Alıntı:
mcmv-58 Nickli Üyeden Alıntı
NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTEEEEEEEE.
SİVAS HALKI ÇOK ÇABUK UNUTTU 3. LİGDE HERKESİN HARİTADA BİLE YERİNİ ZOR BULDUĞU İLÇE TAKIMLARIYLA MAÇ YAPTIĞIMIZI. ŞİMDİ MİLLET KALKMIŞ LİGİ 2. BİTİREN TAKIMI BEĞENMİYOR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ELEME OYNAYAN TAKIMI BEĞENMİYOR AHKAM KESİYOR.NE YAPTI SİVAS HALKI BUGÜNE KADAR SİVAS SPOR İÇİN. ADAM MAÇA BEDAVA GİRER AMA EN FAZLA TAKIMI O ELEŞTİRİR EN FAZLA O FUTBOLCUYA KÜFÜR EDER. BIRAKIN BUNLARI ARTIK SEYİRCİ DEĞİL TARAFTAR OLUN VE GELDİĞİNİZ YERLERİDE UNUTMAYIN.
|
Ben bu tür yazilari yazanlarin sivasli olduguna inanmiyorum bunlar ne sivasli olabilir nede taraftar. burada takim kaygisi ve Sivasli olmanin gururunu yasamak yok isleri gücleri Sivas halkina ve SivasSpor taraftarina saldirmak
Her türlü basarisizligi taraftara sivasliya fatura etmek.
Sana Ben simdi Sivas Halkini SivasSpor icin ne yaptigini söyleyim
1.Basta Eski belediye baskaninin tesisler icin verdigi destegi kimin yandasi olarak yazdiysan git ona sor onlar iyi bilir.O insanda Sivasliydi ve 2 yada 3 yöneticiyi yada yandasi oldugun kisiyi menmun etmek icin o destekleri vermedi.Sivas Halkini menmun etmek icin verdi.Ayrica kendiside Sivasli
2.Yeni belediye baskanimizda Daha yeni 1 ay olmadi SivasSpora 100 araclik otopark hediye etti gelirini takima bagisladi yine Bu belediye baskanimizda 2.3 yönetici yada yandasin menmun olsun diye yapmadi.SivasSporu Sivas Halkinin bir degeri ve bu degere yapilacak yardimin Sivas Halkini memmun edecegini düsündügü icin yapti.Ayrica kendiside Sivasli
3.Eski Valimizin ve Emniyet amirlerimizin Takima verdigi destegi bilmiyen yok mülki amirlerimizde takima verilecek destegi yine Sivas halkinin bir degeri gördügü icin Sivas halkini mutlu etmek icin destek verdigini unutulmasin
4.Sivas halki neyaptigini soruyorsun.Taraftar Sivasda en az oldugu maca
5 bin kisi ile geldi. taraftarin ne yaptigini soracagina Havuzdan ve naklen yayin gelirlerinden ve seyirci gelirleri olarak ne kadar külübe para geldigini ögrenirsen Sivas halkinin ne yaptigini anlarsin.
5-Sivas Halki cami önüne birakilmis kedi degildi Bu tür yazilari yazmadan önce bir iki gün düsünün O takimin basinda yönetici olan ve yönetimde olanlarda sivasli ve senin cokda begenmedigin o sivaslilar senin gibilerin yandasligini yaptiklarina parasini verip laf salataligi ve Sivasliya hakaret degil görevini
düzgün is yapmasini bekleyen kisilerdir.