Halk arasında "Müddei iddiasını ispatla mükelleftir etmesse İFTİRACIDIR YALANCIDIR" diğe bir söz vardır...
Gold58 isimli üye sen Mecnun beyi hırsızlıkla itham ediyor 19 kişi sattılar paraları Mecnun Bülent yedi diyor... Dünyanın en kolay şeyi birine iftira atmak onu yapmadığı bir şeyle suçlamak bunu yaparkende insanlığın ve adam olmanın bir göstergesi olan kartvizit beyanını yapmamak önce insan söylediği sözün arkasında duracak birini bir şeyle itham ederken suçlarken adını yazmak zorundasın.... Yaz, yaz git onu sattı bunu sattı para yedi... Kim dedi sarı çizmeli gold58... suçaldığı kim Mecnun Otyakmaz... Ayıp ayıp sen bunları yazdıktan sonra adını yazabiliyormusun.... Daha düne kadar 2. Lig de top koşturan 2.Ligde tutunabilecek mi diğe konuşulan Sivasspor umuzu olmayan bütcelerle binbir fedekarlıklarla bir yere getiren yönetim ve teknik heyeti HIRSIZLIKLA itham edeceksin... Kişi birini neyle asılsız olarak itham ediyorsa bilinizki kendisi o işin kompedanı olmuştur... Ben buradan açıkça söylüyorum bu mesajı buraya yazan kadar (gold58) bu mesajın burada yayınlanmasına müsade eden kişi veya kişilerde bu kişi ile aynı düşünce de demektir... En kolay işlerden biridir klavye başına geçip birilerini suçlamak...
Bu sözleri eden AKP Sivas Milletvekili Selami Uzun'un hiç mi kabahati yok? Okuduğu haberi bile anlamamış ne yazıkki veya haberleri sadece başlıkları okumak sanıyor. O haberde "HOCAYI İNTERNETTEN BULDUK" denmiyor... Sayın vekilim siz önce bu konuşmanızda bahsi olan haberi bir istetin okuyun bakalım yönetim orda ne demiş.... Sizinde her daim çok şikayetçi olduğunuz yazılı basın haberi sırf okutmak ve ilgi çekici kılmak için mi o manşeti atmış anlayacaksınız... Yine söylüyorum bu asılsız mesnetsiz iddiları buraya yazan kadar bu mesajın burda yayınlanmasına yayından kaldırılmamasına göz yumanlarda bu iddiayı ortaya atan kişinin şahsiyetsizliğine ortak olmuşlardır....
NOT ; AYRICA SATILAN FUTBOLCU SAYISI 19 DEĞİLDİR 7 FUTBOLCU SATILMIŞTIR...
Şayet bu kişi (gold58) iddialarını ispat etmezse kendisini kamuoyu nezdinden müfteri ilan etmekte bir vazifedir...
Alıntı:
gold58 Nickli Üyeden Alıntı
---AH VEKİLİM AH TAM KONUŞACAK ZAMANI BULDUN YA NE KADAR SEVMEYENIN VARMIŞ SENIN BE VEKİLİM ---KEŞKE SEN ÇIKIP OYNASAYDIN SİVASSPORDA BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDIN HERALDE---SİZ 19 KİŞİYİ NIYE SATTINIZ DEMESEYDINIZ KEŞKE 19 KİŞİDEN ALINAN PARALARI BÜLENTLE MECNUNLA ORTAK YEDİK DESEYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ----SİZ İNTERNETTEN TEKNİK DİREKTÖR GETİRDİNİZ DEMESENİZDE BİZ KULAGINDAN TUTTUK GETİRDİK DESEYDİNİZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ--- AH VEKİLİM AH KEŞKE SİZ TEKNİK DİREKTÖRLUK YAPSAYDINIZ SİVASSPORA BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---AH VEKİLİM AH SİVASSPORA BAŞKAN OLSAYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---AH VEKİLİM AH SİVASSPORDA YONETİCİ OLUPTA YAN GELİP YATSAYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---
|