Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2013
Alt 01.09.2013, 23:29   #2081
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2013

Alıntı:
EneS ElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftar gecen hafta stadi doldurarak üstüne düşeni yapmadımı? Yönetim ise çok ciddi forvet sıkıntısı yaşamamıza rağmen Piech gibi bir forveti göndermedimi? 3 maçta 4 gol attık bunda forvetlerimizin payı varmı? Gol atmalarını geçtim asistde yok.

Ayrıca düşmemeye oynayan takımlarin almaması hiç birşey ifade etmez. Bu mantığa göre ptt 1. Lig'de oynayan tüm forvetlerin hepsi kötü olmuş olmuyormu?
alper tunga oldu mu ? issiz acun kaldi mi ? uzun oldugu icin anlamadin galiba ozet geceyim ben mehmet artik bu takimda is yapmaz taraftarin isi oyuncu aramak tavsiye etmek degil her hafta stadi doldurup 90 dk destek vermek
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.09.2013, 23:36   #2082
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Taraftar gecen hafta stadi doldurarak üstüne düşeni yapmadımı? Yönetim ise çok ciddi forvet sıkıntısı yaşamamıza rağmen Piech gibi bir forveti göndermedimi? 3 maçta 4 gol attık bunda forvetlerimizin payı varmı? Gol atmalarını geçtim asistde yok.

Ayrıca düşmemeye oynayan takımlarin almaması hiç birşey ifade etmez. Bu mantığa göre ptt 1. Lig'de oynayan tüm forvetlerin hepsi kötü olmuş olmuyormu?
alper tunga oldu mu ? issiz acun kaldi mi ? daha basit cumlelerle yazdiklarimi anlatayim. mehmet yildiz futbol piyasasinda taninan bilinen bir oyuncu bizden gittikten sonra her yil takim degistirdi hicbirinde tutunamadi almak mantikli olmaz. ayrica taraftar oyuncu tavsiye etse de bir sey degismeyecek yonetim bizim soylediklerimizi almiyor sonucta. 1 mac doldurmak yetmez her mac dolduracaksin ve 90dk susmayacaksin ki bir ise yarasin
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2013, 00:14   #2083
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehmet Yıldız'ı isteyenlerin sadece Mehmet'in bizim efsanemiz olduğu için gelmesini istediklerini düşünüyorum aynı Hayrettin'in gidişine bu şehrin çocuğu gitti diye üzüldüğümüz gibi. Mehmet Yıldız bu performansıyla bırakın hedefi ilk 3 olan Sivasspor'u süper lig de herhangi bir takımda bile oynayamaz. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon hiç gol atamadı ve yaşı da 32 oldu. Şimdi düşünüyorum da bu adamın adı Mehmet Yıldız değilde başka bir isim olsaydı bu istatistik de ki adamı istermiydiniz yine ?
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2013, 10:04   #2084
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
33sivasli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet Yıldız'ı isteyenlerin sadece Mehmet'in bizim efsanemiz olduğu için gelmesini istediklerini düşünüyorum aynı Hayrettin'in gidişine bu şehrin çocuğu gitti diye üzüldüğümüz gibi. Mehmet Yıldız bu performansıyla bırakın hedefi ilk 3 olan Sivasspor'u süper lig de herhangi bir takımda bile oynayamaz. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon hiç gol atamadı ve yaşı da 32 oldu. Şimdi düşünüyorum da bu adamın adı Mehmet Yıldız değilde başka bir isim olsaydı bu istatistik de ki adamı istermiydiniz yine ?

Tabikide ismi Mehmet Yildiz oldugu icin. Mehmet Yildiz'i Mehmet Yildiz yapan zaten Sivasspor'dur. Evet, bizim efsanemiz oldugu icin istiyoruz geri dönmesini bunda ters olan ne var? Gittiginde hakki olan milyonlarca parayi almayip fedakarlik yapan Mehmet'i istiyoruz!

Sivasspor döneminden öncede oynadigi takimlarda basarili olamadi fakat Sivasspor'a geldiginde sampiyonluga oynayan takimimizin en önemli futbolcusuydu, yasi 32 olmasida su dönemden sonra bence bir dezavantaj degil avantajdir. Takimin lidere ve bir abi'ye ihtiyaci var. Dikkat ederseniz ben zaten "yedeklerimiz cok zayif sonradan oyuna girebilecek kapasitede" diye belirttim, simdu bunda yanlis olan ne var? Yedeklerimize bir göz atin, hangi futbolcu oyuna girdiginde futbolcularimizi atesleyebilecek ve oyunun gidisatini ciddi etkileyebilecek kapasitede? Söyle haydi bir tane isim söyle! Tecrübesiz Cihan Özkara veya Ahmet Aras'mi? Belki Hakan Arslan diyebiliriz fakat bu yetersiz. Yerli futbolcular bu sezon ayri bir öneme binmisken neden Mehmet Yildiz gibi kendi evladimizi tekrardan kazanmayalim anlayabilmis degilim. 1-2 sezon oynar ve akabinde jübilesini yapip Sivasspor takiminda görev verilmeli.
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2013, 16:16   #2085
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Tabikide ismi Mehmet Yildiz oldugu icin. Mehmet Yildiz'i Mehmet Yildiz yapan zaten Sivasspor'dur. Evet, bizim efsanemiz oldugu icin istiyoruz geri dönmesini bunda ters olan ne var? Gittiginde hakki olan milyonlarca parayi almayip fedakarlik yapan Mehmet'i istiyoruz!

Sivasspor döneminden öncede oynadigi takimlarda basarili olamadi fakat Sivasspor'a geldiginde sampiyonluga oynayan takimimizin en önemli futbolcusuydu, yasi 32 olmasida su dönemden sonra bence bir dezavantaj degil avantajdir. Takimin lidere ve bir abi'ye ihtiyaci var. Dikkat ederseniz ben zaten "yedeklerimiz cok zayif sonradan oyuna girebilecek kapasitede" diye belirttim, simdu bunda yanlis olan ne var? Yedeklerimize bir göz atin, hangi futbolcu oyuna girdiginde futbolcularimizi atesleyebilecek ve oyunun gidisatini ciddi etkileyebilecek kapasitede? Söyle haydi bir tane isim söyle! Tecrübesiz Cihan Özkara veya Ahmet Aras'mi? Belki Hakan Arslan diyebiliriz fakat bu yetersiz. Yerli futbolcular bu sezon ayri bir öneme binmisken neden Mehmet Yildiz gibi kendi evladimizi tekrardan kazanmayalim anlayabilmis degilim. 1-2 sezon oynar ve akabinde jübilesini yapip Sivasspor takiminda görev verilmeli.
Bu takım Hayrettin'i Sivas'ın kendi öz evladını bile yetersiz diye gönderdiyse Mehmet Yıldız'ın ilk 3 hedefinde yetersiz olduğu biline biline sırf hatır gönül için getiriliyorsa Hayrettin'e ayıp etmiş olmaz mıyız ? Takımımıza sırf abi lazım diye getirilecekse Hayrettin'e yine ayıp edilmiş olmaz mı ? Yedek kulübesine diye demişsiniz ama sorarım size 32 yaşında işi bitmiş Mehmet mi yoksa alt yapıdan yetişmiş genç bir forveti mi koyalım yedek kulübesine ? Ahmet Aras da genç sayılmaz ama ben Mehmet yerine Ahmet Aras'a şans verelim daha karlı çıkarız derim ben.
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2013, 17:16   #2086
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

transferin son saatine kadar önemli gelişmeler olabilir...bitirilmek için uğraşılan 2 oyuncu var...
Alt 02.09.2013, 17:21   #2087
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

isim varmi? sen o oyunculari taniyormusun (isimize yararmi)?
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2013, 17:21   #2088
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
transferin son saatine kadar önemli gelişmeler olabilir...bitirilmek için uğraşılan 2 oyuncu var...
agabey mevkileri ney nolur soylermisin?
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2013, 17:24   #2089
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

aldığım duyuma göre yabancı ortasaha ve yerli forvet..fakat bu sadece duyum...bugün bu 2 oyuncunun bitirilmesi için yoğun çaba sarfediliyor...
Alt 02.09.2013, 17:32   #2090
58megayigido
Tecrübeli Yiğido

58megayigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 58megayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aldığım duyuma göre yabancı ortasaha ve yerli forvet..fakat bu sadece duyum...bugün bu 2 oyuncunun bitirilmesi için yoğun çaba sarfediliyor...
Yerli forvet semih olmali

Etiketler
alex, baros, barosa, brezilyalı, carlos, carlosun, cedric, cicinho, cicinho’yu, gelebilir, geliyor, getiriyor, gündemde, gözdesi, istanbula, istiyor, mongongu, rengifo, rota, sivasspora, talip, transfer2013, türkiyeden, var, wasilewski, yarin, yiğidoda