Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
Alt 01.10.2007, 13:40   #221
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1496 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

Helal olsun Sivassporumuza, 2-0dan 3-2 yapmak kolay degil ama Sivasspor zoru basardi. Tebrikler yigidolara
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
Alt 01.10.2007, 14:22   #222
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1156 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

inanılmaz bir olay gerçekten 2-0 lık bir mağlubiyete giderken 3-2 ye ceviriyorsun her baba yiğidin harcı deyil bu skor,ve 3 maç yaptık Bursaspor ile 3 maçı da alnımızın akıyla kazandık.başarılar SİVASSPOR...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
Alt 01.10.2007, 15:44   #223
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1317 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

arkadaslar macin sonunda mehmet yildizin topu sahanin kenarina kistirmasi 3 kisi topu alamadi helal olsun ne guclu adam ya
Alt 01.10.2007, 15:53   #224
pharmaklas
Yeni Yiğido

pharmaklas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 pharmaklas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maçın özetlerini youtube da paylaşan olursa linkini burada yayınlasın...bu maç unutulmaz...
pharmaklas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 16:03   #225
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1232 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

golleri istiyorsan ligtv.com dan izleyebilirsin.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
Alt 01.10.2007, 16:13   #226
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

Alıntı:
stsy21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Musa Aydın oftaş maçı sonrası en tempolu maçımızı oynadık demişti bu maç özellikle ikinci yarısıyla gerçekten çok tempoluydu ve mükemmel bir galibiyetti...
sanki sahada barça-çelsi oynuyordu

hayatımda unutmayacağım bi kaç maçtan biri idi.. birlikte maçı izlediğim iki hataylı,bi gonyalı ve emmioğlu (stsy21, yunusgs, tekin42, yigiter187) şahittir ki 2-0 geriden geride iken bile inancımı yitirmedim ... bu sivaslı olmayan dostların sivasın gollerindeki büyük sevinçlerini idiaa'dan gelecek para için olduğunu zannetmeyin zaten kuponları daha önceden yatmıştı ... bu arada 2-0 geride iken bile ''skor tahmin yarışmasında sivasa 4-2 verdim deyip, şimdi sivas 4 gol atacak merak etmeyin'' diyerekten sivasa olan inancını ortaya koyan hataylı dostum yunusgs' yi tebrik ediyorum... 4. gol gelmedi ama atamayan balili utansın ... bir diğer tebrik sesi kısılıncaya kadar bağıran bi başka hataylı dostum stsy21 ve 5 kilo çekirdeği tek başına yiyerekten memleketim ekonomisine büyük katkı sağlayan gonyalı dostum müthiş tahminci tekin_42'ye gelsin

sivasım bu oyununu sürdürdüğü sürece, seneye bu vakitler çelsi maçı zaferimizi konuşuyor olacağız inşallah .. yani demem o ki; 2 de avans 3 te biter... bursada tamam sıradaki lütfen..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
Alt 01.10.2007, 16:33   #227
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1177 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sanki sahada barça-çelsi oynuyordu

hayatımda unutmayacağım bi kaç maçtan biri idi.. birlikte maçı izlediğim iki hataylı,bi gonyalı ve emmioğlu (stsy21, yunusgs, tekin42, yigiter187) şahittir ki 2-0 geriden geride iken bile inancımı yitirmedim ... bu sivaslı olmayan dostların sivasın gollerindeki büyük sevinçlerini idiaa'dan gelecek para için olduğunu zannetmeyin zaten kuponları daha önceden yatmıştı ... bu arada 2-0 geride iken bile ''skor tahmin yarışmasında sivasa 4-2 verdim deyip, şimdi sivas 4 gol atacak merak etmeyin'' diyerekten sivasa olan inancını ortaya koyan hataylı dostum yunusgs' yi tebrik ediyorum... 4. gol gelmedi ama atamayan balili utansın ... bir diğer tebrik sesi kısılıncaya kadar bağıran bi başka hataylı dostum stsy21 ve 5 kilo çekirdeği tek başına yiyerekten memleketim ekonomisine büyük katkı sağlayan gonyalı dostum müthiş tahminci tekin_42'ye gelsin

sivasım bu oyununu sürdürdüğü sürece, seneye bu vakitler çelsi maçı zaferimizi konuşuyor olacağız inşallah .. yani demem o ki; 2 de avans 3 te biter... bursada tamam sıradaki lütfen..
evet konyalı ve hataylı dostlar acayip bağırdı hiç susmadılargören sanır 40 yıllık sivaslılar..maaşallah nazar değmesin..
Alt 01.10.2007, 16:41   #228
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bu maç için olan bütün yorumları okudum ben başkanımıza, futbolculara ve özellikle teknik heyete çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim bu heycanı ve bu sevinci bize yaşattıkları için

övünmekte çok haklıyız sapına kadar sivaslıyız
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 17:46   #229
uludağ-58
Yeni Yiğido

uludağ-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 uludağ-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar bursa da yaşayan bir sivaslı gardaşınız olarak sivassporumuzdan büyük grur duydum...bursalılar arasında dimdik dolaşmanın keyfini doyasıya yaşıyorum...helal olsun sivasım, helal olsun sivassporum......
uludağ-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 17:48   #230
uludağ-58
Yeni Yiğido

uludağ-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 uludağ-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ölümüne sivas............
ölümüne sivasspor..........
uludağ-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla