bugun gelecekti hani? insallah bir aksilik olmaz
Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Kasımpaşa'dan Fırat olabilir. Ya da Galatasaray'dan Aykut.
|
sürekli ilk 11 de oynayacak ama. rıza hoca borjan ı yedek bırakır dıye dusunuyorum. tabı korcan olduğu zamandı bu.
Alıntı:
Kasımpaşa'dan Fırat olabilir. Ya da Galatasaray'dan Aykut.
|
borjan ı yedek bırakır dıye dusunuyorum. tabı korcan olduğsürekli ilk 11 de oynayacak ama. rıza hoca u zamandı bu.
Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
Aykut mu aman ALLAHIM
|
Ben Borjan'ın yedeği olabilecek adayları yazdım. Yok eğer Borjan'ı kesebilecek bir yerli kaleci adayınız varsa yazın görelim.
Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı
borjan ı yedek bırakır dıye dusunuyorum. tabı korcan olduğsürekli ilk 11 de oynayacak ama. rıza hoca u zamandı bu.
|
düzeltme.
sürekli ilk 11 de oynayacak ama borjan ı yedek bırakır dıye dusunuyorum.
tabı korcan olduğu zamandı bu.
Alıntı:
Ben Borjan'ın yedeği olabilecek adayları yazdım. Yok eğer Borjan'ı kesebilecek bir yerli kaleci adayınız varsa yazın görelim.
|
borjan zaten yedek olmalı bence. bize borjanı yedek bırakacak yerli kalecı lazım. malesef bulmak zor..
kaleci ve forvet ne zaman alınacak..
15 Temmuz da Panathinaikos ile hazırlık maçlarımız başlıyor. bu maçlarda kaDRO şekillenmeli. transferi biran önce bitirmeliyiz. ligin başlamasınada çok az kaldı yönetim transfere hız vermeli..
oh be iyi bir haber moralim duzeldi insallah su kotu surecten anlimizin akiyla cikariz geriye kaldi forvet transferi ahh ahh birde kaleci transferi cikti basimiza korcan aklanirsa takima geri doner mehmmet yildizi geri almaliyiz degil mi?
1)milan cerny bugun gelecekti ne oldu ? bilen varmi ?
2)korcanin yerine bir kaleci gerekmiyomu ? forvet transferi ne oldu insallah bitiririz bu transferleri cok gec kaldik malesef su durumlardan ama ben aklanacagimiza inaniyorum o yuzden transfer yapilmali
ya transferler askiya mi alindi yoksa
Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı
Sivas - F.Bahçe maçı için...
Trabzonla ilgili şok iddia
12/07/11 08:59
HTSPOR
İkinci dalga operasyonuna ise Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki şike girişiminin neden olduğu öne sürüldü.
İddiaya göre Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Sivasspor’a Fenerbahçe’nin şike parası gönderdiği yönünde duyumlar alıyor.
Şakar, hemen Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz ile Trabzon’da dün gözaltına alınan Zeki Mazlum’u temasa geçiriyor. Ancak Odyakmaz, Mazlum’dan Fenerbahçe’nin verdiği paradan çok daha fazla miktarda bir para talep ediyor. Zeki Mazlum durumu Şakar’a bildiriyor. Şakar da konuyu Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e iletiyor. Ancak kulüp, Odyakmaz’ın istediği parayı toparlayamıyor.
TEŞEBBÜS EDEN DE DÜŞÜYOR
Sorgu dosyalarında Trabzonspor’un, Fenerbahçe’nin rakipleri Kardemir Karabükspor ve Sivasspor’a teşvik primi vermeye çalıştığı, ancak yeterli parayı toplayamadıkları için vazgeçmek zorunda kaldıkları öne sürüldü. Futbol disiplin talimatına göre teşebbüs de yasak ve şike ile teşvik aynı kapsamda ele alınıyor. Kulüplere küme düşmeye kadar ceza verilebiliyor.
İŞTE O MADDE:
FUTBOL DİSİPLİN TALİMATI / MADDE 55
MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
(1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır.
(2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
(3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.
|
bana hic inandirici gelmedi bu senarist kim acaba
aman kim ceza alirsa alsin taraftarin sucu ne takimlarimiz niye ceza alsin
demedi demeyin bu Mehmet Berk fazla yasamaz gibime geliyo
tipsiz teneke ..................
transferler beni cok dusunduruyor ne olacak simdi insallah transferleri bitiririz