Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2013
Alt 07.01.2014, 18:17   #2271
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Transfer-2013

Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
girayın antalyayla anlaştığı haberini okudum kan beynime sıçradı. arkadaş biz antalyadan kötü takımmıyız daha mı az paramız anlamıyorum tek artıları tatil şehri olması profesyonel futbolcuda tatile gitmiyor ya. Yerli stoper ararken bulunmaz fırsat giray kaçar şansımıza kadro dışı kalıyor ve biz onu alamıyoruz çıldıracağım arkadaş
Antalya iyi takim degil ama onlarin ekonomiksel gücü bizim sehrimizle ölcūlmeyecek kadar ileri sadece turizm yetmez tarim sanayide bizden Iilerideler
Bizim bu ligde kalici olmamizin ve iyi olmamizin sebebi fantezi transferlerle ugrasmamamizdir Biz kendimizle kiyaslanmaliyiz
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2014, 01:43   #2272
5sekız
Yiğido

86 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 5sekız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kovulmuş adamı alıp ne yapıcak sıvas .onlardan daha ıyı lerını kıralık olarak verıyor sıvas. sercan geldı ne oldu bıze .adam lazım futbolcu deıl .gıray çok çok ıyı bı futbolcu deıl
5sekız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.01.2014, 10:33   #2273
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Antalya iyi takim degil ama onlarin ekonomiksel gücü bizim sehrimizle ölcūlmeyecek kadar ileri sadece turizm yetmez tarim sanayide bizden Iilerideler
Bizim bu ligde kalici olmamizin ve iyi olmamizin sebebi fantezi transferlerle ugrasmamamizdir Biz kendimizle kiyaslanmaliyiz
giray fantazi degil ki faydali olsbilecek bir oyuncu ben yildizim havasina girecek sorun cikaracak bir tip degil zaten yildiz da degil takim oyuncusu alternatif stoper. bazi imkanlara bakildiginda antalya bizden iyi ama basari olarak biz her sene antalyanin onundeyiz onlar yapabiliyorsa bizde yapabiliriz
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.01.2014, 11:31   #2274
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
giray fantazi degil ki faydali olsbilecek bir oyuncu ben yildizim havasina girecek sorun cikaracak bir tip degil zaten yildiz da degil takim oyuncusu alternatif stoper. bazi imkanlara bakildiginda antalya bizden iyi ama basari olarak biz her sene antalyanin onundeyiz onlar yapabiliyorsa bizde yapabiliriz
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.01.2014, 13:02   #2275
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
legolass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca Sivassspor'un da geçtiğimiz yaz Hajrovic için İsviçre kulübüyle görüştüğü öğrenildi.

"SİVASSPOR'A ÖNERMİŞTİM"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Ali Güneş, Galatasaray'ın yeni transferi İzet Hajrovic'i takip ettiğini belirterek, "Altı ay önce Sivasspor'un Sportif direktörü Murat Erdoğan'a Hajrovic'i söyledim. Çok iyi bir kanat oyuncusu olduğunu söyledim. Ayrıca Grasshopper'ın çok iyi teklif gelmesi durumunda oyuncuyu satabileceğini söyleşmiştim. Önceki gün de şaka olsun diye bu futbolcuyu kaçırdın diye mesaj attım. Galatasaray için çok iyi bir transfer" dedi.

STİLİ BALIC'E BENZİYOR. ÇOK HIZLI VE HARİKA FRİKİK ATIŞLARI VAR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Güneş, "Çok iyi bir transfer. Ben stilini Elvir Balic'e benzetiyorum. Çok iyi bir kanat oyuncusu. Çok iyi frikikleri ve şutları var. Çok da çabuk bir futbolcu. Galatasaray'ın doğru bir transfer yaptığını söyleyebilirim. Ben bu transferi duyduğumda şaşırdım. 6 ay önce Sivasspor'a, Murat Erdoğan'a önermiştim" ifadelerini kullandı.

NAPOLI VE LAZIO TALİP OLDU FİYATI ARTTI; 3-5 MİLYON EURO ARASI

Ali Güneş, "Hajrovic'in sezon başı bedeli 3 milyondu. Ama İtalya'dan Napoli ve Lazio oyuncuya talip oldu ve fiyatı birden arttı. 5 milyon Euro'ya yükseldi. 3-5 milyon arasında bir fiyatı olmalı. 3 milyon Euro'ya alınabileceğini düşünüyorum" dedi.

2014 BREZİLYA DÜNYA KUPASI'NDA DEĞERİNİ İKİYE KATLAYABİLİR

Bosna Hersek Milli Takımı'nda Dünya Kupası'nda iyi bir performans göstermesi durumunda, Hajrovic'in değerini ikiye katlayabileceğini belirten Ali Güneş, "Bence Galatasaray'da başarılı olabilecek ve doğrudan oynayabilecek oyuncu. Dünya Kupası'nda oynayacak olması da büyük şans" ifadelerini kullandı .

MURAT ERDOĞAN: "GRASSHOPPER'LA KONUŞTUM; 2 MİLYON EURO İSTEDİLER. ÇOK İYİ BİR OYUNCU"

Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan ise "Ali Güneş bana sezon başında Hajrovic'ten bahsetti. Bir araştırma yaptım. Çok olumlu bir feedback aldık. Bir girişim yapmak istedik; ama istenilen rakam çok yüksekti. Bizim bütçemiz ise belli. Bizim için gerçek dışı bir transfer olarak gözüküyordu. Maddi koşulları bakımından. Ama müthiş yetenekli bir oyuncu. Bizim bütçemizi çok aşan bir rakam verdiler.

Bire bir İsveç kulübü yetkilileriyle görüştüm. 2 milyon Euro demişlerdi, altı ay önce. Biz ise free oyuncu arıyorduk. O yüzden bizim için hayal bir transfer oldu. Büyük takımda oynamak baskıyı kaldırmak demektir. Ben Hajrovic gibi kaliteli bir oyuncunun bu baskıyı kaldıracağını ve Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Radyospor
Helal olsun murat erdoğan! :( böyle free adam aramaya devam et sen! 3 kuruş para verip alsan adam o paranın iki katını çıkaracak zaten! Bu korkak zihniyetin sonu ne olacak bilmiyorum! Da costayı aldık kötü mü oldu? Yazık...
yiğido58sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.01.2014, 13:24   #2276
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yiğido58sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Helal olsun murat erdoğan! :( böyle free adam aramaya devam et sen! 3 kuruş para verip alsan adam o paranın iki katını çıkaracak zaten! Bu korkak zihniyetin sonu ne olacak bilmiyorum! Da costayı aldık kötü mü oldu? Yazık...
Aynen oyle coluk cocugu antrenor yaparsanoz boyle zihniyetdende kurtulamazsiniz acik ve net.
Murat erdogan kimki hemen futbolu birak antrenorluk yap hayret birsey.
Oyle kolay mi antrenor olmak futbolu birakan antrenor kesiliyor.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2014, 13:56   #2277
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

arkadaşlar murat erdoğanı suçlamasak iyi olur çünki başkan bana free veya bedava oyuncu bul getir diyorsa murat ne yapacak parasını cebinden veriptemi oyuncu transfer yapacak ben daha önce ki yorumumda bizim transferlerimiz tranferin son gününde gece 12 de elde kalan külüp bulamayan oyuncu alel acele alınır oda yedek külübesinde oturur beslenir parasınıda alır gider bu ara sezon döneminde iyi oyuncu alınacağını tahmin etmiyorum taraftarlarımızında boş yere beklentiye girmemeliler ama inşaallah yanılıyorumdur.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2014, 16:24   #2278
34yigido34
Tecrübeli Yiğido

185 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 34yigido34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bilic ibrahim toramanın satılmasını istemiş biz alcak varya ligin en saglan defansı bizde olur cicinho-costa-toraman-ziya defans taş gibi olur
34yigido34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 34yigido34'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2014, 00:06   #2279
kadir00058
Acemi Yiğido

kadir00058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 435 kadir00058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2-3 nokta transfer yaparsak bu ligi en kötü 3 bitirecek güce sahibiz diye düsünüyorum.Mersindeki 23 yasindaki lawal tek tarafli olarak sözlesmesini fesh etmis maasini ödemiyorlar diye bizim takimda direk oynuyacak adem veya kadiri kesecek bi oyuncu oldugunu düsünüyorum.2transferde ne kadar bizimle arasinda gerginlik yasada ibrahim toramanda cok iyi oturur bu takimaa hem sagbek hem stoper hemde ön libero oynuyabilen hirsli bir futbolcu.ayrica birde kaliteli forvet alirsak türk olursa cok iyi olur benim aklima gelen ilk isim cenk tosun sezon sonu sözlesmesi bitiyor gelmesi belki biraz zor istanbul takimlarinda oynamak istiyorum sanirsam ama müthis transfer olur.yani demem o ki 2-3 transferlerle oturmus kadromuza direk oynuyacak futbolcular alirsak 2 devrede hem kupada hem ligde yigido firtinasi estiririz.saygilarla
kadir00058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.01.2014, 02:02   #2280
5sekız
Yiğido

86 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 5sekız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kım kımı alırsa alsın sıvas en kotu 5 cı bıtırır lıgı
5sekız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 5sekız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, baros, barosa, brezilyalı, carlos, carlosun, cedric, cicinho, cicinho’yu, gelebilir, geliyor, getiriyor, gündemde, gözdesi, istanbula, istiyor, mongongu, rengifo, rota, sivasspora, talip, transfer2013, türkiyeden, var, wasilewski, yarin, yiğidoda