Transferler Netlik Kazanıyor 3
Arkadaşlar hepimizin merak ettiği transferlerdeki son gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi savunmaya dönük Mali'li orta saha oyuncusu Souleymane Keita ile 2 yıllığına anlaştık. Diğer kesin anlaşmamız ise Freiburg'da oynayan gurbetçi forvet oyuncusu Rahman Soyudoğru. Bu iki transfer dışında;
Hepimizin günlerdir bildiği Perulu stoper Orlando Contreras. Açıklanmasa da anlaşmaya varıldı. Zaten hocamız lig tv ye 2 gün önce verdiği demeçte perulu ve hollandalı iki oyuncuyla anlaştık yönetim yakında açıklayacak demişti.
Hocamızın ve asbaşkan Faruk Taşseten'in isim vermeden açıkladığı hollandalı oyuncu ise, G.afrika milli takım forması da giyen Blackburn Rovers'lı kanat oyuncusu Elrio van Heerden. pazartesi günü yerel bi tvye katılan spor yazarı Abdulah Yiğitte Blackburn'den bi oyuncu ile kesin anlaştığımızı biliyorum demişti.
Yani Contreras'la birlikte açıklanmayan ikinci trasferimiz Elrio van Heerden. Elrio yarın hocamızla bir görüşme yapacakmış. Bu iki transferin büyük ihtimal hafta sonu açıklanması bekleniyor.
Contreras ve Elrio kadar kesin olmamakla birlikte bir diğer anlaşmaya yakın olduğumuz oyuncu ise, hocamızın eski öğrencilerinden Zimbabve milli takımınında orta saha oyuncusu Tinashe Nengomasha.
Yiğidolarımız için güzel günler yakındır inşallah.