ( tokapı sarayı, ayasofya, kız kulesi ,bogaziçi köprüsü) gözterirde bedavaya vede üzerine para alarak bu tanıtımı yaparız... :lol: :twisted: :twisted: kadir'ede katılıyorum artık 2012'yi almalıyız... :lol: 8) 8) [/size]
inşallah istanbulu güzel bi şekilde tanıtırlar hadi hayırlısı
tam türkiyeye yakisir bi mac oldu ama sunu da gecemem bizim televizyoncularda hic is yok macin ikinci yarisina alman televizyonunda baktim sahayi öyle bi muhtesem sekilde gösteriyorki anlatamam yayini türk tv sindan almis ama stadyum daymis gibi gösterdi alman kanali cook güzel bi mac olduguna inaniyorum insallah 2012 TÜRKIYE de