Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
güneşyurdu isimli arkadaş ne ayaksın anlamadım. yazdığın 15 civarındaki yorumun neredeyse tamamına yakını eskişehir'e düşmanlık üzerine kurulu. zaten senden başka kimse de düşmanlık içeren ifadeler kullanmamış. kimseyle dost-kanka olmaya ihtiyacımız yok ama aptalca düşmanlıklara da ihtiyacımız yok. sevmediğini bir kez yazarsın yeter ama sabah akşam sürekli düşmanlık pompalamandan rahatsız oluyorum. senin kişisel husumentini veya kinini okumak zorunda değiliz. yeter! enerjini vereceksen sivasspor'un iyiliği için ver! gereksiz tartışma ve husumetler çıkarma... boş lakırdıya gerek yok!...
|
sen hiç deplasmana gittin mi bu adamları tanıdın mı?ben onların topluluk psikolojisini biliyorum.mesela kayseri deplasmanına gitmedim.ama adamları gerçekte tanıdığım kadarıyla on numara insanlar.ben bu adamların içini gördüm tiksindim.
lafta anadolucu başka hiçbir özellikleri olmayan insanlar.
burada nasıl konuşacağımı ne salim58 ne de sana sorcak değilim.etiketimden bahsetmek istemem.benim gibi adam nefret ettiyse boşuna değildir.üstelik ben eğitimciyim.
askere 1977-3 tertip gitmeseydim.şimdi gitseydim.bunların topunu içtamaya çekerdim.