Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 11:00   #11
M.A.Serhat
Acemi Yiğido

M.A.Serhat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 M.A.Serhat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

evet rguler katılıyorum.zaman öyle bir zaman olmuşki para her kapıyı açabiliyor.sen zamanında parayı al ye ondan sonrada kalk deki bu maçta şike vardı.bunlar komedyen.herşeyin bi planı projesi olduğu gibi bu olayında vardır elbet.kokusu çıkar yakında.

samiyusuf58
M.A.Serhat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 11:09   #12
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

parayı veren düdüğü çalıyor
bazı şeyleri aslında biz bile biliyoruz ama söylemiyoruz
şike futbolda hep olur neden düşünün
anadolu takımlarında doğru dürüst para yok
büyükler zengin
anadolu takınıda sıkıntı başlayınca rahatlamak için büyüklere maç satıyorlar
yıllardan beri böyle bu
ama eğer şartlar eşit olmuş olsaydı bence daha güzel maçlar olurdu
o zaman üç büyük diye kulüp olmazdı
anadolu takımlarından bile şampiyon görebilirdik
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 12:20   #13
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

FENERDEN BEKLENMESE BİLE AZİZ YILDIRIMDAN BUNLAR BEKLENİR. NASIL ŞAMPİYON OLDUKLARINI GÖRDÜK. HELAL OLSUN ADAMA ÇIKMIŞ KORKMADAN AÇIKLMMIŞ.
Alt 30.11.2006, 12:41   #14
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

türkiyede futbol böyle geldi böyle gitmez umarım hakeden yönetici ce camia cezasını bulur, benim için bu olayın ilginç yanı diğer büyük camia yöneticilerinin bu işe sevinememeleri acaba acaba neden yoksa oralardada birşeylermi oldu, yok canım olmamıştır onlar yapmamıştır, onlar sütten çıkmış ak kaşıktır bakalım güzel bir brezilya dizisi başlyor, kahramanlar ve başroller bayağı etkili, bakalım hukuk devletimiyiz yoksa guguk devletimi belli olur, ayrıca acaristan olayıda bunun üstüne bindiki izle dur bakalım ne olacak diye, ALLAH BÖLGE SAVCILARINA YARDIMCI OLSUN,
Alt 30.11.2006, 12:42   #15
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

“Şike iddiaları kahpeliktir”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe'nin, şampiyon olduğu 2001 yılında şike yaptığı iddialarını "kahpelik" olarak değerlendirdi. Uygun, "İddia sahibi arkadaş kahpelik peşinde" dedi.

Özel bir televizyonun spor programına çıkan Cihan Oskay'ın 2000-01 sezonunda Samsunspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta şike yapıldığı yönündeki iddialar tartışılmaya devam ediyor. Bu tartışmaya, Fenerbahçe'de forma giyerken attığı her gol sonrası verdiği "asker selamı" ile ünlenen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da katıldı. Ortaya atılan iddialar konusunda eski takımını savunan Uygun, Cihan Oskay'ı kahpelik yapmakla suçladı.

"İddia sahibi arkadaş bence kahpelik peşinde" diyen Uygun, "Cihan Oskay'ın durumu ortada. Zaten konuştuğu 3-4 kişiden istediği 10 - 20 bin Euro... Büyük bir ihtimal darboğaza girmiş durumda. Kahpelik peşinde bence. Bu kahpeliğinden dolayı da kendisi yasal işlemlerle karşı karşıya kalacaktır. Oskay, kendi kafasında çevirdiği entrikaları olmadığı halde olmuş gibi kamuoyu önüne getirmeye çalışıyor. Çok yanlış. Böyle insanları spordan bir an önce uzaklaştırmak lazım" diye konuştu.

Hiçbir spor adamının şike olayını tasvip etmeyeceğini de ifade eden Uygun, dolayısıyla bütün kulüplerin sahada futbolun gereğini yapan bir mantaliteyle mücadele etmesi gerektiğini kaydetti. İnsanların camiaları töhmet altında bırakırken gerçek deliller sunmak zorunda olduğunu ifade eden Uygun, "Ne ekersen onu biçersin" dedi. Uygun şöyle devam etti:

"Kesinlikle bu işleri tasvip etmiyoruz. Hiçbir spor adamının da tasvip edeceğine inanmıyorum. Çünkü sen başkasının futbolcusuna ulaşırsan birgün senin de futbolcuna birileri ulaşır. Dolayısıyla bütün kulüpler, sahada futbolün gereğini yapan, mücadele eden bir mantaliteyle hareket etmelidir."
Alt 30.11.2006, 13:08   #16
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

'Evde yok'
Biges'teki işletme ortağı Cemil Akbulut, Oskay'ı gazete ilanıyla aramasının nedenini şöyle açıkladı:
"Biges'i Oskay'la birlikte işletiyorduk. Eşit hissemiz vardı. Ancak başka işlerim olduğu için Biges'i her şeyiyle ona teslim etmiştim. 40 gün kadar önce bir akşam, restoranda oturduk, bir hesap yapalım dedik. Zarar ettiğimizi söyledi. Nedenini sordum. 'Yarın çıkarırım' dedi. Sabah oldu, Cihan kayboldu. Giderken şirkete ait bir otomobil ile çek koçanını da götürdü. O günden bu yana her gün birilerine yazdığı çekler çıkıyor karşımıza. 40 gündür evine de uğramıyor. Kapıcısı, önce 'Cenaze için Kayseri'ye gitti' dedi, şimdi Antalya'da olduğunu söylüyor. Kayıp ama yazıları çıkıyor Tercüman'da, Akşam'ın Pencere ekinde ve Fotospor'da. Gazete ilanından sonra İstanbul'da görüldüğüne dair telefonlar aldık."

BU ADAM İÇİN FAZLA SÖZE GEREK YOK....
Alt 30.11.2006, 13:12   #17
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

niye ozaman 6 yıl sonra cıkıp söylemiş adamın konusurken agız hareketleri felan bnce dogru degil.ayrıca telegol sürekli böyle haberler cıkarıyor ama hangisi dogru cıktı hiç biri sırf reyting için baskalarına camur atmaması lazım 3 4 ay önce sivassporumuzada camur atmaya calısmıslardı
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
F.B.'Yİ SAVUNMAK SİVASSPOR HOCASINA DÜŞMEZ!!
Alt 30.11.2006, 13:54   #18
PRIMERA_58
Acemi Yiğido

PRIMERA_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 PRIMERA_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart F.B.'Yİ SAVUNMAK SİVASSPOR HOCASINA DÜŞMEZ!!

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
“Şike iddiaları kahpeliktir”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe'nin, şampiyon olduğu 2001 yılında şike yaptığı iddialarını "kahpelik" olarak değerlendirdi. Uygun, "İddia sahibi arkadaş kahpelik peşinde" dedi.

Özel bir televizyonun spor programına çıkan Cihan Oskay'ın 2000-01 sezonunda Samsunspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta şike yapıldığı yönündeki iddialar tartışılmaya devam ediyor. Bu tartışmaya, Fenerbahçe'de forma giyerken attığı her gol sonrası verdiği "asker selamı" ile ünlenen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da katıldı. Ortaya atılan iddialar konusunda eski takımını savunan Uygun, Cihan Oskay'ı kahpelik yapmakla suçladı.

"İddia sahibi arkadaş bence kahpelik peşinde" diyen Uygun, "Cihan Oskay'ın durumu ortada. Zaten konuştuğu 3-4 kişiden istediği 10 - 20 bin Euro... Büyük bir ihtimal darboğaza girmiş durumda. Kahpelik peşinde bence. Bu kahpeliğinden dolayı da kendisi yasal işlemlerle karşı karşıya kalacaktır. Oskay, kendi kafasında çevirdiği entrikaları olmadığı halde olmuş gibi kamuoyu önüne getirmeye çalışıyor. Çok yanlış. Böyle insanları spordan bir an önce uzaklaştırmak lazım" diye konuştu.

Hiçbir spor adamının şike olayını tasvip etmeyeceğini de ifade eden Uygun, dolayısıyla bütün kulüplerin sahada futbolun gereğini yapan bir mantaliteyle mücadele etmesi gerektiğini kaydetti. İnsanların camiaları töhmet altında bırakırken gerçek deliller sunmak zorunda olduğunu ifade eden Uygun, "Ne ekersen onu biçersin" dedi. Uygun şöyle devam etti:

"Kesinlikle bu işleri tasvip etmiyoruz. Hiçbir spor adamının da tasvip edeceğine inanmıyorum. Çünkü sen başkasının futbolcusuna ulaşırsan birgün senin de futbolcuna birileri ulaşır. Dolayısıyla bütün kulüpler, sahada futbolün gereğini yapan, mücadele eden bir mantaliteyle hareket etmelidir."
YAZIYI HAYRETLE OKUDUM. GEÇMİŞTE F.B. FORMASI GİYMİŞ OLABİLİRSİN, SEMPATİ DUYABİLİRSİN BE HOCA EL İNSAF SEN SİVASSPORUN MENFAATLERİ İÇİN KONUŞ. ZATEN ZAMAN GAZETESİNDE F.B. YAZARLIĞI YAPARKEN DEFALARCA BURDA YAZDIK AMA MAALESEF DOĞRU DÜZGÜN DESTEK GELMEDİĞİ GİBİ ELEŞTİRİ ALDIM. SEN SİVASIN EKMEĞİNİ YEDİĞİN SÜRECE LÜTFEN F.BAHÇE'Yİ UNUT. BUNLAR BİR SİVASLI OLARAK BENİ RAHATSIZ EDİYOR.KİMSENİN AVUKATLIĞI BİZE DÜŞMEZ. TEMİZLERSE ZATEN PROBLEM YOK AMA YA GERÇEKSE ONLARIN PİSLİĞİNE DESTEK VEREN BİR TARAF OLURUZ Kİ , DÜŞÜNEMİYORUM GERİSİNİ.
BÖYLE BİR İFADE ŞEKLİ İNŞALLAH OLMAMIŞTIR; BURAYA YANLIŞ AKTARILMIŞTIR.
ŞU BİR GERÇEK Kİ LİGİMİZDE TEMİZ TAKIM YOKTUR HELE 3 BÜYÜKLER HANGİSİ BİRBİRİNDEN TEMİZ ? BU GÜN OLMASA BİLE YAKIN BİR ZAMANDA BALÇIKTAN ÇIKAMAYACAK HALE GELECEKLER.
PRIMERA_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2006, 13:57   #19
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

telegol spor proğramı yapmıyorki.sadece magazin proğramı gibi.sivassporla ilgili söylediklerini unutmadık hala.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 30.11.2006, 13:59   #20
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

ARKADAŞLAR TELEGOL PROGRAMI RANT SAĞLAMAK İÇİN BU İŞLERE KARIŞIYOR.TELEGOL PROGARAMINI VE SERHAT ULUERENİ KINIYORUM.BEN SİVASSPORLU OLARAK KENDİSİNİN YAPMIŞ OLDUĞU BU İŞLERE KARŞI HALKIN BİR OLUP İZLEMEMSİ LAZIM.YAZIK YAAA.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla