Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Alt 29.05.2012, 00:06   #201
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Söylediklerinizde tamamiyle haklısınız..Bende Sivasa yüksek kapasiteli bir stad inşa edilmesi taraftarıyım..Ama Bursaya yapılan stadı toki ile karıştırmayınız..Toki işin içinde değil ..Bursa Büyükşehir Belediyesi bu stadı tamamiyle toki dışında kendi imkanlarıyla yaptırıyor..Çok cüzi bir miktar alındığını biliyorum tokiden ama gerek tasarımı gerek inşası gerekse yeri tamamiyle büyükşehire ait..Bunun için yeterli bütçe bulunabilirse tasarımda değişebiliyor kapasitede..Yoksa Toki Bursaya 35 000 yeterli görmüştü...
Allah razi olsun bursali kardes!
Haklisin ama bir yolu yok mu yani.
4 eylül stadt 1970 sene sinde yapildi 2007 en son insaa edil suan 18.700 bin seyircisi var. Tamam akilli stad yapiyorlar kis icin iyi olur. ama 25.000 icin az 25.000 belediye yapamaz mi ? surda 5.000 - 6.000 fark var yani.
citothehan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda citothehan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.05.2012, 00:13   #202
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Söylediklerinizde tamamiyle haklısınız..Bende Sivasa yüksek kapasiteli bir stad inşa edilmesi taraftarıyım..Ama Bursaya yapılan stadı toki ile karıştırmayınız..Toki işin içinde değil ..Bursa Büyükşehir Belediyesi bu stadı tamamiyle toki dışında kendi imkanlarıyla yaptırıyor..Çok cüzi bir miktar alındığını biliyorum tokiden ama gerek tasarımı gerek inşası gerekse yeri tamamiyle büyükşehire ait..Bunun için yeterli bütçe bulunabilirse tasarımda değişebiliyor kapasitede..Yoksa Toki Bursaya 35 000 yeterli görmüştü...
Gardaş eğer yanlış söylüyorsam düzeltelim;ben internette Bakanlık tarafından Stat yapımında kullanılmak üzere 50 Trilyon verileceğine dair bir haber okudum..Bence bu stat yapımında verilecek yardım parası eğer benim okudum haber dpğruysa bu nerdeyse stadın maliyetinin yarsına eşit bir rakam...Stadın maliyeti de 100-110 Trilyon diye bir haber okuduğumu hatırlıyorum..Yani devlet çok cüzi değil ;stat yapımında kullanılmak üzere belediyeye 50 Trilyon yardım yapıyor ;bu da az buz para değil;ne dersin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2012, 00:36   #203
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş eğer yanlış söylüyorsam düzeltelim;ben internette Bakanlık tarafından Stat yapımında kullanılmak üzere 50 Trilyon verileceğine dair bir haber okudum..Bence bu stat yapımında verilecek yardım parası eğer benim okudum haber dpğruysa bu nerdeyse stadın maliyetinin yarsına eşit bir rakam...Stadın maliyeti de 100-110 Trilyon diye bir haber okuduğumu hatırlıyorum..Yani devlet çok cüzi değil ;stat yapımında kullanılmak üzere belediyeye 50 Trilyon yardım yapıyor ;bu da az buz para değil;ne dersin...
Büyükşehir Timsah Arenada o kadar çok şey değiştiki ben burada daha önceki başlıklarda yaptığım açıklamaları bile düzelterek yaptım.Her gün farklı bir söylem farklı bir projeyle karşılaştık..Sizin söylediğiniz de doğrudur..Biliyorsunuz Türkiyede 8 kente stad yapılıyor ve her kent için devlet ödenek ayırdı..Bursanında bu konuda ödenek hakkı var doğal olarak tabi..Ama mevcut önerilen (tokinin projesi)Bursa camiası yeterli görmeyip beğenmedikleri için Büyükşehir Belediyesi olaya el atarak '' biz bunu kendimiz yaparız'' tavrı ile yeni proje arayışına girdiler ihaleler yapıldı inşaat başladı (dün yanından geçtim hakikatten harika)..Şimdi belediye devletten 50 milyonu istiyor..Ama stadın gelirlerinin 49 yıl tamamiyle belediyeye ait olması bir yerde bu ödeneğe engel koyuyor..Benim bildiğim bu bahsedilen para devletten alınmadı ..Alınsada çok ufak bir kısmı ödendi..Tabiki duyumlarla hareket ediyoruz.Bursada genel anlamda bilinen olay budur..Ama yinede her zamanki tam anlamıyla vakıf olamadığım konularda iddia etmem...
Alt 29.05.2012, 08:02   #204
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
belediyeye yazdım ben cevap verdiler. Açıkcası belediye razı yapmaya. Ama siz de gençlik ve spor il müdürlüğüne başvurun diyor. Ben yazdım ama benimle olacak iş değil ki. Açıkcası yüreğim tükendi artık oraya buraya yazmaktan...
kkemal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kkemal58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.05.2012, 08:23   #205
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

şimdiki stadyumun yerine bakıyorumda inanılmaz üzülüyorum bu kadar ucuza giden bir yer yok adeta beleşe gitti yazık sivasın bu hakkını çalanlara göz yuman bizim büyüklere
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2012, 08:44   #206
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
citothehan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iste yeni stadin resimleri...

Tamam,, içini gösteren fotograf bu değil zaten çatıdanda belli de, ama tribün kesinlikle böyle balkonlu olmalı. Büyük maçlar haricinde sadece alt tribünler açılarak seyirci çoğunluğu sağlanır.

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.05.2012, 14:01   #207
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
citothehan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stad güzel amma 25.000 cok az en az 33.000 hatta 50.000 de olabilir!
Bu ne bicim adalet !!!!!

Buyrun kendiniz görün Bursaya 45.000 seyircilik stad...

______________________________ ______________________________ ____
Ankara'da düzenlenen Bursa ve şampiyon Bursaspor gecesi spor camiasında büyük ilgi gördü.

Bursaspor'un şampiyonluk öyküsünün yeniden yaşandığı gecede, ilk kez sergilenen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 'Timsah' modelli 45 bin kişilik kapasiteli stadının maketi davetliler tarafından beğeniyle izlendi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, stadın maketinin bile kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Başkan Recep Altepe de yeni stadın inşaatının yakın zamandaki ihalenin ardından hemen başlayacağını ve 1,5 yılda bitirileceğini açıkladı.
kardeş çok güzel söylüyorsunda adamların belediyesi yapıyor toki yapmıyor ki.madem öyle bizim belediyede girsin olaya tokiye yaptırtmasın ben yapacağım desin Sivas'a 40 bin kişilik stadyum yapsın.ama nerdeee.bu stadyum zaten seçim zamanı gelemden yapılmaz ben bunu belediye başkanına ve eski belediye başkanına da attım.diğer seçim döneminde böyle bir projeniz var mı dedim.Eğer olursa Hem stadyum arazisi sivasa kalır hem istediğimiz kapasitede ve mimaride stadyumumuz olur hemde belediye başkanları için büyük bir oy kazancı olur.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mühendisburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.05.2012, 14:39   #208
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş çok güzel söylüyorsunda adamların belediyesi yapıyor toki yapmıyor ki.madem öyle bizim belediyede girsin olaya tokiye yaptırtmasın ben yapacağım desin Sivas'a 40 bin kişilik stadyum yapsın.ama nerdeee.bu stadyum zaten seçim zamanı gelemden yapılmaz ben bunu belediye başkanına ve eski belediye başkanına da attım.diğer seçim döneminde böyle bir projeniz var mı dedim.Eğer olursa Hem stadyum arazisi sivasa kalır hem istediğimiz kapasitede ve mimaride stadyumumuz olur hemde belediye başkanları için büyük bir oy kazancı olur.
Sagolasin kardes artik hayirlisi!
citothehan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2012, 21:14   #209
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Milli Takımın maçlarını oynadığı Salzburg Red Bull arena tam sivasspora göre. Kapasitesi 31000 kişilikmiş şeklide güzel. Bundan daha küçüğü hiçbirşeye yaramaz valla.
kkemal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2012, 21:30   #210
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu gidisle bu hukumet bi secim daha sivasi kazanmadan yapmayacak
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıklandı, Çik, gözünü, kapasite, kesinleşti, sahİp, siki, stadina, stadyum, stadyumma, sİvasli, tokİ, tutuyor, uyuma, İhalesi, İŞİ