Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku
uefa basın sözcüsü sivas şubeleri yine piyasaya çıkmış atıp tutmaya başlamışlar..çünkü bu şahısların tek derdi sivassporun bu uyduruk senaryoyla lekelenmesi ve özellikle de mecnun başkanın kulüpten uzaklaştırılması ben ve benim gibi düşünen birçok arkadaş da bunu defalarca yazmıştı..
neyse gelelim konuya: casın açıklanan gerekçlei kararından sanırım bu ceza meraklısı arkadaşların haberi yok..o kararda yani son mercide mecnun başkan yani bu kulubün başı aklandı, fb sivas maçı şike değil şikeye teşebbüs ŞÜPHESİ kapsamında değerlendirildi...geldiğimiz noktada nerdeyse fb nin men cezasının bile dönme ihtimalleri konuşuluyorken sivas ceza alacak diye anonslarda bulunanların beklentisi de şaşılacak bişey değil, zira bu arkadaşlar hep böyle zamanlarda fırsat kollayan tipler....
soruşturma açılacağını ben de bekliyordum zira bu işin prosedürü bu çünkü geçen sene sivas ve eskişehirin avrupa olayı yoktu bu sene var ve soruşturma açıldı..ama bu açıldı diye ceza alınacağı anlamına gelmez, hele ki casın son gerekçeli kararları iyi okunur VE ANLAMAK İSTENİRSE ceza mı gelir ya da bazıları yine ceza umuduyla 1-2 ay daha mı yazar çizer o zaman görürüz...