Cevap: Muhsin Ertuğral istifa etti
Sivasspor bu saatten sonra çok dikkatli olacak...Muhsin Hoca hakkında o kadar çok eleştiri oldu ki...Adama demediğimizi bırakmadık...Bir kez daha söylüyorum Muhsin Hoca çok delikanlı bir adam..400milyar civarında bir tazminatı olmasına rağmen ,o tazminatı istese çatır çatır alacakken,hoca yönetim tarafından hocam sizin tazminatınız bu ama takımın da durumu malum,ne kadar tazminat istiyorsunuz diye sorduğu hocanın ise yönetimi şaşırtarak bu takımın buraya gelmesinde benim de başarısızlıkta payım var;zaten takım zor durumda tazminat istemiyorum dediği yönetime yakın tarftarlar tarfından öne sürülmektedirler..Hocanın tazminat istemediiğini şu saatlerde tv58 de yayınlanan spor aktif programında gazeteci Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş de söylediler...Fikret Ünsal da buna benzer bir açıklama yapmış...Hoca gitti bakalım herkesin dediği gibi takımda oynamadığı öne sürülen oyuncular şaha kalkıp ,havada rövaşata yaparak,Barselona gibi 100 pas yaparak mı oynayıp takımı ligde bırakacaklar..Lig sonunda tarftarın hocaya yaklaşımı ve yönetimin hocaya yaklaşımının neler alıp neler götürdüğünü hepimiz göreceğiz...GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEYENLER,SADECE GEÇMİŞLE YAŞAYANLAR,GÜNÜ İDARE EDENLER KAYBETMEYE MAHKUMDUR.....
|