Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR İÇİN VARIM
Alt 09.12.2006, 09:46   #11
orhan058
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orhan058 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: SİVASSPOR İÇİN VARIM

Balili ile inşallah erciyes deplasmanını da kayıpsız atlatıp 24 puanla ligin ilk yarısını bitirmek istiyoruz.Bir sivaslı olarak Balili'yi gerçekten çok seviyorum.Balili seninle gurur duyuyoruz.
orhan058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2006, 10:33   #12
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

kayserili kardeşimin dedikleri dogrudur arkadaslar sonucta futbol bu. birileri sevinecek birileri uzulecek ama dozunu kacırmamak lazım.
saygılar.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVASSPOR İÇİN VARIM
Alt 09.12.2006, 11:48   #13
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: SİVASSPOR İÇİN VARIM

Alıntı:
gesili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ben kayserili bir taraftar olarak balilinin yaptıklarını onaylamıyorum neden mi mesela sizdeki anderson seneye kayseriye gelse sivastaki maçta gol atsa daha sonra tribinlere sivasın hocasına sivasın yöneticilerine hareket yapsa sizde bunu onaylıyorsanız bi lafın yok iki gün sonra ne sivastaki topçular kalır ne kayseridekiler onun için mühim olan insanlık golü atsa adam gibi sevinse inanın kayseride alkışlanır insanın yediği ekmeğe saygısı olması lazım
iyi yada kötü kayserinin ekmeğini yemiş suyunu içmiştir balili izin günlerini bile halen kayseri de geçiriyor onun için ortamı iki tarafıda germek bence yanlış
iki tarafında hatası var bu gerginlikte sana yapılmasını istemediğin hareketi başkasına yapmayacaksın
Kardeşim iyi söylüyorsun da bunlar sonuçta futbol oynuyorlar evet Balili'nin de hatası olmuş olabilir.Ancak Balili Kayseri'ye her geldiğinde protesto ediliyorsa bu da çok ayıp.Yani bunun bir yerde son bulması lazım.Ne olursa olsun bizle bir alakası olmasa da bizim topçumuza yapılan saygısızlık bizi hem üzer hem de sinirlendirir bunu da dikkate almanız lazım

SAYGILAR...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR İÇİN VARIM
Alt 09.12.2006, 12:10   #14
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: SİVASSPOR İÇİN VARIM

VALLA BALİLİ BUGÜN ERCİYES MAÇINDA ÇOK KÜFÜR YİYECEK.İNŞALLAH KÖTÜ OLAYLAR OLMAZ.SAYIN BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ VE YÖNETİCİLER İSTANBULDAN UÇAKLA KAYSERİYE GİDECEKLERİMŞ.SONRADA BÜLENT UYGUNLA SİVASA DÖNECEKLER VE GİDECEK VE GELECEK OYUNCULARIN LİSTESİNİ BELİRLEYECEKLERMİŞ.BAKALIM NASIL SONUÇLANACAK.İNŞALLAH SİVASSPORUM MAÇI ALIRDA GELİR.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2006, 12:20   #15
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
gesili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ben kayserili bir taraftar olarak balilinin yaptıklarını onaylamıyorum neden mi mesela sizdeki anderson seneye kayseriye gelse sivastaki maçta gol atsa daha sonra tribinlere sivasın hocasına sivasın yöneticilerine hareket yapsa sizde bunu onaylıyorsanız bi lafın yok iki gün sonra ne sivastaki topçular kalır ne kayseridekiler onun için mühim olan insanlık golü atsa adam gibi sevinse inanın kayseride alkışlanır insanın yediği ekmeğe saygısı olması lazım
iyi yada kötü kayserinin ekmeğini yemiş suyunu içmiştir balili izin günlerini bile halen kayseri de geçiriyor onun için ortamı iki tarafıda germek bence yanlış
iki tarafında hatası var bu gerginlikte sana yapılmasını istemediğin hareketi başkasına yapmayacaksın
balili çoğu maçda agresif oynayan bir futbolcu, kayseri'den olaylı bir şekilde ayrılması ve komşu kent sivas'a gitmesi olayları iyice gerdi, balili'nin yaptıklarını bende onaylamıyorum ama kayseri taraftarı da her maçda balili'yi kızdırmak için ellerinden geleni yapıyorlar, balili de takımı için oynayan bir futbolcu...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2006, 12:33   #16
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

insaallah bu gun yıne cıkar aslanlar gıbı oynar golunu atar ve ercıyesı yenmemızı saglar
Alt 09.12.2006, 21:23   #17
abdurrahim_58
Tecrübeli Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 abdurrahim_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Profesyonel bir futbolcu için yerin ve zamanın önemi yoktur ve hiçbir zaman olmayacaktır. Balili'de öyle bir futbolcu olduguna gore sorun yok demektir. Balili ligimizi cok iyi tanıyan bir futbolcu. Turkıye'nın Diyarbakır'ından tut diger ucundakı İzmir'e kadar gormus bir futbolcu.
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla