ey rıza hoca şimdi sana 7 yaşındaki çocukta sorar şimdi bu takımın kanatlarını niye oynatmıyorsun.açıkça söyle bu takımı düşürmeye kararlısın her halde allah aşkına sen istanbula git sana buralar dar geldi her halde .
Kaybetmek bırsey degıl ama bır takım şut dahı atamıyorsa herkesın oturup dusunmesı lazım yonetımde hocada futbolcuda taraftarda yanlısların ne oldugu artık ogrenılsın
bu takım hepimizin onedenle herkes fikrini söylerken birbirimizi kırmanın gereği yok sivassporumuzun layık olduğu yere gelmesi için sahip çıkmak lazım bu günkü elazığ-ts mersin-sivas maçlarını adeta seyirci aldı tıklım tıklım seyirci önünde herkes son terine kadar mücadele etti gelelim çözüm konusuna sezon başında rıza hocanın bjk yle olan dirsek teması yönetimin vurdumduymaz tavrı futbolcuların performans düşüklüğü bunları birkenara bırakıp şuan ne yapılır ne yapılmalı bu konudaki düiüncelerimizi kırmadan paylaşalım kendi fikrim gerçekçi olmakta fayda var bizim öyle yönetime gelmek için kavga eden yedek yönetim yok mecnun başkan bıraksa takım kayyuma kalır bunedenle yönetim istifa demenin anlamı yok hoca konusuna gelince rıza hocanın gerek sezon başındaki yanlış transfer politikası takıma gerekli ilgiyi gösterememesi bazı futbolcularda hatalarına rağmen ısrar etmesi bazı oyunculara tavır takınması negatif enerji vermesi babasının rahatsızlığı yüzünden takıma gerekli motivasyon verememesi istediği futbolcuların alınmaması bel bağladığımız oyuncuların gerekli performansı gösterememesi takımın maçlarda yanlış düzen ve yanlış kadroyla oynatılması sivassporun istediğimiz noktada olmamasının nedeni olarak görüyorum takımı birmüddet bülent albayrak hocanın yönetmesini hatta sezon sonuna kadar bülent hocanın yönetmesi taraftarıyım kadroda bazı oyuncuların yerinin garanti olmadığının gösterilmesi lazım 4 5 1 düzeninden 4 4 2 yada 4 3 2 1düzeninde oynamasının uğurun yerine erhan yada mehmet nasın oynamasının kadirde buğün o mevkide iyi oynadı hakanın genç ve tecrübesiz olması nedeniyle o mevkide raynochun atillayla oynatılmasının mümkünse ortasahaya holmen n diaye gibi birinin alınmasını forvet hattına 2 transfer yapılsada ben ümit ışığı göremedim forvet hattına lua lua tipi diarra gibi uche kalu gibi bir forvet alınmasının takımı rayına oturtacağına inanıyorum
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sadece 1 maçmı kaybettik? puan durumu tablosuna nezaman baktınız?hadi kaybetmeyi geçtik futbolun f sini gördünmü takımda.ligin sonu geldi ben hala kimin nerde oynadığını çözemedim.uğur ve pedrielli sağtaraf 2 yıldır iptal bu iki oyuncu futboldan soğutuyor insanı.sercan pieh kenarda suarezi oynatıyor sebep ne allah aşkına uğurda ne buldu.
illa oyuncunun gitmesi yada yedek kalması için oyuncuyla seyircinin karşıkarşıya gelmesimi lazım?
Bu Konuda anadolu5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu takımın sahibi yok galiba.Aylardır bu takım top oynuyamıyor.Mahalle takımı bile daha sistemle oynar.Takımda sistem yok.Üstelik hocanın takımdaki oyuncuları oynatacacak kapasitesi yok.Yıllardır takımın başında daha takımın aksayan yerini ve oyuncusunu görüp önlem alamamış.Grosiçki gibi bir adamı küstürmeye çalışıyor.Çok geç olmadan Rıza hoca lütfen istifa et memleketine l iyilik yap.