böyle mağlubiyetlerde 2 gün kendime gelemşyroum becerisizlik bencillik bencillik bıktım artık bu takımdaki bencillikten şu fenere alın 3 puan size dedik maçı satsan bu kadar basit yenilmezsin kafayı yıyecem ya zorumdan ağlıyacam böyle maç verilirmi allah kitap aşkına ya
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı shang'a Teşekkür Ediyor...
topa vuracak halleri bile kalmamıştı fenerbahçe şow yaptı ben bu işten hiç bi şey anlamadım mağlup olalımda elimizdeki maçı neden veriyoruz akıl mantık almıyor antep maçından bile daha çok içim yandı kafayı yedim 3 4 olacak diye beklıyoruz 3 golü topa dahi bvuramayan fener atıyor emeğimizin oyunumuzun karşılıgı bu degıl kendı kendımıze maglup olmaktan bıktım artık
Hocam bu başarı senin sayende ama Allah rızası için şu 45-60 dakika arası oyunu oku müdahale et.
***nerde arkdş o hoca kamil ve pedriel hicmi fark etmedi 3 metre mesafede eger bu ikilinın yerine orta sağa 2 yeni oyuncu alsaydı oyuna.mac bizimdi hoca resmen uyudu......
grosicki ne zaman patlama yapacak diye bekliyorum her maç hayal kırıklıgı 45 dklık topçu 2.yarı felç oldu resmen mücadele gücü yok yıldız futbolcu tamam ama bi patlama yap abi 1 maç güzel 8 maç mort başıma ağrılar girdi bu basit gol yemeler atamamalar delirecem kafayı yiyecem
senelerdir kaçırdığım maç yok bank asyadan 2.ligden 3.ligdenede sürekli bu takımın takipçisiyim rüya takım diyebileceğimiz bir takım hiç bu kadar zoruma giden maç olmamıştı sabaha kadar yazsam ciğerim soğmaz
Futbolda yenilmekte var ,yenmekte diye bir klasik laf vardirya,aslinda bu günki yenilginin bas mimarlari Enaramo ve Suarez.Biri Volkan´i calimlayip öyle vurayim,digeride en kolayi basaramayinca ,zoru secip tupu disari atmasi bizi adeta kahretti ve maci kaybetmememizi sagladi.Istanbul´un üc büyüklerinden birinin mac sonunda yüzünün gülmesi ,biz Sivasspor taraftarlarini cok derinden üzmüstür.