Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: HEDEF 22 PUAN
Alt 09.12.2006, 15:02   #11
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok
Standart --->: HEDEF 22 PUAN

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Teknik direktör Bülent Uygun, zor bir periyota girdiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Her maçımızın birbirinden zor geçeceği aşikar. İlk yarınının bitiminde 22 puanı hedeflemiş durumdayız. Arka arkaya oynayacağımız Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray maçlarında en az 4 puan hedefliyorum. Eğer bu 4 puanı alır ve son iki maçımızı da kazanırsak 10 puan alarak 22 puan hedefimize ulaşmış olacağımızı düşünüyorum. Takım olarak inanmış durumdayız, mücadelemizi ve futbol anlayışımızı sahaya yansıtırsak bu arzuladığımız puana ulaşabileceğimizi düşünüyorum."

Tam isabet

Tebrikler hocam. Bütün hedeflerinin tutması dileğiyle
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: HEDEF 22 PUAN
Alt 09.12.2006, 15:12   #12
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: HEDEF 22 PUAN

HEDEFLERİMİZ GERÇEKLEŞTİ.BANA GÖRE SİVASSPORUMUZA SERVET ÇETİN GİDECEĞİNE GÖRE ÇOK SAĞLAM BİR DEFANS,SOL AÇIK,WOOTER GİDECEKMİŞ ONUN YERİNE EN AZ ONUN KADAR TEKNİK BİR OTRTA SAHA LAZIM.BANA GÖRE İŞİMİZ DAHADA ZORLAŞACAK.CARVALYO,HAKAN BAYRAKTAR,SERDAR TOPRAKTEPE,CEM KARACA GİTMELİ.BOŞ YER KAPLIYOLAR.ASLINDA YASİR DE GİTMELİ DİYCEM AMA YASİR SON ZAMANKLARDA MÜKEMMEL OYNUYOR.VE ÇOK KOŞUYOR.
BENCE 4-5 OYUNCU GİDER 3-4 OYUNCU DA GELİR İNŞALLAH.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: HEDEF 22 PUAN
Alt 09.12.2006, 15:28   #13
SivasLady
Gast

Standart --->: HEDEF 22 PUAN

ilk yari hedefimize ulastik
insallah ikinci yari daha iyi performanlsa
daha iyi yerlere gideriz
hedefimizi yükseltelim
hep birlikte UEFA`ya
-->: HEDEF 22 PUAN
Alt 09.12.2006, 16:21   #14
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1499 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: HEDEF 22 PUAN

Ilk yarida koydugumuz hedefe ulastik insallah ikinci yaridaki hedefimizede ulasiriz.Artik hedef yükseltmeliyiz, mesela ikinci yarida puan hedefi olarak 30 puan, bunu yapacak gücteyiz, ama tabiki hedefleri yönetim koyuyor
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla