Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer 2013
Alt 08.01.2013, 20:05   #211
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transfer 2013

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı

Ziya'nın bir büyük kulübümüzün yakın markajında olduğunu duyuyorum. İBB takımındaki Gökhan Süzen veya Ziya'yı takıma katmak istiyorlarmış. Ama bana kalırsa Ziya sene sonuna kadar durmalı. Bonservisi de en az 3 Milyon Euro eder bence. Ayrıca sonraki transferinden de pay istenmeli. Peki böyle bir durumda sol bek nasıl doldurulur ? Gerçekten takımımızın en iyi yeri belkide Ziya sayesinde. Türkiye'de genel olarak sol bek sorunu varken bizde Ziya var. Ayrıca alternatifi Hayrettin. Şanlıurfa'ya kiraladığımız Kaan da sol bek oynuyor. Ama reddedilmeyecek bir teklif durumunda Bursa'nın gözden çıkardığı Wederson gibi bir isim düşünülebilir gibime geliyor.
Bu mesajı 30 Aralık tarihinde yazmıştım. Dün bahsettiğim Bjk takımı Gökhan Süzen ile anlaştı. Ama Ziya Erdal ile ilgili olarak bu devre arasında veya sene sonunda çok ciddi gelişmeler olabilir gibi görünüyor. Bjk ihtimali kalmasa da başka bir ihtimal ortaya çıkabilecek gibi.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2013, 20:07   #212
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Transfer politikamız kötü, Kayseri'nin transferlerine bile giptayla bakar hale geldik tamam haklısınız arkadas, hepimiz muzdaribiz eyvallahta

Mecnun Başkanıma laf soyletmem, söyleyen nankordur, cok degil biraz ahde vefa..
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2013, 20:18   #213
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

bir düzeltme yapma gereği duydum o turhallı keçiörenli bulancaklı bafralı merzifonspor vs adını unuttuğumuz köy ve ilçe takımlarıyla olan münasebetimizi kesip takımı süper lig eşiğine getiren yönetim mecnun odyakmaz yönetimi değil osman seçilmiş başkandır süperlige çıkartan mecnun başkanın sivasspora verdiği önemi değeri emeği inkar etmekde yiğidoluğa yakışmaz belki başkanlığı süresince birçok hatalarda yapmıştır bunu kendiside kabul ediyor zaten yönetimin vizyonsuzluğu filan demek biraz ağır kaçar transfer yapmak kolay iş değildir helede bunu devrearada yapmak dahada zordur büyütülmüş takımların hangisi hangi futbolcuyu almıştır ?neden transfer yapamadığımız neden kaliteli isimleri almadığımızda ortadadır sezon başında şikeyle adı geçen takımlar ilk 5 hafta sonunda yada ilk yarı sonunda küme düşürüleceği haberleri uefanın ve bazı şarlatanların önderliğindeki medyanın kelle istemesi bukorkuyla transfer yapmaması rıza hocanın bjk yle olan münasebeti kararsız kalması transfere gerektiği kadar önem verilmeyişinin tek sebebidir işte istediğimiz futbolcular çok para istiyor şehri beğenmiyor gibi bahanelerde çok inandırıcı değildir ben lazım olan oyuncuları alacağımıza olan inancım sonsuzdur ne yönetim ne rıza hoca böyle birriski gözönüne almaz diyorum
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.01.2013, 20:19   #214
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mecnun baskanimizdan daha iyi baskan bulamayiz, ama daha iyi scout uyelri bulabiliriz cunku transfer yapmakta zorlaniyoruz.. Ve son zamanlar iyi transferler yapamiyoruz
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2013, 20:38   #215
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir düzeltme yapma gereği duydum o turhallı keçiörenli bulancaklı bafralı merzifonspor vs adını unuttuğumuz köy ve ilçe takımlarıyla olan münasebetimizi kesip takımı süper lig eşiğine getiren yönetim mecnun odyakmaz yönetimi değil osman seçilmiş başkandır süperlige çıkartan mecnun başkanın sivasspora verdiği önemi değeri emeği inkar etmekde yiğidoluğa yakışmaz belki başkanlığı süresince birçok hatalarda yapmıştır bunu kendiside kabul ediyor zaten yönetimin vizyonsuzluğu filan demek biraz ağır kaçar transfer yapmak kolay iş değildir helede bunu devrearada yapmak dahada zordur büyütülmüş takımların hangisi hangi futbolcuyu almıştır ?neden transfer yapamadığımız neden kaliteli isimleri almadığımızda ortadadır sezon başında şikeyle adı geçen takımlar ilk 5 hafta sonunda yada ilk yarı sonunda küme düşürüleceği haberleri uefanın ve bazı şarlatanların önderliğindeki medyanın kelle istemesi bukorkuyla transfer yapmaması rıza hocanın bjk yle olan münasebeti kararsız kalması transfere gerektiği kadar önem verilmeyişinin tek sebebidir işte istediğimiz futbolcular çok para istiyor şehri beğenmiyor gibi bahanelerde çok inandırıcı değildir ben lazım olan oyuncuları alacağımıza olan inancım sonsuzdur ne yönetim ne rıza hoca böyle birriski gözönüne almaz diyorum
Kim Sivasspor menfaatleri için çizgi yada virgül yapsın.. Basımın üstündedir.. O donem OSMAN Bey'in yönetiminde olan şimdiki Mecnun Beyin de varlığını unutmamak ahde vefaya vefadır üstadım.. Selam ve saygılar
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2013, 20:42   #216
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şayet bu yönetim vizyonsuz olmuş olsaydı, bizler termespor'u, pazarspor'u, çubukspor'u, turhalspor'u bulancakspor'u ve adını unuttuğumuz onca semt ve nahiye takımlarıyla oynayıp, maçların özetlerini de full HD kalitede ki ...!! Yerel tv lerden izliyor olacaktık.. Şimdi ise yıllarca gıpta ile baktığın takımları ister canli kanlı stadyumda, gurbette isen yayıncı kurulustan izleyebiliyorsun..
Biz çok çabuk unutan bir milletiz.. Nerden geldigimizi ve nasıl mesafe katettiğimizi görmemek için yalnızca kör olmak gerekir.. Selamlar..
Hay ağzına yüreğine sağlık.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2013, 20:43   #217
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şayet bu yönetim vizyonsuz olmuş olsaydı, bizler termespor'u, pazarspor'u, çubukspor'u, turhalspor'u bulancakspor'u ve adını unuttuğumuz onca semt ve nahiye takımlarıyla oynayıp, maçların özetlerini de full HD kalitede ki ...!! Yerel tv lerden izliyor olacaktık.. Şimdi ise yıllarca gıpta ile baktığın takımları ister canli kanlı stadyumda, gurbette isen yayıncı kurulustan izleyebiliyorsun..
Biz çok çabuk unutan bir milletiz.. Nerden geldigimizi ve nasıl mesafe katettiğimizi görmemek için yalnızca kör olmak gerekir.. Selamlar..

evet yönetime bizi süper ligde tuttuğu için minnettar olabiliriz ama bu yeterli mi hocam...ligde kalmak yeterli mi...niye vites büyütmüyoruz.neden rakip olarak gençlerbirliği,elazığ,kayseriy i seçiyoruz...
bütün bunları yapacak kapasite bu takımın ruhunda var...
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivastatlıbelam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2013, 21:06   #218
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Alıntı:
sivastatlıbelam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet yönetime bizi süper ligde tuttuğu için minnettar olabiliriz ama bu yeterli mi hocam...ligde kalmak yeterli mi...niye vites büyütmüyoruz.neden rakip olarak gençlerbirliği,elazığ,kayseriy i seçiyoruz...
Bak güzel kardesim sen kendinde onaylamışsın, g.birligi, kayseri, Elazığ diyorsun.. Sen pazar'ı yada çarsamba'yı gün olarak biliyorsun belkide.. Ama bize pazar yada Çarşamba dendiğinde o üçüncü ligin zifiri, kuytu, umutsuz bataklığı aklımıza geliyor.. Evet biz bı ara "vites"se yukseltip "shak"diye tarı ve "andersen"den masalları dinlemek yerini"Anderlecht"i burada izledik.. Hemde bu vizyonsuz yoneticiler sayesinde.. Sen çok unutkan bir kardesimize benziyorsun anlaşılan.. Sende b 12 eksikliği olmasın mazallah.. !!
Alt 08.01.2013, 21:13   #219
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
İki sene (geçen seneden önceki seneler) Başkanın muhteşem politikaları (!) yüzünden az daha ligden düşüyorduk. O zaman devre arasında borç-bütçe falan dinlemeden nasıl aldı Van Heerden'leri, Aubey'leri. Panikleyince ne borç kalıyor ne de bütçe. Şimdi başkandan isteğimiz işler güzel giderken her sene bir- iki tane sağlam-yetenekli topçu alması. Nerede bedava, işi bitmiş, yeteneksiz topçu var bize geliyor. Süper ligin en kötü forvetleri bizde. Adamlar topa vurmaktan bihaber. Kale zaten Allah'a emanet. Teknik kapasite desen Erman ve (kısmen) Atıf'dan başka pas verecek adam yok. Sonra da Başkan güzel yönetiyor! Valla suya sabuna dokunmadan, her sene toplama adamlarla ben de kulübü güzel ve borçsuz idare ederim . Sayın Başkan yardım falan toplamayarak Sivasspor'un onurunu korumaya çalışıyormuş. Sayın Başkan eğer bizim, Sivasspor'un ve Sivaslıların onurunu koruyacaksan o yalakalıkları yapan Rıza gibi birini takımın başında bir dakika bile tutmazsın!

Saygılarımla...
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2013, 21:21   #220
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Bekar'a karı boşamak ne kadar kolaysa, Sivasspor'a Başkan olmak ve takımı idare etmekte o kadar da çocuk oyuncağı olsa gerek...!!!! Haydi çocuklar ne duruyorsunuz..??
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
2013, adıcani, akbay, bienvenu, cemil, daha, dakika, isim, istiyor, kampta, onur, sivasspor, sivassporda, transfer, yeni