tamam yapılacak çok iş var katılıyorum ama tv olsa o işlerin yapılmasıda kolaylaşır.
düşünsenize bütün sivaslılar takımını her an takip edebilir.
gazeteler geçen yıl bize sayfalarında yer veriyordu busene bahsetmiyolar bile.
tv miz olsa kim takar onları.
herkes takımından haberdar olur.
tv reklam alarak kendini finanse eder zaten.
sadece istanbuldaki sivaslılar bu tv yi kolaylıkla ayakta tutar.
Tv nin uyduya vereceği kira bedeli ile her sene fazladan bi oyuncu alınır
Hedef kitlesi belli bir grup olan oluşuma fazla reklam verilmez
Kendisini amortide edemiz.Bu da Yetmedi; ekstra bir gider kaynağıdır
bence sivasspor tv 58 le anlaşsın zaten tv 58 de hep reklam veriyo haberini yayınlasın arta kalan zamanda sivasspor hakkında yorumlar,maçlar konuşulsun
ama birde sivasspor maçları canlı yayınlanırsa artık rekomu kırar orasını allah bilir.
bence sivasspor tv 58 le anlaşsın zaten tv 58 de hep reklam veriyo haberini yayınlasın arta kalan zamanda sivasspor hakkında yorumlar,maçlar konuşulsun
ama birde sivasspor maçları canlı yayınlanırsa artık rekomu kırar orasını allah bilir.
Her kanalın belli yayın politikası vardır.tv 58'de Sivassporumuz için zaten sporaktif programı bulunmakta.Bu program izleyiciyi tatmin edermi tartışılır.
Canlı yayın konusunda Söylediğiniz imkansız zira yayın hakları ihalesi bilindiği gibi maç maç değil bütün sezonu kapsayacak şekilde yapılıyo 3 dakikalık özetlerin ücreti bile yaklaşık 10 bin tl civarı.. Söylediğiniz şey güzel ama imkansız
Bence tv 58 felan olmaz, Kendine has bir kanal olmasi lazim. Büyük takim olma yolunda bunlarada sahip olmamiz lazim. Ama bu simdilik biraz zor.. Sampion olursak neden olmasin ))
Geçen yılki performasla Ligde kalıcı olma yolunda kendini kanıtlamIş olsaydı Sivasspor, neden olmasın derdik.
Lakin durum ortada daha acil düzelmesi gereken çok eksik yönlerimiz var şu an için gereksiz bir fikir.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...