Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı
mcmv-58 isimli üyenin yazdığı 4 tane mesajın tamamı aşağıdadır bu herifi banlayın... Bu herif burda duramaz...
18 bin olmuş 14 bin olmuş hiç farketmez ben bu maç içinde söylemedim bunları.ben izmirde yaşıyorum her hafta maçları tv de utanarak izliyorum.söylermisin hangi süper lig maçında tribünler full doldu.GS FB BJK maçları hariç. o maçlarda da kale arkasını rakip taraftar dolduruyorda stad dolu görünüyor. ben hala sözümün arkasındayım bu Sivaslılara 5-0 az oldu ve yine söylüyorum YAZIKLAR OLSUN......
Bu Seyirciye bu Halka 5-0 AZ BİLE. BU HALK DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR BENCE. ATINCA MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR YOK 6 MİLYON SİVASLI VARMIŞ YOK 7 MİLYON SİVASLI VARMIŞ DİYE HAVA ATANALARI AKŞAM GÖRDÜK 14 BİNLİK STADI BİLE DOLDURAMADILAR YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE.MECNUN BAŞKAN BÜLENT HOCA VE FUTBOLCU KARDEŞLERİM BENCE BOŞA YORULUYORSUNUZ AĞZINIZLA KUŞTA TUTSANIZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNALDE OYNASANIZ SONUÇ AYNI BU HALK ANCAK İSTASYON CAD. ÇEKİRDEK YER VOLTA ATMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY BİLMEZ.YAZIKLAR OLSUN TEKRAR
Öncelikle herkese izmirden selam.
yazılanları okudum ve sivasa 2000 kişilik stad bile fazla diyen arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.Çünki o seyirci o halk değil yeni bir stada eski beton tribünlü stada bile layık değil.
Başka zaman her yerde ahkam kesip 6.5 milyon sivaslı var diye hava atanlar nerdeler şimdi.
Sivasın Maçlarını tv den izliyorum ve her canlı yayınlanan maçta utanıyorum.İzmirde sivaslı olmayan arkadaşlarla maç izlediğim zaman hani bumu sivas seyricisi diyorlar. 3.ligdeki hatta geçen yıl amatördeki göztepenin bile sivastan fazla taraftarı var. Seyici demiyorum özellikle taraftar diyorum.Seyirci ancak bizim 4 eylül stadında olur elinde çekirdeği ile.
Takım süper lige çıktığında hangimiz böyle bir başarıyı tahmin ediyordukki. Ozamanlar düşmesinde ne olursa olsun deniyordu. Ama şimdi takım ilk 3 oynuyor ama ne yazıkki taraftaro yok stadı dolmuyor.
Neye seviniyorum biliyormusunuz Allahtan 4 Eylül Stadı şehrin tam merkezinde zaten öyle olmasa şimdiki seyiriciyi bile zor bulurdu .
Kayseri ile kıyaslanmaya gelince bundan 2 yıl önce erciyeste süper ligdeyken kayseride her hafta çam olmasına rağmen stadları doluyordu ama bizim 15 günde bile stad dolmuyor. O yüzden sivaslıyım diyen taraftarım diyen sivasta yaşayan herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek diye düşünüyorum.
birgün gelir ne böyle bir başkan nede böyle bir hoca olur takımın başında kıymetlerini bilelim.
NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTEEEEEEEE.
SİVAS HALKI ÇOK ÇABUK UNUTTU 3. LİGDE HERKESİN HARİTADA BİLE YERİNİ ZOR BULDUĞU İLÇE TAKIMLARIYLA MAÇ YAPTIĞIMIZI. ŞİMDİ MİLLET KALKMIŞ LİGİ 2. BİTİREN TAKIMI BEĞENMİYOR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ELEME OYNAYAN TAKIMI BEĞENMİYOR AHKAM KESİYOR.NE YAPTI SİVAS HALKI BUGÜNE KADAR SİVAS SPOR İÇİN.
ADAM MAÇA BEDAVA GİRER AMA EN FAZLA TAKIMI O ELEŞTİRİR EN FAZLA O FUTBOLCUYA KÜFÜR EDER. BIRAKIN BUNLARI ARTIK SEYİRCİ DEĞİL TARAFTAR OLUN VE GELDİĞİNİZ YERLERİDE UNUTMAYIN.
Bahhhhhhh heleeee gardaşşşş. Hangi futbolcusun yada yöneticlerden hangisinin yakınısın?
|
Öncelikle bu HERİF lafını sana iade ediyorum.Şimdi gelelim konuya tüm mesajlarıma alıntı yaptığın için sağol.Mesajlarımı okuyan gerçek sivas spor taraftarları ne yazdığımı görmüş olur bu şekilde.
Arkadaşın birisi yazdığım mesaja cevap olarak yok eski belediye bunu yaptı yok yeni belediye bunu yaptı yok şukadar para geldi yok ben kimin yandaşıymışım yok hangi futbolcunun yakınıymışım gibi cümleler sarfetmiş.Bir diğeride yok ben sevivaslı değilmişimde yok bu sitede işim yokmuşta yok benim banlanmam gerekirmişte gibi cümleler kurmuş
Şimdi ben 39 yaşındayım ve 39 yılın 34 yılı sivas sokaklarında büyüyerek geçti.İstasyon cad. büyüdüm 5 yıldırda izmirde yaşıyorum.Yani SAPINA kadar Sivaslıyım.BU 34 yıllık zaman içinde yüzlerce sivas spor maçı izledim.1.ligde 2.ligde 3.ligde hatta ve hatta 3.lig henüz kurulmamışken 2.ligden terfi grubuna düştüğümüz zamanlarda bile 4. Eylülde maç izledim ben.O yüzden Sivaslılığımla Sivas Sporluluğuma laf söyletmem.
Eleştrilerime gelince:
1. Ben ne birtane Sivas Sporlu yönetici tanırım nede yöneticilerin bir yakınını tanırım.Nede oturup onlarla ne bir çay içmişiliğim vardır nede oturmuşluğum.Aynı şey futbulcular içinde geçerli hiç bir futbolcunun yakınıda değilim arkadaşıda değilim.Bülent Uygun'un derseniz yine öyle hatta bir galatasaylı olarak pekte sevdiğim söylenemez onu.Ama sevmemek illaki yaptığı işe saygı duymamak anlamına gelmez.Şimdi okuyanlar diyecek galatasaraylı olduğumada laf ederler.Evet Galatasarylıyım ama benim için öncelik Sivas Spordur.
2- Benim ne Osman Seçilmişle işim olur ne Sami Aydınla nede şimdiki başkan Doğan Ürgüple.Ben hiçbirisininde yandaşı yaltakçısı değilim.kim sivas için sivas spor için hizmet ederse ettiyse hepsinden allah razı olsun.
3-Arkadaşın alıntı yaptığı bu güne kadar yazdığım 4 mesajımda da benim sitemim tamamen taraftara.Taraftara derken bu karda kışta yağmurda çamurda takımı yalnız bırakmayan taraftara değil.Akşama kadar kahvelerde işyerlerinde İstasyon cad takım için atıp tutupta bir kez olsun maça gitmeyen gittiğinde de eline çekirdeğini alıp tiyatro izleyen.Hatta kendi tiyatro izlediği gibi takımı destekleyen taraftarıda ''Gardaş oturun ele maçı göremiyoruh'' diye uyaran taraftara sitemim.
4.Süper ligde oynadığımız tüm maçlara bir bakın bakalım hangi bir maçta sivas spor taraftarı stadı hınca hıç doldurmuşta takımı desteklemiş.En son Anderlech maçı işte. ilk maç 5-0 da bitse sonuçta bir şampiyonlar ligi maçı ve Sivas belkide ilk ve son kez böyle bir maç oynayacak ama stada bakıyorsun tribünlerin yarısı boş.Bunu söylemekmi yönetim belediye futbolcu yandaşlığı sayılıyor.
5-Sivasta öyle bir hava varki biz sanki 50 yıldır süper ligde oynuyoruz sanki her yıl şampiyonluğa oynuyoruz her yıl şampiyonlar ligindeyiz gibi.
6.Geçen sezonda burda bu sitede yapılan yorumları okuyun Bülent Uygunu neden Mehmet Yıldızda bu kadar ısrar ettiğini eleştirenler.Neden Baliliyi oynatıyor diyenler bugün çıkmış balili neden gitti mehmet yıldız olsaydı böyle olmazdı diyorlar.
7-İşte bende dahil olmak üzere Sivasın tek bildiği bu .Bugün alkışlar yarın ana avrat söver.Biz böyleyiz işte.
8- Daha önceki mesajlarımda da yazdım Sivaslıyım diyen herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek.Eleştri tabikii olacak.Yönetimi Hocayı Futbolcuları eleştirince normal ama sivaslıyı sivas halkını sivas taraftarını eşeltirince senden kötüsü yok.Ondan sonra yok bu herif sivaslı değil banlayın.
9-Site yöneticilerine söylüyorum banlarsanız banlayın ben sapına kadar SİVASLIYIM SİVAS SPORLUYUM.
10-FATİH ADA RUMUZLU KARDEŞİM BU LAFIMDA SANA İTLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ BUNU UNUTMA .Bu sözde bu HERİFİ banlayın sözüne iadaydi.