-->: İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI
Gardaslar dernek calismaniz hayirli ugurlu olsun. Belki suanda sizin bu fedakar calismanizin onemi pek bilinmeye bilir ama ben sunu dusundum. 1967 de ilk Sivasspor un temelini atan agbilerimiz istanbulda, Avrupada, ve diger sehirlerde Sivasspor taraftar derneklerinin kurulacagini belki hayal bile edemezlerdi. Binbir zorlukla diktikleri fidan dunyaya kok saliyor.
Allah onlardan razi olsun. Eger dernek calismasi tamamlanirsa Rustu gardas veya Osman Gunay gardas sivasspor.com sayfamiza bir link acsa. Taraftar derneklerinin adreslerini telefon numaralarini ve hesap numaralarini yazsalar iyi olur birde yurt disinda cok sivasli var 20 binden fazladir(tahminim) . Her sivasli 1 euro gonderse 20.000 euro eder.
Biz kendi koyumuze Lise yaptirma dernegi kurmustuk zorluklarini bilirim. Dernegi kurmak, yazismalar yapmak,ilgilenmek daha yuzlerce is. Bu zorluklara katlanacak degerli kurucu uyeleri birkez daha tebrik ediyorum.
Biz yurt disindaki sivaslilara gelince bu calismalara katkida bulunmamiz gerek. Bu benim kendi kisisel dusuncemdir. Sivasspor'a gonul verenlere kolay gelsin.