Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı
Madem Sivasli 5 TL lik adam.. Bunu yönetimi hocasi ve evaneleri israrla söylemiye devam ediyor.. Seneye artik kombineleri siz alirsiniz doldurursunuz. Statyumuda O stadyumda hocaniz calar siz oynarsiniz. Sen hic kendine sordunmu % 95 bittigi halde maraton ve ve seref türübünü % 50 si dolmuyor
sizin gibiler kombineli insanlari bile takimindan soguttunuz.. 15 bilet alinmis 5 tanesini zorla maca yolluyoruz.. sizin gibiler yüzünden Bu gidisle Hizla kombineli insanlari bile stadlardan uzaklastiracaksiniz.. Takim parcalandi simdi sira taraftara geldi onuda kacirirsaniz artik siz size kendim ettim kendim buldun deyip durursunuz...
Sivasli Tesis arsasi verir. tesis yapar.Takimin altina Otobüs alir.100 araclik Otapark gelirlerini bagislar.Geceler düzenleyip.Kombine satisi organize eder. Kombinesini alir SMS lerini yollar. Bunlari heralde senin Yönetimin yada Hocan Babasinin parasi ile yapmadi.. Sonrada cikip takimi koruma yerine kisileri koruyun ve gidisatdan rahatsiz olan taraftara yok seyirci yok 5 liralik adam yakistirmalari ve teraneleri atin.. Bunu yaptirtan Basda yönetimdir. Cünkü cikip bu tip söylevlerin önünü kesmedi.. Bilhassa hosuna gitti cünkü taraftari ile kavgayi sectiler hatalari tesbit edip ortadan kaldirma yerine..Bu tip yaklasimi sonra Hocalari söyledi sivasliya 5 liralöik seyirci dedi... önünü kesmedi simdide evaneleri ayni hakareti ediyor.. Bu isin seneside var!!!!!!!! 15 tane 20 tane 30 tane maraton kombinesi alan onlarca insan taniyorum biliyorum ayip ayip kocaman ayip bunlar kimsenin kasi gözü boyu posu icin bunlari alamdi veya yardimlarini Sehrinin takimi icin yapti..Takimin kimyasi bozuldu futbolcu futboldan sogutuldu... Bari Taraftari rahat birakin hakaret ettirmeyin
|
gecen sene takım şampiyonluga oynadıgındada stada anca bukadar taraftar gelıyodu. son 3 4 mac harıc hangı macta stad doldu. Sivasa son uefa sampıyonu geldı stad yarı yarıya bos. ne buyuk marıfet kombıne alınmıs. sen 1 oyuncuya nekadar para verılıyor bunların prımı yada aylık gelırı felan hıc dusunmuyosun sanırım. ayrıca bnım taraftarlıgıma laf etmek sana düşmez. bnım yasım 19 ögrencıyım ama asla mac kacırmam.1 hafta hesabımı yapar macımı kacırmam. bunu sana istersen ıspatlarım elımde gıttıgım macların bıletlerı hepsı var. ısterse bu takım 3. lige düşsün yine giyer formamı alır kaşkolumu giderim macıma. sen bundan 4 yıl oncekı yagmurlu cuma aksamındakı manısa macına gıttınmı yada 2.ligteyken 4.sırada girdigimiz son haftada 2. olup play ofa cıktıgımızdakı sevınc turlarına cıktınmı bn cıktım. 2. ligte şampiyonluga oynadıgımız kac deplasmana gittin. bnım Sivassporluyum ıyı gunde kotu gunde iyi günde sivaslı kotu gunde ıst. yalakalıgı yapmam. takım 7 macta kotu sonuc aldı dıe takımdan soguyacaksan hıc gelme maca daha ıyı.