Alıntı:
howsoonisnow3 Nickli Üyeden Alıntı
Böyle düşünmemen lazım kardeş. Biz taraftar olarak takımımıza sadece iyi günde değil; kötü günde de destek vermeliyiz. Yoksa başarı varken desteği herkes verir, gerçek taraftar olmayız o zaman. Başarılıyken diğer takımların taraftarları da takdir ediyor, maçlarımızı izliyor, bizimle ilgileniyor ancak esas olan her zaman ve tam destek vermektir.
|
Dostum kendi gitmek ister, iyide para veren olursa gitsin tabi ama Şampiyonluğa oynuyorum diyipte en güçlü silahını rakibine verirsen, kimse kusura bakmasın ama böyle bir hatayı hiç kimse affetmez.
Anderlict istiyor diyordu, oraya versin itirazım yok ama gidipte rakibine verirse bunu bir taraftar olarak affedemem. en iyi oyuncumuzun rakip takıma verilmesine hiç bir taraftarın vicdanı razı olmaz.
Mehmet Yıldızı alan şampiyon olur diye beyanat verip sonrada onu pazarlamaya çalışan bir yönetim hangi anlayışla bunu yapar anlamıyorum.
Madem Mehmet yıldızı alan şampiyon olursa bırak sivasta kalsında Sivas Şampiyon olsun. Taraftar para değil başarı istiyor, böyle bir hava yakalanmışken tutupta İstanbul takımlarının oyunlarına gelerek sivasspor traftarını incitmeye, küçük düşürmeye kimsenin hakkı yok.
Yarın birgün GS şapmiyon olurda sivas'a kalkıp derseki.
"işte bizim gücümüz, büyüklüğümüz, bak nasıl aldık en iyi oyunucunuzu elinizden, hani Andoludan şampiyon çıkıyordu"
anadoludan şampiyon çıkacağını gösterdik diye ortada gezen yöneticiler ne cevap verir çok merak ediyorum.
Bu kötü gün iyi gün mevsuzu değil dostum, Mehmet Giderde sivas düşerse bu Sivasspor'a yapılmış bir ihanet olarak algılanır.