Alıntı:
33sivasli58 Nickli Üyeden Alıntı
Mehmet Yıldız'ı isteyenlerin sadece Mehmet'in bizim efsanemiz olduğu için gelmesini istediklerini düşünüyorum aynı Hayrettin'in gidişine bu şehrin çocuğu gitti diye üzüldüğümüz gibi. Mehmet Yıldız bu performansıyla bırakın hedefi ilk 3 olan Sivasspor'u süper lig de herhangi bir takımda bile oynayamaz. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon hiç gol atamadı ve yaşı da 32 oldu. Şimdi düşünüyorum da bu adamın adı Mehmet Yıldız değilde başka bir isim olsaydı bu istatistik de ki adamı istermiydiniz yine ?
|
Tabikide ismi Mehmet Yildiz oldugu icin. Mehmet Yildiz'i Mehmet Yildiz yapan zaten Sivasspor'dur. Evet, bizim efsanemiz oldugu icin istiyoruz geri dönmesini bunda ters olan ne var? Gittiginde hakki olan milyonlarca parayi almayip fedakarlik yapan Mehmet'i istiyoruz!
Sivasspor döneminden öncede oynadigi takimlarda basarili olamadi fakat Sivasspor'a geldiginde sampiyonluga oynayan takimimizin en önemli futbolcusuydu, yasi 32 olmasida su dönemden sonra bence bir dezavantaj degil avantajdir. Takimin lidere ve bir abi'ye ihtiyaci var. Dikkat ederseniz ben zaten "yedeklerimiz cok zayif sonradan oyuna girebilecek kapasitede" diye belirttim, simdu bunda yanlis olan ne var? Yedeklerimize bir göz atin, hangi futbolcu oyuna girdiginde futbolcularimizi atesleyebilecek ve oyunun gidisatini ciddi etkileyebilecek kapasitede? Söyle haydi bir tane isim söyle! Tecrübesiz Cihan Özkara veya Ahmet Aras'mi? Belki Hakan Arslan diyebiliriz fakat bu yetersiz. Yerli futbolcular bu sezon ayri bir öneme binmisken neden Mehmet Yildiz gibi kendi evladimizi tekrardan kazanmayalim anlayabilmis degilim. 1-2 sezon oynar ve akabinde jübilesini yapip Sivasspor takiminda görev verilmeli.