Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: NEREDE BU SİVASLILAR?
Alt 19.12.2006, 17:24   #11
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: NEREDE BU SİVASLILAR?

Sürekli gündeme gelir:"İkinci ligteyken daha çok seyircimiz vardıda, süperlige çıkınca nereye gitti bu seyirci" diye.Benim görüşüme göre: İkinciligte bir hedef vardı,şampiyon olabilmek,kıl payı kaçırılan şampiyonlukluklar bu ilgiyi dahada artırıyordu.Gün geldi ve bu rüya gerçek oldu.Ne olduysa işte ondan sonra oldu.İbre tersine döndü ve ilgi her ne hikmetse(artacağı yerde) her geçen gün dahada azaldı.Bu ilgisizliğin altında; ne ekonomik neden ne kültür nede taraftara veilen önem yatmıyor.Bunun altında yatan 1.neden psikolojik anlayış yatıyor bence.Psikolojik anlayış nedir? Tamam biz süper lige çıktık ama hedefimiz nedir,ligten düşmemek, veya bir hedef konur 40 yada 45 puan toplarsak bizim için çok iyi gibi açıklamalar.Buda taraftarda zaten hedef belli gitsemde olur gitmesemde olur gibi gizli bilinç altı nedenler yatıyor. Sonra seyirciyi hop oturup hop kaldıracak bir kadro kurulamaması heyecan verecek bir istikrarlı tablo oluşamaması gibi buna benzer pek çok nedenler bir araya gelince haliyle bu ortam ortaya çıkmış oluyor.Bana göre birinci neden bu.İkincisi ekonomik neden gelir,ekonomin iyiyse o kadar çok sosyal etkinliklere katılırsın.Üçüncüsde evet futbol bir kültür meselesi,bizde bir zamanlar top oynamının günah olduğu söylenirdi öyle bir kültürle yetiştik.İşte bu psikolojik anlayışı iyi analiz edip onagöre bir çözüm üretilebilirsek, kafalardan o kuşkular ortadan kaldırılabilirsek düzeleceği inancındayım.
Saygılar.
Alt 19.12.2006, 17:52   #12
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

bence en buyuk neden taraftarın basarıya doyması ve bılet fıyatları kayseride adamlar 2 mılyon 1 mılyon yapıor 25 bın kısılık syad full cekıor ama bizde en onemsiz kupa macı bile iki milyon...
taraftara gelince genclere verılen destegın surmesı lazım ..ank. gucu macında kapalı yanını bize verdiler herkes gordu sessizlik kalmadı stadyumda...kapalı yanı hep genclerle doluydu vede kuru kalabalık degıl bizim gibi tribünü bilenler sayesinde biraz canlandı stadyum eger bize verılen bu destek devam ederse bizde herzaman stadda oluruz...alırız davulumuzu en kral trübünü yaparız ank. gucu macındaki gibi...genclere trıbunu sporu futbolu aşılamak staddaki yaşlı nufusu genclestırılmek ıstınıyorsa destegın surmesi lazım....

Alt 19.12.2006, 18:21   #13
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hep destek tam destek....
bu stad nixe domuyo bende anlamiyom
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2006, 19:16   #14
YYILDIRIM
Yiğido

YYILDIRIM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 YYILDIRIM BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
by lord karayel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaaaaaaaaaaaaaaa inegöl maçınkda zaten polislerin yüzümdeki şaşkınlık çok rahat okunuyordu hatta bana dediki birde dersiniz en çok sivaslı var hani nerde 200-250 polis (5)sivaslının can güvenliği için gelmiş adamlar inanın şok oldular robocop tabir ettiğimiz kalkan -polis köpekleri v.s ben zamanı olanlara ve maddi konumu olanlara sadece sesleniyorum burda klawyenin başınkda oturarak destek olsada ama %100 destek sttada stada gelin her kes yorum yapıyor ama önce trübüne gelin lütfen başka sivas yok GENÇLERE BEKLİYORUMMADDİ KONUMU OLANLAR LÜTFEN -VAKTİ OLAN KARDEŞLER -ABİLER -BAYAN TARAFTARIMIZ neden medya demesin sahaya sığmadılar adımızdan neden bahsedilmesin sivasın maçı %100 hiç kuşkusuz full%full ...............Ya sivasta 1-2-3-5 ytl arası çerez denilecek kadar cazip maddiyatı zannederim kimsenin belini bükmeyecek fiatlar........Zaten yönetim elinden geleni bırakın elinden geldiğinin daha fazlasını yıapmaya çalışıyor ya BAŞKA SİVAS YOK
NEDEN Mİ İNEGÖL MAÇINA 5 KİŞİ GELMİŞ SİVASSPOR KUPA İÇİN MÜCADELE ETMEDİĞİ İÇİN, KUPA İÇİN HEDEFE KOŞMADIĞI İÇİN, MACI ANTARAMAN MAÇI GÖRÜP YABANCI FUTBOLCULARI TATİLE GÖNDERDİĞİ İÇİN!!! TABİ KİMSE GELMEZ, NEDEN EN ÇOK FENERİN TARAFTARI STADA GELİYO BAŞARI VAR DİYE EN AZINDAN KAZANMA YÜZDESİ FAZLA MUTLU BİŞEKİLDE AYRILACAKLAR DİYE, BAŞARIYA GÖRE, YENİ HEVES OLAN BURSA GİBİ 2YILDAN SNRA TARAFTAR GELİYO, DİYECENKİ SİVASDA 37 YILDAN SONRA ÇIKTI, BURSANIN NÜFUSU SİVASDAN KAT KAT FAZLA TABİ TARAFTARIDA FAZLA OLUR HATTA 16BİN TARAFTAR AZ BİLE. EN SON AGÜCÜ MAÇINDA 2-5 YTL VE CTESİ GÜNÜ OLMASI NEDENİYLE YİNE İYİ TARAFTAR GELDİ ÇOK SOĞUK OLMASINA RAĞMEN BEN MAÇA GELDİM İKİNCİ GOLDEN SONRA ÇIKTIM NEDEN SOĞUK OLDUĞUNDAN HA BİDE ŞUNU DERSİNİZ BAIRSAN ZIPLASAN ISININ HAKLISIN ISINILIR DEDİĞİNİZ SUSKUN ÇEKİRDEK ÇITLATMAK İÇİN GELEN TARAFTARLAR VARYA ONLARIN YÜZÜNDEN MAÇDA OTURDUM NEYMİŞ AYAĞA KALKINCA GÖREMİYORMUŞ, SUSKUNLUK DİİLDE AYARI BOZUK KÜFÜR EDEN ONCA İNSAN VAR ASIL BUNLARA DİKKAT ETMEK LAZIM SUSAN TARAFTAR KÜFÜR EDEN TARAFTARDAN İYİDİR, ÖNCE KÜLTÜRLÜ OLACAK TARAFTAR.... NEYSE KONUŞACAK ÇOK ŞEYİM VARDA GEREK YOK KAÇ KİŞİ BU YAZDIĞIMI SONUNA KADAR OKURKİ???
YYILDIRIM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: NEREDE BU SİVASLILAR?
Alt 19.12.2006, 19:58   #15
Deliilyasliyiz
Acemi Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 Deliilyasliyiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: NEREDE BU SİVASLILAR?

<marquee>YAŞASIN SİVASLILIĞIMIZ!</marquee>
Alt 19.12.2006, 20:37   #16
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Böse GÜNAYDINNNNNNN!!!

BİZ TRABZON MAÇINDA NEYİN KAVGASINI VERİYORDUK..ŞİMDİ ANLATABİLDİK Mİ??
Alt 19.12.2006, 22:37   #17
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: NEREDE BU SİVASLILAR?

boşuna millete sitem etmeyin derim yapılan haklı değil söylediğim kalsik olcak ama amigomu var?tribünmü varda taraftar eşlik etsin?varolan gruplarda hala liselerarası maçlarda bağrılan şeyleri bağırıyor.sivas seyircisi doydu diyor bazılarınız ben asla ama asla katılmam buna 40 yıldır doymadılar doymazlarda,ayrıca bazı genç arkadaşlar heyecan yapıyolar ama unutmasınlarki onlar daha sokakta top oynamaya anneleri sokakta dahi izin vermzlerken 3,lig dene dipsiz kuyularda o çekirdek yiyenler dört eylülde ve trabzon ilçeleri ve bilimum deplasmanlarda sivassporu desteklemeye gidiyorlardı.sakın yanlış anlamayın sözlerimi ben oturmaları haklıdır doğrudur demiyorum ama amigo ve tribün olmadığından herkes oturuyor,bilmem anlatabildimmi!!!
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2006, 23:27   #18
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim sivas taraftarlık kulturu bakımından geri değil.bu takım 90 larda 3.ligdeyken kimsede olmayan taraftar bu takımda vardı..ee pekı ne oldu dıyeceksınız..taraftarı kusturduler...bununda tek sorumlusu taraftar grubu dıye adları geçen 10 ar 20 şer kişilik gruplar.stada gelıp bırbırlerı ıle kavga eden birlerine sövüp sayanların arasında kımsede maç izlemeye gelmıyor...sorun bu kadar.taraftarı staddan soguttular
GARDAŞ BİZ 90 DAKİKA SUSMAYACAGIZDA AHHHH ŞU BİZE AYAKALKMAYIN BAGIRMAYIN DİYENLER UTANSA ADAMLAR BİZİMLE KAVGA EDİYORLARKİ MACI İZLEYEMİYORUZ DİYE GELİN BUYURUN CANLI CANLI ŞAHİT OLUN ANLAYIN OZAMAN NE OLDUGUNU
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2006, 00:07   #19
1967_CLUB_GECE
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_GECE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BEN FARKLI AÇIDAN BAKMAK İSTİYORUM OLAYA... SİVASSPORUN Bİ HEDEFİ

VAR MI??? ÖNCE BU SORUNUN CEVABINI VERELİM KENDİ KENDİMİZE...

YOK...

BİZ 3.LİGDEYKEN AMACIMIZ VARDI 2.LİG...TARAFTAR DA BU KADAR SESSİZ

DEĞİLDİ...ÇIKTIK 2 LİGE HEDEF SÜPER LİGGGGG... TARAFTAR NASIL

ŞİMDİKİNDEN BİRAZ DAHA İYİ EN AZINDAN BAĞIRMASALAR DA ARA SIRA

ALKIŞ FALAN YAPIYOLAR ISLIK ÇALIYOLAR...

AMA ŞİMDİ NE HEDEF NE DE TARAFTAR VAR...

HEDEFİ OLMAYAN Bİ YOLCUYA KİM YOL TARİF EDEBİLİRKİ???

TAKIMIZIN Bİ HEDEFİ OLSUN VE SİVASLI TARAFTARLARDA DA BİRAZ RUH

OLSUN BAK O ZAMAN SİVASSPORU KİM TUTAR ...

ANKARADAN YİĞİDO CeCe
1967_CLUB_GECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2006, 01:16   #20
YYILDIRIM
Yiğido

YYILDIRIM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 YYILDIRIM BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
koutds_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN FARKLI AÇIDAN BAKMAK İSTİYORUM OLAYA... SİVASSPORUN Bİ HEDEFİ

VAR MI??? ÖNCE BU SORUNUN CEVABINI VERELİM KENDİ KENDİMİZE...

YOK...

BİZ 3.LİGDEYKEN AMACIMIZ VARDI 2.LİG...TARAFTAR DA BU KADAR SESSİZ

DEĞİLDİ...ÇIKTIK 2 LİGE HEDEF SÜPER LİGGGGG... TARAFTAR NASIL

ŞİMDİKİNDEN BİRAZ DAHA İYİ EN AZINDAN BAĞIRMASALAR DA ARA SIRA

ALKIŞ FALAN YAPIYOLAR ISLIK ÇALIYOLAR...

AMA ŞİMDİ NE HEDEF NE DE TARAFTAR VAR...

HEDEFİ OLMAYAN Bİ YOLCUYA KİM YOL TARİF EDEBİLİRKİ???

TAKIMIZIN Bİ HEDEFİ OLSUN VE SİVASLI TARAFTARLARDA DA BİRAZ RUH

OLSUN BAK O ZAMAN SİVASSPORU KİM TUTAR ...

ANKARADAN YİĞİDO CeCe
DOĞRUYA DOĞRU!!!!! HEDEF YOK TARAFTAR YOK ÖNCEDEN YAPACAĞIMIZ HEDEFİMİZ VARDI AMA ŞİMDİ İLK 5 ODA ZORYA, GERÇİ HERŞEY PARADAN GEÇİYO PARA OLSUN TARAFTARDA OLUR ŞANPİYONLUKDA OLUR.
YYILDIRIM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla