Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Aylar oncesi yaptığım bir yorumda bjk yi sewmediğimi soylemiştim..sadece ben değil Bursanın yüzde doksandokuzu sewmez..Birde bunlara ek olarak Kayseriyide soylemiştim...Bunları soylerken laf olsun diye yazmadım Nedenleri gerekçeleri olduğu için yazmıştım ama detaya girmedim...Türkiyede dostu düşmanı başınıza ya iyi bir iş geldiğinde yada çok kotü bir durumda olduğunuzda gorürsünüz..Yanlız biz bjk yi sewmeyiz ama taraftarınında hakkını yemeyiz ..Hakikatten tribün anlamında oldukça sağlam gruptur..Yanlız Kayserinin takındığı bir tawır wardır ki omrümün sonuna dek affetmeyeceğim bir tawırdır..İsim wermeme gerek yok Bursada oynanan bir maçta rakip taraftar İstiklal Marşımızı ıslıklamış ayağa kalkmamıştır..Bursa taraftarıda çıldırmış gerekli derslerini orada anında wermiştir(gerçi günah keçiside olduk bu yüzden İstiklal Marşımıza yapılan bu saygısızlığın cezasını weriğimiz için az daha vatan haini ilan ediliyorduk ve bazı medyada edildik bile) Kayseri bu konuda Bursa taraftarını eleştirmiş ve malum takıımın geriye kalan bütün maçlarını Kayseride oynanması için beyanat wermiştir..(Yonetimi weya taraftarı bunu hatırlamıyorum) İşte bu yüzden sevmem bu takımıda taraftarınıda...Bjk yle husumetimiz had sahfadayken bile bu malum konuda Bjk sanal ve bazı ortamlarda Bursa seyircisinin yaptığını tasvip edip destek vermiştir..Yani kardeşim kanlı bıcaklı düşman diye tabir edilen takım bile onem arzeden konu olduğu zaman düşmanının bile Haklı gerkçesinin yanında ardında dimdik dururken Kayseri düşman değilken yaptığı bu dawranışla beynimdeki eksi yerini çoktan almıştır..Senin kayseri konusunda anlattıklarına gormeden altına imzamı atarım..çünkü yaparlar.......
|
yaaa aslın da futbolda olağan şeyler vardır herkez takımının kaybetmesini kolay hazmedemezz ..herkes biyerlere suç bulurr
ama kanlı bıçaklı düşman olmak da gerekmezz bnce
bn sivassporlu olarak
her takıma eşit mesafedeyimm tabii isteyen bni eleştire bilir