geçen seneki şampiyon paf takımdan a takıma kaçtane oyuncu çıktı bilen varmı??
arkadaşım geçen sene hiç bir oyuncu çıkmadı a takıma bülent hoca paftaki oyunculara değer vermiyor ilgilenmiyor.geçen seneki paf takım oyuncuları anadolu üsküdar kulübü ve 2. ve 3. lig takımlarına kiraya veriliyor.
__________________ WWW.araklim.net Araklıdan dünyaya açilan pencere
arkadaşım geçen sene hiç bir oyuncu çıkmadı a takıma bülent hoca paftaki oyunculara değer vermiyor ilgilenmiyor.geçen seneki paf takım oyuncuları anadolu üsküdar kulübü ve 2. ve 3. lig takımlarına kiraya veriliyor.
Aynen size katılıyorum ;
Bir hoca 4 sene boyunca hiç mi altyapıdan oyuncu çıkarmaz ? Birde alt yapıya önem veriyorum diyorlar.
Ondan sonra bizim Lig gelişmiyor diyorlar.4 Büyük takım dediğiniz büyükler hiç değilse alt yapıya önem veriyor BÜLENT HOCAMMM...!
Paf takımı adeta binbir surat gibi.Takımda büyk bir istikrarsızlık var.Kaç haftadır yenilmeye abone olan Paf Takımı,bu hafta Hacettepe Paf Takımını Mert'in 4 golüyle 5-2 yenmişler.Bu nasıl takı m anlamadım gitti.Kaç haftadır sürekli farklı mağlubiyetler alırken bu hafta birden bire 5 gol birden atarak galip geldiler.Yeni hocaya(Cafer Hoca'ya)adeta hoşgeldin armağanı verdiler.Bu takımdan oyuncu çıkacağına pek inanmıyorum.Ama yine de belli olmaz.Çıkmamış candan ümit kesilmez.Umarım bu takımdan en azından 1-2 oyuncuyu Atakıma kazandırırlar.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...