Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?
Petkovic 46 5,45%
Uğur 10 1,18%
Murat Sözgelmez 18 2,13%
Sedat 9 1,07%
Hayrettin 35 4,15%
Musa 12 1,42%
Agbetu 4 0,47%
İbrahim 16 1,90%
Onur 17 2,01%
Erman 9 1,07%
Cihan 197 23,34%
Ersen Martin 9 1,07%
Kamanan 462 54,74%
Katılımcı sayısı: 844. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 10.08.2009, 00:01   #201
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

ONCE YAZILANLARA SAYGI DUYMAK LAZIM SONRA CIK KENDI ELESTIRINI YAP SANKI BU TAKIM ELESTIRILMEZ BI TAKIM BU TEKNIK HEYET ELESTIRILMEZ BIR TEKNIK KADRO YA BIRAKIN DA ELESTIREKDE SEVEKDE YUCELTEKDE BI BAKIYOM BIRI ELESTIRIRKEN DIGERI SAHIPLENIYO HERKES KAHRAMANLIK PESINDE BURDA BEN GONLUMDEN GECENI YAZABILMEK ICIN UYE OLDUM IYI GUNDE ELESTIRDIK KOTU GUNDEDE ELESTIRECEZ AMMA SUDA KIMSENIN TEKELINDE DEGIL SIVASSPORU SADECE ELESTIRMEYENLER SEVER DIYE
OYLE DUSUNENDE YANILIR BELKI EN COK ELESTIRENLER ARASINDA BENDE VARDIRIM AMMA EN COK SEVEN BENIM DIYEN KISIYEDE KAFA TUTARIM SEVGIM KONUSUNDA TAKIMA SIVASIMA

ONUN ICIN BIRAKIN SU KURU LAF DALASMALARINI HATTA BURDA YAZAN BASKA TAKIM TARAFTARLARINI BILE SALLAMAYIN HERKES ADAM GIBI DUSUNCELERINI SAYGI CERCEVEINDE YAZSIN ANLAMIYOMKI NEDEN TERS ALGILANIYO NEDEN TEPKI VERME IHTIYACI DUYUYO INSANLAR

YERYUZUNDE YOKTURKI IKI KISI AYNI SEYI DUSUNSUN BIRI EGRI DUSUNUR BIRI DOGRU ONEMLI OLAN ELESTIRIDEDE SEVGIDEDE BI ORANTI OLMASI

CUNKU TARAFTAR OLARAK TEK ORTAK PAYDAMIZ SIVAS VE SIVASSPOR GERISI BOS ELESTIRENIYLE SEVENIYLE SIVAS VE SIVASSPOR BIZIM

ONCE BIZ ELESTIRMEZSEK BASKASI ELESTIRMEZ YOK EDER BUNUDA IYI KOTU HERKES BILIR BIZ ELESTIRECEZKI SEVGIMIZIN KIYMETI OLSUN KURU KURUYA SEVGI OLURMU YA BUNUNDA BIR KARSILIGI OLMALI SIVASSPORU DESTEKLEMEKDEKI MANTALITE BASARI DIR BASARILI OLDUKCA GURURLANIYOSAK BASARISIZ OLDUGUNDADA ELBETTEKI UZULECEZ
ELESTIRYLE KIMSENIN NE SIVASLILIGI EKSILIR NEDE SEVGISI
ELESTIRI TERSINE HATALARI ANALIZ ETME IMKANI SUNAR TABI ANLAYANA
Alt 10.08.2009, 00:19   #202
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya arkadaşlar herkes bi gönderilen fotbolculara yanıyor anlamıyorum ki gecen sene burda ağza alınmayacak lafları o balili m ali hatta m yıldız lara sayanlar ne olduda birden böyle 360 derece döndünüz herkes burda klavye delikanlılığı yapıyor burda böyle bağıracana sana bi zahmet git stad da bağır ok daha bi işe yaramış olur ok herkes işine bakacak burda fikret ünsalları ne bülent uygunları ne de başkaları umrumda burda umrumda olan ne var biliyormusunuz SİVASSPOR ondan gerisi hikaye önce taraftar olacan sonra istifaya falan davet edecen iki yüzlüler
Alt 10.08.2009, 10:02   #203
skep06
Yiğido

skep06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 196 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 skep06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bizim takımın ayarı tamamen bozulmuş.Defansın temel direği Bilica orta sahayı çekip çeviren Sezer hem ilerde hem orta sahada iyi işler yapan Tum ve bence takımın yarısı Mehmet Yıldız olmayınca takımda zaten az olan teknik kapasite bittiği gibi bizi biz yapan güce dayalı oyun anlayışımızda sıfıra inmiş.Sezon başlamadan bas bas bağırdık stoper ve orta saha alın diye haklılığımız ortaya çıktı.Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır neyseki transfer dönemi bitmeden yenildik.
skep06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 10:57   #204
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Trabzon bizden daha iyi ve hazır olarak maça çıktı, kazandı.

Bizim acilen orta sahaya iyi bir ön libero ve defansa da sağlam bir stoper bulmamız lazım.

Stoper için baltık ülkelerinden bir futbolcu bulunursa iyi olur kanaatindeyim.

Hiçbir şey için geç değildir. Yeterki insanlar nerede hata yaptığını bilsin.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 12:08   #205
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı kimdi : Kamanan

Maçın en kötüsü kimdi : Ersen martın

Maçta göze çarpanlar : Cıhan 2 Yarı atack yapamadımızdan hıc faydası olmadı

Ne gibi eksiklerimiz var : Oyun kurucu ve Ersen martının yerınde harekıtlı bır oyuncu Macta gereksız dı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : biz 3 hafta bu kadroyla 3 buyuklerden 1 puan alamayız fb ve gs Den de

Taraftar nasıldı : her zmn kı gıbı oturup cekırdek yeme Kocelınn taraftar kume dustunde 90 dk ucuyorlar bızımkıler haftaya fb de yenılcek gs macına gıden olmaz

Maç hakkında genel yorumunuz : allah kolaylık versın
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 12:49   #206
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

maçın yıldızı kamanan dı ama yinede maçın yıldızı olmasına rağmen kötü oynadı
Alt 10.08.2009, 13:11   #207
alben
Acemi Yiğido

22 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 alben FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ADAMLAR TOP DİYE OYNADI BİZLE.. HATIRLAYIN GEÇEN SENE NASIL YENMİŞTK .. YÜREKLE CANLA BAŞLA OYNADIK TA KAZAN DIK .. AMA BİZDE İSTEK FALAN KALMAMIŞ VALLA .. HAYRETTİN SİVAS ÇOCUĞU O NADA BU YAKIŞIRDI ZATEN SÜPER OYNADI VALLA ..Nİ YE SÜPER OYNADAI DİYORUM ADAM DIRSLI İSTEKLİ YILMADI OYNADI ..YOKSA NE İİ Sİ .. KAMANANA GELİNCE BENİM ADAMIM O DUR .. YABANCI OLMASINA RAĞMEN O BİZM KARAKTERİST ÖZELLİĞİMİZ YANSITIYO .. ATTIĞI GOL ZATEN HERKEZ ATAMAZDI ..
alben isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alben'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.08.2009, 17:23   #208
mcmv-58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mcmv-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mcmv-58 isimli üyenin yazdığı 4 tane mesajın tamamı aşağıdadır bu herifi banlayın... Bu herif burda duramaz...

18 bin olmuş 14 bin olmuş hiç farketmez ben bu maç içinde söylemedim bunları.ben izmirde yaşıyorum her hafta maçları tv de utanarak izliyorum.söylermisin hangi süper lig maçında tribünler full doldu.GS FB BJK maçları hariç. o maçlarda da kale arkasını rakip taraftar dolduruyorda stad dolu görünüyor. ben hala sözümün arkasındayım bu Sivaslılara 5-0 az oldu ve yine söylüyorum YAZIKLAR OLSUN......

Bu Seyirciye bu Halka 5-0 AZ BİLE. BU HALK DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR BENCE. ATINCA MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR YOK 6 MİLYON SİVASLI VARMIŞ YOK 7 MİLYON SİVASLI VARMIŞ DİYE HAVA ATANALARI AKŞAM GÖRDÜK 14 BİNLİK STADI BİLE DOLDURAMADILAR YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE.MECNUN BAŞKAN BÜLENT HOCA VE FUTBOLCU KARDEŞLERİM BENCE BOŞA YORULUYORSUNUZ AĞZINIZLA KUŞTA TUTSANIZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNALDE OYNASANIZ SONUÇ AYNI BU HALK ANCAK İSTASYON CAD. ÇEKİRDEK YER VOLTA ATMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY BİLMEZ.YAZIKLAR OLSUN TEKRAR

Öncelikle herkese izmirden selam.
yazılanları okudum ve sivasa 2000 kişilik stad bile fazla diyen arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.Çünki o seyirci o halk değil yeni bir stada eski beton tribünlü stada bile layık değil.
Başka zaman her yerde ahkam kesip 6.5 milyon sivaslı var diye hava atanlar nerdeler şimdi.
Sivasın Maçlarını tv den izliyorum ve her canlı yayınlanan maçta utanıyorum.İzmirde sivaslı olmayan arkadaşlarla maç izlediğim zaman hani bumu sivas seyricisi diyorlar. 3.ligdeki hatta geçen yıl amatördeki göztepenin bile sivastan fazla taraftarı var. Seyici demiyorum özellikle taraftar diyorum.Seyirci ancak bizim 4 eylül stadında olur elinde çekirdeği ile.
Takım süper lige çıktığında hangimiz böyle bir başarıyı tahmin ediyordukki. Ozamanlar düşmesinde ne olursa olsun deniyordu. Ama şimdi takım ilk 3 oynuyor ama ne yazıkki taraftaro yok stadı dolmuyor.
Neye seviniyorum biliyormusunuz Allahtan 4 Eylül Stadı şehrin tam merkezinde zaten öyle olmasa şimdiki seyiriciyi bile zor bulurdu .
Kayseri ile kıyaslanmaya gelince bundan 2 yıl önce erciyeste süper ligdeyken kayseride her hafta çam olmasına rağmen stadları doluyordu ama bizim 15 günde bile stad dolmuyor. O yüzden sivaslıyım diyen taraftarım diyen sivasta yaşayan herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek diye düşünüyorum.
birgün gelir ne böyle bir başkan nede böyle bir hoca olur takımın başında kıymetlerini bilelim.

NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTEEEEEEEE.
SİVAS HALKI ÇOK ÇABUK UNUTTU 3. LİGDE HERKESİN HARİTADA BİLE YERİNİ ZOR BULDUĞU İLÇE TAKIMLARIYLA MAÇ YAPTIĞIMIZI. ŞİMDİ MİLLET KALKMIŞ LİGİ 2. BİTİREN TAKIMI BEĞENMİYOR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ELEME OYNAYAN TAKIMI BEĞENMİYOR AHKAM KESİYOR.NE YAPTI SİVAS HALKI BUGÜNE KADAR SİVAS SPOR İÇİN.
ADAM MAÇA BEDAVA GİRER AMA EN FAZLA TAKIMI O ELEŞTİRİR EN FAZLA O FUTBOLCUYA KÜFÜR EDER. BIRAKIN BUNLARI ARTIK SEYİRCİ DEĞİL TARAFTAR OLUN VE GELDİĞİNİZ YERLERİDE UNUTMAYIN.

Bahhhhhhh heleeee gardaşşşş. Hangi futbolcusun yada yöneticlerden hangisinin yakınısın?

Öncelikle bu HERİF lafını sana iade ediyorum.Şimdi gelelim konuya tüm mesajlarıma alıntı yaptığın için sağol.Mesajlarımı okuyan gerçek sivas spor taraftarları ne yazdığımı görmüş olur bu şekilde.
Arkadaşın birisi yazdığım mesaja cevap olarak yok eski belediye bunu yaptı yok yeni belediye bunu yaptı yok şukadar para geldi yok ben kimin yandaşıymışım yok hangi futbolcunun yakınıymışım gibi cümleler sarfetmiş.Bir diğeride yok ben sevivaslı değilmişimde yok bu sitede işim yokmuşta yok benim banlanmam gerekirmişte gibi cümleler kurmuş
Şimdi ben 39 yaşındayım ve 39 yılın 34 yılı sivas sokaklarında büyüyerek geçti.İstasyon cad. büyüdüm 5 yıldırda izmirde yaşıyorum.Yani SAPINA kadar Sivaslıyım.BU 34 yıllık zaman içinde yüzlerce sivas spor maçı izledim.1.ligde 2.ligde 3.ligde hatta ve hatta 3.lig henüz kurulmamışken 2.ligden terfi grubuna düştüğümüz zamanlarda bile 4. Eylülde maç izledim ben.O yüzden Sivaslılığımla Sivas Sporluluğuma laf söyletmem.
Eleştrilerime gelince:
1. Ben ne birtane Sivas Sporlu yönetici tanırım nede yöneticilerin bir yakınını tanırım.Nede oturup onlarla ne bir çay içmişiliğim vardır nede oturmuşluğum.Aynı şey futbulcular içinde geçerli hiç bir futbolcunun yakınıda değilim arkadaşıda değilim.Bülent Uygun'un derseniz yine öyle hatta bir galatasaylı olarak pekte sevdiğim söylenemez onu.Ama sevmemek illaki yaptığı işe saygı duymamak anlamına gelmez.Şimdi okuyanlar diyecek galatasaraylı olduğumada laf ederler.Evet Galatasarylıyım ama benim için öncelik Sivas Spordur.
2- Benim ne Osman Seçilmişle işim olur ne Sami Aydınla nede şimdiki başkan Doğan Ürgüple.Ben hiçbirisininde yandaşı yaltakçısı değilim.kim sivas için sivas spor için hizmet ederse ettiyse hepsinden allah razı olsun.
3-Arkadaşın alıntı yaptığı bu güne kadar yazdığım 4 mesajımda da benim sitemim tamamen taraftara.Taraftara derken bu karda kışta yağmurda çamurda takımı yalnız bırakmayan taraftara değil.Akşama kadar kahvelerde işyerlerinde İstasyon cad takım için atıp tutupta bir kez olsun maça gitmeyen gittiğinde de eline çekirdeğini alıp tiyatro izleyen.Hatta kendi tiyatro izlediği gibi takımı destekleyen taraftarıda ''Gardaş oturun ele maçı göremiyoruh'' diye uyaran taraftara sitemim.
4.Süper ligde oynadığımız tüm maçlara bir bakın bakalım hangi bir maçta sivas spor taraftarı stadı hınca hıç doldurmuşta takımı desteklemiş.En son Anderlech maçı işte. ilk maç 5-0 da bitse sonuçta bir şampiyonlar ligi maçı ve Sivas belkide ilk ve son kez böyle bir maç oynayacak ama stada bakıyorsun tribünlerin yarısı boş.Bunu söylemekmi yönetim belediye futbolcu yandaşlığı sayılıyor.
5-Sivasta öyle bir hava varki biz sanki 50 yıldır süper ligde oynuyoruz sanki her yıl şampiyonluğa oynuyoruz her yıl şampiyonlar ligindeyiz gibi.
6.Geçen sezonda burda bu sitede yapılan yorumları okuyun Bülent Uygunu neden Mehmet Yıldızda bu kadar ısrar ettiğini eleştirenler.Neden Baliliyi oynatıyor diyenler bugün çıkmış balili neden gitti mehmet yıldız olsaydı böyle olmazdı diyorlar.
7-İşte bende dahil olmak üzere Sivasın tek bildiği bu .Bugün alkışlar yarın ana avrat söver.Biz böyleyiz işte.
8- Daha önceki mesajlarımda da yazdım Sivaslıyım diyen herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek.Eleştri tabikii olacak.Yönetimi Hocayı Futbolcuları eleştirince normal ama sivaslıyı sivas halkını sivas taraftarını eşeltirince senden kötüsü yok.Ondan sonra yok bu herif sivaslı değil banlayın.
9-Site yöneticilerine söylüyorum banlarsanız banlayın ben sapına kadar SİVASLIYIM SİVAS SPORLUYUM.
10-FATİH ADA RUMUZLU KARDEŞİM BU LAFIMDA SANA İTLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ BUNU UNUTMA .Bu sözde bu HERİFİ banlayın sözüne iadaydi.
mcmv-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 17:57   #209
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1- maç kötü takım kötü. kötünün iyisi kamanan. gerçek bir yiğido gibi sonuna kadar oynadı. kötünün kötüsü ersen. adam sahada gezdi. ne top aldı. ne top verdi ne mücadele etti. 10 tane gol atsa yine böyle mücadele etmeyen futbolcu istemiyoruz. adamın kondüsyonu yok. bu gidişle kondüsyon tutacağıda yok.

2. tüm bunlara rağmen BİZ YİĞİĞDOYUZ ZOR GÜNDE MAÇTAYIZ. SAHTE YİĞİDOLAR GİBİ, BİR KERE MAÇA GELMİŞ " NAH GÖRÜÜRSÜNÜZ BU SEYİRCİYİ" DİYEN ŞABALAKLARDAN DA DEĞİLİZ.

3.TEK DERDİMİZ SİVAS VE SİVASSPOR. YORUM YAPALIM AMA ABARTMAYALIM. AKILLI OLALIM LÜTFEN
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sgulturk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.08.2009, 18:58   #210
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kamanan ve cihan diğerlerine göre daha iyidi.ama işimiz zor bu sene.gönderilen futbolcuları çok özledim şimdiden.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı