Alıntı:
stsy21 Nickli Üyeden Alıntı
Musa Aydın oftaş maçı sonrası en tempolu maçımızı oynadık demişti bu maç özellikle ikinci yarısıyla gerçekten çok tempoluydu ve mükemmel bir galibiyetti...
|
sanki sahada barça-çelsi oynuyordu
hayatımda unutmayacağım bi kaç maçtan biri idi.. birlikte maçı izlediğim iki hataylı,bi gonyalı ve emmioğlu

(stsy21, yunusgs, tekin42, yigiter187) şahittir ki 2-0 geriden geride iken bile inancımı yitirmedim

... bu sivaslı olmayan dostların sivasın gollerindeki büyük sevinçlerini idiaa'dan gelecek para için olduğunu zannetmeyin zaten kuponları daha önceden yatmıştı

... bu arada 2-0 geride iken bile
''skor tahmin yarışmasında sivasa 4-2 verdim deyip, şimdi sivas 4 gol atacak merak etmeyin'' diyerekten sivasa olan inancını ortaya koyan hataylı dostum yunusgs' yi tebrik ediyorum... 4. gol gelmedi ama atamayan balili utansın

... bir diğer tebrik sesi kısılıncaya kadar bağıran bi başka hataylı dostum stsy21 ve 5 kilo çekirdeği tek başına yiyerekten memleketim ekonomisine büyük katkı sağlayan gonyalı dostum müthiş tahminci tekin_42'ye gelsin
sivasım bu oyununu sürdürdüğü sürece, seneye bu vakitler çelsi maçı zaferimizi konuşuyor olacağız inşallah

.. yani demem o ki; 2 de avans 3 te biter... bursada tamam sıradaki lütfen..