bütün hazırlıklarımız tamam onları bu stada gömeceğiz keşke bütün sivaslı kardeşlerimde bizimle beraber olabilse yıllarca deplasmanlara gitmekten bıkmadım istanbulda yaşıyorum ama farketmez ben heryere gidiyorum bi sivaslı olarak yanlız bırakmıyorum takımımı şimdi 1lik zamanı doğru söz ....
__________________ Celladına aşık olan esirin tutkunluğu ile bağlandım bu camiaya...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BeYLeRBeYi58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sivasspor - Bursaspor Kupa Maçı için Organi
Şimdi biletixden geliyorum. Sivas maraton biletlerinin hepsi satılmış. Maraton sol tarafı ilave olarak satışa açmışlar. Talep olursa üst katlar da açılabilir. Kale arkasının da yarısından fazlası satılmış. Bu durumda bursa tarftarından çok olacağımız kesinleşti.
__________________ Birgün Herkes Önünde Eğilecek
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Harput0658'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sivasspor - Bursaspor Kupa Maçı için Organi
Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi biletixden geliyorum. Sivas maraton biletlerinin hepsi satılmış. Maraton sol tarafı ilave olarak satışa açmışlar. Talep olursa üst katlar da açılabilir. Kale arkasının da yarısından fazlası satılmış. Bu durumda bursa tarftarından çok olacağımız kesinleşti.
Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler. Bizim milletin aklı son demlerde geliyor. Tek umudumuz bu
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Ben şimdi biletix den 3 bilet aldım. Stadın 2. katını satışa açmamışlar. Yani yaklaşık 30000 bilet satışa sunulmuş Takım başına 15000. 25000 değil.
Sivas maraton tribününde Sırasıyla A-B-C-D-E-F-G bloklarından C-D-E full satılmış B ve F bloklarında çok az yer var A ve G blokları boş yani maratonda yaklaşık 3000 bilet kalmış. Kale arkasını bilmiyorum. Galiba kale arkalarının hepsi boş hiç satılmamış.
hocam senin gibi bilinçli taraftarımızı biraz daha artırabilsek bu iş olacak ama şu an için uzak görünüyor...en azından iyi ki sizler gibi takımına sahip çıkan sivaslılar var...
Doğu_Bey teşekkür ederim. Faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Bu arada 13:00 itibari ile maraton A-B-C-D-E-F-G bloklarının hepsi satılmış. İlave olarak Maraton yan tribün(Sarı tribün) satışa açılmış. Talep durumunda maraton üst tribün de satışa açılabilir. Kale arkasının yarısından fazlası satılmış. Bize ayrılan yerleri dolduracağımız kesinleşti.
__________________ Birgün Herkes Önünde Eğilecek
Bu Konuda Harput0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...