ben bi galatasaraylı - sivaslı olarak şunu söylüyorum 3-4 kere sivassporun maçlarını şizledim sivasda helal olsun sıtad full ama biraz beste üretilmesi lazım
maalesef sivasımızda ki insanlar arasında aşırı derecede şucu bucu şeklinde ayrımlar mevcut ben başka şehirlerde bu derece hemşehricilik tutkusunu kaybetmiş insanlara rastlamadım
böyle oluncada zaten yaşlı nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu şehir olan sivas'ımızda ki gençler arasında da şehircilik tutkusu gelişmiyor dolayısıyla başka takım ve taraftarlarına sempati duyuyorlar
sivasımıza sivassporumuza sahip çıkmalıyız
ÖZÜNDEN UZAKLAŞAN HER CANLI YOK OLMAYA MAHKUMDUR
Bu Konuda candayanmaz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bende yok ve kimsede de olmaması lazım....
bu sivas ne yapıyor yaa bu zamana kadar getirmişsin maçları kaybetmeye başlıyor... çık sahaya çatlayana kadar koş ölürsen kahraman olursun ama böyle yenilirsen rezil olursun.....
taraftar dedigin her sezon basinda yeni lisansli formasini alip de maca gider...sivassporun maclari 5tl felan stad son haftalarda degil her mac dolmasi lazim...ben almanyada oturuyorum ve almanyada en ucuz biletlter 50€ dan basliyor ( assag yukari 100tl..) simdi öyle sanmayinki ben carsiyi kiskaniyorum yada besiktasli ve sivassporluyum ben sadece sivassporluyum da bize carsi gibi taraftar lazim...biz sampiyonluga oyniyan bi takimsak taraftarlarida sampiyon taraftar gibi olmali...
Bu Konuda 58_güzelyurt_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
30 sene sonra belki ancak yeni yetmeler ne kadar yazarsakta çizersekte sivasspor taraftarı tüm gazeteler tv lerde tüm kamuoyunda eksi her yorumcu gerek tv gerek spor yazarları eleştiriyor bizden taraftar çok zor çooooooook zor olur hiçmi kulak aldırmaz insanlar bağırmak çokmu zor hala anlam vermiş değilim
Sivassporun gerçek taraftarı 10-20 sene sonra olacaktır. şuanki nesille bu iş olamaz. kapı kapı dolaşılıyor derneklerle irtibata geçiliyor. Şuan değil ama 10-20 sene sonra gerçek taraftarımız olacak. 1995 doğumlu sivassporlular ve sonradan dünyaya gelen sivassporlular buna dahildir. diğerleri tribün cahilidir. çekirdek yiyenler ve maçta gazete okuyanlar hatta hatta maça gelip telefonla iş görüşmesini 45 dakika boyunca tribünlerimizde yapanlar var. bunlar şuan engel ama 10-20 sene sonraki muhteşem taraftara engel değildir.