Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2
Alt 31.12.2009, 15:28   #191
mekanizmacı
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 mekanizmacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2

arkadaşlar perulu oyuncu hakkında pek bir bilgim yok..fakat tshabalala, kaizer chiefs adlı takımda oynayan bu oyuncu en iyi sol kanat oyuncularından biri olarak gösteriliyor.diğer taraftan şu da var ki milli takım oyuncusu ve dünya kupasında oynayacak..özellikle bu dünyanın en büyük organizasyonunda kendisini göstermek isteyecektir ve o potansiyele de sahip.başarılı olduğu takdirde büyük avrupa kulüplerini peşinden koşturabilir.şunu söylemek istiyorum ki önünde böyle bir imkan var iken sivassporda oynamak onun için küçük bir hedef olabilir ve gelmek istemeyebilir bu çok büyük bir olasılık ama yine de belli olmaz dünya kupası öncesi yarım sezon sivassporu denemek de isteyebilir.çünkü dünya kupası sonrası bence onu elimizde tutmamız gerçekten çok zor.muhakkak ingiltere ve almanya gibi liglere gitmek ister..herşeye rağmen sivassporumuz bu oyuncuya imza attırabilirse çok güzel olur.....

...ben de elimden geldiğince sivassporumuzun transfer çalışmalarını takip etmeye çalışıyorum özellikle şunu belirtmek istiyorum ki internetten takip ettiğim kadarıyla bu kaizer chiefs taraftarları kendi sitelerinde yaptıkları yorumlarda tshabalala yı ne kadar sevdiklerini onun kendileri için çok önemli olduğunu anlatıp duruyorlar ve sivassporun yaptığı transfer teklifinin tshabalala için çok düşük oldüğunu ve çok komik bir rakkam olduğunu söylüyorlar..

hepinize saygı ve sevgiler..yeni yılın sivassporumuza hayırlı olmasını dilerim..
mekanizmacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mekanizmacı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.12.2009, 15:40   #192
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Otomotssy Olayina Dönmesinde ) Caliskan ve Iyi Oyunculari hep severiz=)
Alt 31.12.2009, 15:56   #193
gurbetkuşları58
Yeni Yiğido

gurbetkuşları58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gurbetkuşları58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inş hepsi gelır sivası siz o zman gorun fener bile dayanamıcak sizin karsında
gurbetkuşları58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 16:38   #194
armn
Yiğido

armn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 armn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu transferler bi bitsinde kadromuzun güzelleştiğini görüp rahatlayalım artık
armn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 16:50   #195
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özellikle Tshabalala bu ismi çok merak ediyorum herkes övüyor çok teknik die bakalım hayırlısıysa olur inşallah......
Sivasspora yeni kan gerekli bunu gerceklestirmenin tam zamani devreye iyi baslamamiz icin gereken Transferler yapilmali ,ama anlamadigim Sezeri neden takas yolu ile degistiriyorlar takima katkida bulunan ve ayni zamanda bildigimiz iyi karekterli ve caliskan ve orta alanda is yapan bir futbolcu kardesimiz gitmesinden üzüldüm.
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 18:04   #196
Bestepeli-58
Acemi Yiğido

28 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 Bestepeli-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YAZIK HEMDE COK YAZIK BU YAZIYI BİR KAC ARAKADAŞIN PAYLAŞMASINI İSTİYORUM SİVASSPOR BİTİ BİTİYOR BU KADAR SACMA TRANSFER OLURMUYA YAZMAYACAKTIM AMA YAZMAK ZORUNDA KALDIM YETER DİYORUM YETER BİR BİRE ALIŞMIŞ 22 TOPCUMUZ VARDI TÜRKİYENİN EN UCUCZ TAKIMIYDI BİR ALEX DEN DAHA AZ FİYATA BU TAKIMI KURMUŞTUK GİDENİN ARKASIN DAN LAF SÖZLEYEMEM BEN SİVASLIYIM BANA YAKIŞMAZ BÜLENT UYGUN NOKTA TRASFERLER YAPIYORDU BAŞARIDA BU ŞEKİLDE GELDİ SONRA O BİR YANLIŞ YAPTI SEZONA BAŞLARKEN BİR KAC TRANFER NE OLDUYSA OLDU TILISIM BOZULDU BURDAN O DÖNEMKİ TOPCULARIN HEPSİNE SESLENİYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YÜZÜMÜZÜ AĞARTINIZ SONRA NE OLDU TAKIMA 5 TOPCU GİRDİ 5 TOPCU GETTİ KÜMEDE KALMAYA OYNUYORUZ TRANSFER CÖZÜM DEĞİL İSKELETİ BOZMAYIN KAMANAN SATILIRSA YERİ DOLMAZ SONRA APO HAYRETİN VE SEDAT GİDERSE BU TAKIM TOPLAMA TAKIM OLUR EN İYİ TOPCULAR ELİMİZDEKİ TOPCULAR ZİTA KAC MAC OYNADI MEHMET YILDIZA KÜFREDENLER ERSEN MARTİNİ SEYREDERKEN NELER HİSETİNİZ İŞTE GERCEK BU İSKELETİ BOZMAYALIM HEPSİDE ALTIN GİBİ COCUKLAR İNANAILMAZ İŞ YAPTILAR VE MEHMET YILDIZ NEKADAR ASİL BİR ANADOLU COCCUĞU OLDUNU HERKESE GÖZTERDİ GS FB BJK TS KAFASINI CELMEK İÇİN COK ENTİRİKALAR YAPTILAR O SİVASI SATMADI İŞTE TOPCU İŞTE KAREKTER BU BAKIN KAYSERİ SPORLU TOPCUYU SEZON ORTASINDA KOPARDILAR ONLARA MEHMET EREN LAZIM DEGİL KAYSERİNİN TÖKEZLEMESİ AMAC BU BURSA İÇİN DE AYNI9 ŞEYLER VAR NEYSE BİRAZ UZUN OLDU AMA GECMİŞİ ARTIK GETİREMEZİZ GÜZEL GÜNLERDİ
Bestepeli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 18:19   #197
Eyvaz94
Yiğido

Eyvaz94 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 Eyvaz94 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Tshabalalani 1-2 kez neredese gormusdum)..Gorelim bakalim ne olacak...
Eyvaz94 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Tinashe Washington Nengomasha
Alt 31.12.2009, 21:56   #198
midnight58
Acemi Yiğido

midnight58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 midnight58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Tinashe Washington Nengomasha

arkadaşlar ben şunu düşünüyorumki bizi şöhret yapan bülent uygun batıranda o elimizdeki 3 kilit adamı verdik daha ne olsun bence transferler i gidiyor 11 i kurdum kafamda süper ama 2 yabancı daha lazım ama iyisinden adamlar kamananı satmaya kalkışmış yha
midnight58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 22:16   #199
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu oyuncunun 10 Aralıkta football365 sitesindeki röportajını okudum...Gelmeye çok hevesli...Ocakta her şey olabilir diyor...Hocayla 5 yıl çalışmış...Bu oyuncuyu Kaiser Chiefe hoca Zimbabve den kendi izleyip aldırmış...Röportajında Muhsin hoca olmasaydı şu anda hiçbirşeyim olmazdı;Onun sayesinde G.Afrika'da çok defa yılın oyuncusu ödüllerini aldım diyor...Şu anda Kaiser Chiefe nin kaptanlığını yapıyormuş...Süleymane ile aynı mevki oyuncusu..Alınır mı bilinmez..Ama çokm iyi bir oyuncu olduğu bir gerçek;27 yaşında bir oyuncu...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 22:19   #200
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bızım klup yonetımınde de ne adamlar varmıs yaaa agızları cok sıkı(!) hergun bırı cıkıyor cok saglam kaynak soz verdım soleyemem dıye bır transfer iddiasında bulunuyor

Etiketler
alamazmıyız, arayışları, ceyhuna, defans, erişilemiyor, fabiano, fırtınası, galatasarayın, gelebilir, geliyor, genç, görüşülüyor, görüşüyor, hoca, kazaniyor, miş, muhsin, nengomasha, netlİk, orlando, oyuncusuyla, saçtı, siphiwe, sivas, sivasa, sivasspor, sivasta, tamam, tamamshabalala, tinashe, transfer, transferde, transferler, tshabalala, turacıyı, tİnane, umut, washington, yattı, yusuf, Önder, Şimşek