Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza ÇALIMBAY
Alt 10.06.2012, 18:17   #201
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza ÇALIMBAY

09.06.2012 16:40:42

Beşiktaş Kulübü, muhtemel hoca adaylarından Rıza Çalımbay'dan vazgeçti.

Son yapılan görüşmeler sonrası aradaki pürüzlerden dolayı Beşiktaş Yönetim Kurulu bu kararı aldı

http://www.haber1903.com/Besiktas-14...azgecildi.html
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.06.2012, 18:19   #202
Çılgın Türk
Usta Yiğido

09.06.2012 16:50:07

Beşiktaş ile yaptığı görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından Sivasspor Kulübü Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş Kulübü ile 1-2 görüşmemiz oldu. Mukavelemden dolayı Beşiktaş zor durumda kalacaktı. Sivasspor ile yolumuza devam ediyoruz." dedi.

http://www.haber1903.com/Besiktas-14...vazgectik.html
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.06.2012, 18:35   #203
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Yw riza hoca sen nasil insansin yaa gidiyorsan defol yaa senin yuzunden stress yasiyoruz transfer yok yw hoca git yw iki mac sonra zaten kovarlar en azindan ic yuzunu gormus olduk ne olursa olsun senin gibi adamlar klubumuze lazim degil yaptiginiz konusmalarla igrenc oluyorsunuz en sevilen adamken en nefret edilen adam haline geldin
Alt 10.06.2012, 19:31   #204
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Rıza Çalımbay açıklaması...

Beşiktaş Kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı konusunda önemli açıklamalar yaptı.
10 Haziran 2012 18:51

Kaynak : DHA

Beşiktaş Kulübü'nde bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı sonrası basın mensupları ile sohbet eden kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Çebi, yönetim kurulunda yabancı teknik adam tercihinin daha ağır bastığını, 1 hafta içinde yeni teknik direktörü açıklayacaklarını söylerken, şu anda biri daha önce Türkiye'de çalışan, diğeri Türkiye tecrübesi olmayan iki yabancı ve bir yerli teknik adam seçenekleri bulunduğunu söyledi.

Çebi, bir süre önce anlaşmak üzere oldukları Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay defterinin ise kapandığını belirtti.

Ayrıca iki gün önce yaptıkları yönetim kurulu toplantısında takımın yardımcı antrenörü Roland Koch'un teknik adamlığa getirilebileceği konusunu konuştuklarını ancak böyle bir durumun olmayacağını söyledi.

Ahmet Nur Çebi son olarak yönetim kurulu içinde teknik adam konusunda farklı görüşler olduğunu da söylerken, bu durumun bir tartışma boyutuna ulaşmadığını sadece üyelerin fikirlerini açıkça ortaya koyduğunu dile getirdi.

Haberden anlasildigi gibi Riza Calimbay dosyasi kapanmis. Daha önce Türkiye'de calisan hoca Gerets olsa gerek. Diger yerli hoca Samet Aybaba diye düsünüyorum...
Alt 10.06.2012, 21:41   #205
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yw riza hoca sen nasil insansin yaa gidiyorsan defol yaa senin yuzunden stress yasiyoruz transfer yok yw hoca git yw iki mac sonra zaten kovarlar en azindan ic yuzunu gormus olduk ne olursa olsun senin gibi adamlar klubumuze lazim degil yaptiginiz konusmalarla igrenc oluyorsunuz en sevilen adamken en nefret edilen adam haline geldin
arkadaşım ne gerek var böyle sözlere. bu konuyu daha fazla uzatmayalım, kapatalım artık. bu yarayı kaşımanın kime ne faydası var.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda risale69'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.06.2012, 22:10   #206
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hay ağzına sağlıl gardaş.. herşeye göz yummayın artık gerçekleri görün..
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2012, 22:12   #207
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Dönme dolap!

Beşiktaş’ta teknik direktör bilmecesi çözüm bulamıyor. Yabancı konusunda ısrar eden siyah-beyazlılar, beklenen yanıtı alamayınca, Roland Koch’u bile takımın başına getirmeyi düşündü
Koch da kabul görmeyince yeniden Çalımbay’a gidildi. Ancak Rıza hocanın Sivasspor ile olan sözleşmesi engel oldu. Yönetim Eric Gerets ile Samet Aybaba’yı tekrar gündemine aldı.
Samet Aybaba, koşulsuz olarak Beşiktaş’ı çalıştırmak istiyor.

SERDAR SARIDAĞ

Beşiktaş Yönetimi, teknik adam sorununu bir türlü çözemedi. Tayfur Havutçu’nun gönderilmesinin ardından arayışa giren, ancak bir türlü problemi halledemeyen siyah-beyazlılarda yönetim bir türlü uzlaşma sağlayamadı.
Yerli teknik adam işinde yaşanan ikilemden dolayı yabancıya dönen, ancak düşündükleri isimlerin hiçbirini ikna edemeyen ya da koşullarını sağlayamayan siyah-beyazlılarda son olarak Antrenör Roland Koch gündeme geldi. Aylık 40 bin euro alan Alman çalıştırıcının teknik direktör olduğunu savunan bir grup, “Zaten sözleşmesi devam ediyor. Üstelik yıllık 500 bin euro alacak. Neden o olmasın?” düşüncesini ortaya attı. Ancak yönetimdeki çoğunluk Koch’un getirilmesine sıcak bakmadı.
Bunun üzerine Rıza Çalımbay ile yeniden masaya oturan Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, dün Antalya’da Rıza hoca ile el sıkıştı. Ancak Çalımbay, “Başkanımı ikna edin” diyerek, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı işaret etti. Bunun üzerine Otyakmaz ile konuşan siyah-beyazlılara, “Size verdiğimiz süre geçti. Rıza Çalımbay ile devam edeceğiz” yanıtı geldi.
Rıza Çalımbay, “Bir de ben konuşayım” diyerek Mecnun Otyakmaz ile görüştü, o da ikna edemedi.
Bunun üzerine siyah-beyazlılar, Eric Gerets ile Samet Aybaba’yı tekrar gündemlerine aldı. Beşiktaş yönetimi Fas Milli Takımı’ndan ayrılması gündemde olan Eric Gerets’ten gelecek habere göre rotasını belirleyecek. Belçikalı çalıştırıcıda olumsuz bir gelişme olması halinde yönetim bu kez yerli seçeneğini masaya yatıracak.Kaynak:Milliyet.com. tr

02:30 | 10 Haziran 2012
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2012, 11:36   #208
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Riza hoca yine Radyospor'da.
Besiktas'in bende yeri farkli.
Ben Besiktas'la anlasmistim, Sivas tarafindan izin cikmadi! ÜZGÜNÜM
Tatsizlik cikmamasi icin Sivas'ta kaldim. Insallah ilerki yillarda olur.
Sivas tarafindan problem oldu, Sivas olayi kesti.
Cok üzüldüm.
Sivasspor yönetimine tesekkür ediyorum benim 3 defa Besiktas ile görüsmeme izin verdi.
Eneramo sosyal hayati seven bir insan o yüzden ayrildi.
Besiktas ile anlassaydim ilk alacagim oyuncu Eneramo olacakti.
Bobo'yu Kayserispor almis. Sivasspor'a gelmek istese hemen alirdim. Ama Besiktas icin alir miydim bilmiyorum.

Reportaj bitti. Riza hoca cok kirilmis bu net anlasiliyor. Bu saatten sonra Sivasspor'a ne kadar faydali olur bilinmez...
Alt 11.06.2012, 12:25   #209
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Başkanım hatalarınızdan ders almıyorsunuz hiç.Gönülsüz olan bir insanla başarı gelir mi? İş işten geçmeden Sivas'ın geleceğine de yatırım yapabilecek bir hoca ile anlaşılsın.Rıza Hoca'nın 1 yıllık sözleşmeleriyle bu iş olmaz.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2012, 12:26   #210
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Riza hoca yine Radyospor'da.
Besiktas'in bende yeri farkli.
Ben Besiktas'la anlasmistim, Sivas tarafindan izin cikmadi! ÜZGÜNÜM
Tatsizlik cikmamasi icin Sivas'ta kaldim. Insallah ilerki yillarda olur.
Sivas tarafindan problem oldu, Sivas olayi kesti.
Cok üzüldüm.
Sivasspor yönetimine tesekkür ediyorum benim 3 defa Besiktas ile görüsmeme izin verdi.
Eneramo sosyal hayati seven bir insan o yüzden ayrildi.
Besiktas ile anlassaydim ilk alacagim oyuncu Eneramo olacakti.
Bobo'yu Kayserispor almis. Sivasspor'a gelmek istese hemen alirdim. Ama Besiktas icin alir miydim bilmiyorum.

Reportaj bitti. Riza hoca cok kirilmis bu net anlasiliyor. Bu saatten sonra Sivasspor'a ne kadar faydali olur bilinmez...
Nihayet Mecnun başkan masaya yumruğunu vurmuş

Etiketler
açalım, açık, anlaşmıştım, beni, beşiktaşla, Çalimbay, Çalımbaya, Çalımbay’ın, canlı, heyecanladıran, hoca, hocaya, karnesi, kİmdİr, mektup, parantez, riza, rıza, sivasspor, stad, var, yayında