arkadaşlar perulu oyuncu hakkında pek bir bilgim yok..fakat tshabalala, kaizer chiefs adlı takımda oynayan bu oyuncu en iyi sol kanat oyuncularından biri olarak gösteriliyor.diğer taraftan şu da var ki milli takım oyuncusu ve dünya kupasında oynayacak..özellikle bu dünyanın en büyük organizasyonunda kendisini göstermek isteyecektir ve o potansiyele de sahip.başarılı olduğu takdirde büyük avrupa kulüplerini peşinden koşturabilir.şunu söylemek istiyorum ki önünde böyle bir imkan var iken sivassporda oynamak onun için küçük bir hedef olabilir ve gelmek istemeyebilir bu çok büyük bir olasılık ama yine de belli olmaz dünya kupası öncesi yarım sezon sivassporu denemek de isteyebilir.çünkü dünya kupası sonrası bence onu elimizde tutmamız gerçekten çok zor.muhakkak ingiltere ve almanya gibi liglere gitmek ister..herşeye rağmen sivassporumuz bu oyuncuya imza attırabilirse çok güzel olur.....
...ben de elimden geldiğince sivassporumuzun transfer çalışmalarını takip etmeye çalışıyorum özellikle şunu belirtmek istiyorum ki internetten takip ettiğim kadarıyla bu kaizer chiefs taraftarları kendi sitelerinde yaptıkları yorumlarda tshabalala yı ne kadar sevdiklerini onun kendileri için çok önemli olduğunu anlatıp duruyorlar ve sivassporun yaptığı transfer teklifinin tshabalala için çok düşük oldüğunu ve çok komik bir rakkam olduğunu söylüyorlar..
hepinize saygı ve sevgiler..yeni yılın sivassporumuza hayırlı olmasını dilerim..