Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
DEĞERLİ YİĞİDOLAR bu 25 bin kişilik stad konusunda yüzlerce yorum yapıldı yalnız bu yorumların çoğu birbirimize çatma, muhalefet filan yazıları,öncelikle ben enaz 30 binden aşağı olmamalı diyen biriyim,bustadlar heryıl yapılmıyor,benim 30-35 bin kişilik istememin nedeni,sivas istanbul arası 5,5 6saate inecek,ankara -sivas arası 2,2,5 sate inecek,nerdeyse tuzladan olimpiyata gider gibi sivasa gidilecek ,hafta sonları istanbuldan ankaradan çok sayıda hemserimiz gelir,bakın bjk maçında fb maçında kapasite yeterli olsa 35 bin kişi gelirdi,sonmaç fb yle,eger stad 40 bin kişilik olsa yine dolardı,yalnızca maç için değil,konser,miting,19mayıs,23 nisan gösterileri var,urfaya elazığa,malatyaya erzuruma 30 bin kişilk stad yapılıyor neden sivasa yapılmasın,25 bin kişilik yeterli diyen arkadaşlarada saygım var onlarda belki hiç yapılmamasından 25 bin kişilik yeni stadımız olsun diye düşünüyor,yinede herşeyin hayırlısı olsun,ben umudumu koruyorum,32 bin kişilik modern stadımızın enkısa zamanda yapılması temennimdir.
|