Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
Alt 21.12.2010, 14:45   #211
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!

Alıntı:
eyupkocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yeteeeeeeeeeeeeeeeerrrr yaaaaaa bu adamm ne buluyor laaaaaaaaaaaaaaa:mad :
çok ama çok yanlış bir karar sedatın sivasta kalmasını sağlayan her kimse kınıyorum ve sırf bu adam yüzünden maçlara gitmiyorummm..... lanet olsun..
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2010, 15:07   #212
toecutter
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 toecutter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

auxerre de oynayan Denis Oliech olabilir
toecutter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2010, 15:25   #213
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaslar Bu Eneramo Dediginiz Futbolcuyu Izledim, Benim Gorusume Gore Bu Futbolcunun Bizim Pedrielle Pekbi Farki yok Renk ve Boy farki. !
Bu Adam Sadece Firsatci ve Bitirici ! Pedrieldeki Oldugu Gibi. Afrikada Defansi Millet Cabuk Geciyor. Bize boyle bitirici degil, Topu oraya getirebilecek surukliyebilecek misal o 10 numara picasso gibi adam lazim. O pozisyondaki gollerin hepsini Pedriel de atar arkadaslar yaniltmayalim kendimizi.
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2010, 15:28   #214
toecutter
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 toecutter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkes eneramo diyor güzel şu an serbest zaten bonservisi yok oyuncunun menajeri benim yakın arkadaşım
toecutter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2010, 15:34   #215
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
furky.b Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar Bu Eneramo Dediginiz Futbolcuyu Izledim, Benim Gorusume Gore Bu Futbolcunun Bizim Pedrielle Pekbi Farki yok Renk ve Boy farki. !
Bu Adam Sadece Firsatci ve Bitirici ! Pedrieldeki Oldugu Gibi. Afrikada Defansi Millet Cabuk Geciyor. Bize boyle bitirici degil, Topu oraya getirebilecek surukliyebilecek misal o 10 numara picasso gibi adam lazim. O pozisyondaki gollerin hepsini Pedriel de atar arkadaslar yaniltmayalim kendimizi.
Arkadaşım doğru adamı izlediğine emin misin.O adamdaki fizik ve güc değil Pedriel'de Türkiyedeki hiç bir futbolcuda yokturdur..Biraz araştırırsan Emenike'den daha iyi olduğu söyleniyor.Şuanda süperligde bir çok klübün taraftarları bu futbolcuyu takımında görmek istiyor diger takımların formuna bi bak istersen sadece biz bahsetmiyoruz..Vede bu adamın peşinde belçika takımlarının yanı sıra Türkiye'den Beşiktaş,trabzon,gaziantepinde girişimlerde bulunduğu yazıyor..Kesinlikle boş bir adam değil..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2010, 15:45   #216
58temha
Yiğido

58temha - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 58temha FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Michael Eneramo Yu Sizler İçin Araştırdım Ve Size Az Da Olsa Bilgiler :

Nijeryalı Ve 24 Yaşında

1.87 Boy Ve 85 Kilosunda

Bu Oyuncu Tunus Liginde Gol Kralı Olmuş Bir Futbolcu

Nijerya Milli Takımında Oynuyor

Bir Ara Parası Baya Bi Tavan Yapmış

İste Sizede Birkaç Videosu :

http://www.youtube.com/watch?v=qd0N1qJ1QhY (Part 1)

http://www.youtube.com/watch?v=upKsc...eature=related (Part 2)

http://www.youtube.com/watch?v=LzmBd...eature=related (Part 3 )

Arkadaşlar Bize Yakın Olan Bir Diyer İsim Olan Alain Traoré Yi Araştıracağım
58temha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58temha'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.12.2010, 15:45   #217
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım doğru adamı izlediğine emin misin.O adamdaki fizik ve güc değil Pedriel'de Türkiyedeki hiç bir futbolcuda yokturdur..Biraz araştırırsan Emenike'den daha iyi olduğu söyleniyor.Şuanda süperligde bir çok klübün taraftarları bu futbolcuyu takımında görmek istiyor diger takımların formuna bi bak istersen sadece biz bahsetmiyoruz..Vede bu adamın peşinde belçika takımlarının yanı sıra Türkiye'den Beşiktaş,trabzon,gaziantepinde girişimlerde bulunduğu yazıyor..Kesinlikle boş bir adam değil..
Aynen kardeş... Pedrielle futbol stilleri tamamen farklı. Ben pedriel kötü oyuncu demiyorum. Sene başından beri 11 de oynaması gerektigini düşünüyorum. ancak Eneramonun en belirgin özellgi fiziksel gücü pedrielin zaten fizigi zayıf handikap olarak. Artı Eneramo'nun nijerya milli takımında oynadıgı ve goller attıgı gerçegi var. ancak ligimizi duman eden Emenike henüz milli takımında oynamadı... Eger Eneramo trasferi gerçekleşirse oturur adam gibi bi forvet oyuncusu izleriz hep baraber. Herve Tum'un boşlugunu fazlasyıla dolduracak bi isim..
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.12.2010, 15:55   #218
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
eyupkocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlı olur kardeşim inş. oyuncuları tanımıyoz ama rıza hoca ya da güveniyoz ):

beklenmeyen isim
bunu da ben söyleyim mehmet yıldız malesef gitmesini hiç istemiyom ama
:(öyle duydum yakın birisinden bursa ya diye :(
Kesinlikle katılmıyorum ben 1. agızdan dinledim rıza hocadan herkese duyurdum dinlememişsiniz
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2010, 16:04   #219
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

ŞİMDİLİK KONU AÇMA YETKİM OLMADIĞI İÇİN BURDAN PAYLAŞIYORUM

Rıza hocayla ayrıntılı bir röportaj yapımış tv58 spor aktif programın da izleyen arkadaşlar bilir.
ÖnceLİKLE ermanı bu hale getirin %50 biz taraftarlar Rıza hoca nın erman için kullandığı ifade aynen şu :ERMAN a çık diyorum iler git diyorum çocuk gitmiyor oysa erman alsa götürse çok potansiyelli bir oyuncu
Ben diyorum ilk iç saha maçında ermanı tribüne çağıralım özgüven i yerine geldiği zaman erman çok çok çok daha iyi işer yapar
Rıza hocanın m.yıldız ın mükemmel kaptan olduğunu takımına tamamen sahip çıktığını söyledi
Amacımız ın öncelikle bu seneyi atlatıp uzun süreli planlara imza atmak istiyor
AYRICA TRANSFER SAÇMALIĞIMIZ SONA ERECEK EMİN OLUN
Rıza hoca transfer komitesi futbolcu izlemek için eski futbolcu arkadaşların bir heyet oluşturacağını söyledii ve sivas a uzun süre hizmet edip Buraya bir antronör yetiştirp bırakacağını da belirtti rıza hoca ya kimse ye güvenmediğim kadar guvenıyorum rız a hoca bizden daha ileri sivas aşığı hepimizde DAHA ÇOK sivaslı bu seneyi atlatalım çok güzel olacakkkkkkk

Bir Sivas aşığı
RIZA ÇALIMBAY
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ozledımeskıyı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.12.2010, 16:06   #220
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Bos Adam Oldugunu Soylemedim, Onun Tarzinda Futbolcumuz Var Zaten Dedim.. Bize Emenaro Gelse Bile, Turkiye Liginde O Pozisyonlari Bulamaz.. Defanslar Afrikadaki Gibi Acik Degil, Eger Cogu Gollerinde Izlediysen.. Bu Adam Bir Kac Pozisyon Haric Fiziki Mucadeleyede Girmiyor. Benim demek istedigim.. Boyle Adamimiz Firsatcimiz Topa Iyi Vuran, Vucudunu Iyi Kullanan (FB) Macindada Ispatladi..Pedrielimiz Var ! Ben O Golleri Attittiran 10 Numarayi tercih ederim
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda furky.b'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ara, Çalışmaları, edilec, fink, gÜzel, götürüldü, haberler, hazırlık, heyecanı, ivme, kazandı, maÇından, olabilir, olabİlİr, oyuncu, servet, servette, sezonu, sonra, tekke’ye, teklif, transfer, yakında, yiğido, Ünsalbilica, Ünsalbİlİcada, zapotocny, önerileriniz