Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZON taraftardan
Alt 01.01.2008, 20:46   #221
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
çılgın_lar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin erdoğdulular dediğin 15-20 kişi.bunu bütün trabzon taraftarına mal edemezsin...sende yazmışsın beraberce yanyana maç izlemiş yani avni akerde kale arkasında yanyana...siz değerinizi anlayamamışsınız...olaylı maçın 70 ile 80 inci dk.sında sivasın güzel futbolunu bütün taraftarın alkışladığınıda unutma.........
ben ornek verdım sizin cılgınlar61 ınde onlardan kalır yeri yok en az 30 40 adam geldı kac kere uyardı arbede cıkdı pankartı ındırın dıye mac bitti butun grubunuz onumuzden gecerken kufur etmedi mi ? adam kız arkadasına bıle kufur etttirdi..belki de sende vardın o insanların ıcınde..bir insanla ya dostsundur ya düşman bilet sırasında gelir sivas-trabzon diye bağırır kola kola muhabbet eder icerde de gelir kufur edersen orda ben kasıt ararım arkadas..ben kımın ne oldugunu cok ii bılıyorum...burda c.üniversitesinde bi arkadas geldi dedi böyle böyle trabzon temsılcısı benım ben ayarlıyorum organizeye filan eyvallah dedım muhabbet ettık baya benim kufur etmeyen olay cıkarmayan ınsanlarla işim olmaz dedim..burda da kac kere trabzon formalı arkadas gorduk uyardım arkadasım giyme sorun cıkar ben bişey demem ilerde birisi gelir harcanırsın dedim uyardım bi kac kere ama bakdım provakatör gibi davranıyor 2 3 gunde bir formalı goruyoruz ona da gereken uygulamayı gosterdik..

pkk lı bile dediler bize olur o anki psikolojiyle sarfedilir..Bizim ne kadar milliyetci oldugumuzu tum turkıye biliyor cumhuriyetin temelini burda atmamızda bizim için gurur kaynağıdır...
he ben ebediyen dusmanmyım o ınsanlarla hayır butun trabzona mal etmem ben olayı ama ilk adım onlardan gelmedikce kanım hiç bir zaman ısınmam adım da atmam...
Alt 01.01.2008, 21:51   #222
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

HAYDİ HAYIRLISI ARKADAŞLAR İNŞ.KAZASIZ BELASIZ BİR MAÇ OLURDA ATLATIRIZ. İLK YARIYA ÇOK İYİ BAŞLARIZ..
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.01.2008, 22:01   #223
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

çok zor bir maç olucak ama kazanan tabiki biz olucaz...hadi hayırlısı 1-0 olsun bizim olsun.
Alt 01.01.2008, 22:31   #224
engin78
Yiğido

engin78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 engin78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

herkese öncelikle iyi geceler...
son yazılan 15-20 mesaja bi göz attim.okuduklarıma inanamadım.nedir bu kin,nefret.arkadaşlar biraz sakin olun neyi bölüşemiyorsunuz inanın anlayamıyorum.tsliler bize kötülük yaptı diye bizde mi kötülük yapacagiz.delikanlılığa sığar mı bu.biz böyle mi yiğidoyuz.böyle mi mert insanız.bende trabzona maça gittim.1996 yılında o zaman sivasspor süper lig de olmadığı için fenerbahçe -trabzon maçına gittim.fb.nin şampiyon olduğu maça.sizin trabzonda yaşadıklarınız her neyse(küfür vs.)onun en az bin katını yaşadık.bir düşmanlık duyulacaksa en başta bu düşmanlığı benim duymam lazım.onların yaptığını yapmak istiyorsan sende in sahaya döv topçularını adamlar alsin üç puanı,sahan 5 maç kapansın.varsa o yürek ,o kadar kin duyuyorsan in sahaya yap aynısı.inanki 50 milyon insan seni alkışlar.hem şampiyonluğu rüyanızda görürsünüz hemde sivasa ve sivaslılara kapanmayacak yara açarsınız...
okulda hocam bir söz söylerdi..
iyiliğe İyilik HER kişi
kötülüğe İyilik ER kişi
kötülüğe kötülük KEM kişi yapar derdi...

bi sakin kafayla oturun ve kime hizmet ettiğinizi,kimin sevgisi için o stada gidip tezahuratlar yaptiğinizi ve yapmak istediğiniz şeylerin kime faydası olduğunu iyi düşünün....sevgi ile kalın...
engin78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.01.2008, 15:24   #225
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
engin78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkese öncelikle iyi geceler...
son yazılan 15-20 mesaja bi göz attim.okuduklarıma inanamadım.nedir bu kin,nefret.arkadaşlar biraz sakin olun neyi bölüşemiyorsunuz inanın anlayamıyorum.tsliler bize kötülük yaptı diye bizde mi kötülük yapacagiz.delikanlılığa sığar mı bu.biz böyle mi yiğidoyuz.böyle mi mert insanız.bende trabzona maça gittim.1996 yılında o zaman sivasspor süper lig de olmadığı için fenerbahçe -trabzon maçına gittim.fb.nin şampiyon olduğu maça.sizin trabzonda yaşadıklarınız her neyse(küfür vs.)onun en az bin katını yaşadık.bir düşmanlık duyulacaksa en başta bu düşmanlığı benim duymam lazım.onların yaptığını yapmak istiyorsan sende in sahaya döv topçularını adamlar alsin üç puanı,sahan 5 maç kapansın.varsa o yürek ,o kadar kin duyuyorsan in sahaya yap aynısı.inanki 50 milyon insan seni alkışlar.hem şampiyonluğu rüyanızda görürsünüz hemde sivasa ve sivaslılara kapanmayacak yara açarsınız...
okulda hocam bir söz söylerdi..
iyiliğe İyilik HER kişi
kötülüğe İyilik ER kişi
kötülüğe kötülük KEM kişi yapar derdi...

bi sakin kafayla oturun ve kime hizmet ettiğinizi,kimin sevgisi için o stada gidip tezahuratlar yaptiğinizi ve yapmak istediğiniz şeylerin kime faydası olduğunu iyi düşünün....sevgi ile kalın...
bize faydası olmayacağını biliyorum kardeş.ağzına sağlık
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.01.2008, 15:29   #226
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
çılgın_lar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nihayet beni anlayan birisi çıktı...düşüncelerin için teşekkür ederim.
ben samsunda okudum ve birçok trabzonlu arkadaşım oldu.iki tanesi ilede ev arkadaşlığı yaptım.futbol güzel şey, zevk veriyor,gurur veriyor, inan hepimizin egolarını tatmin ediyor ama hiçbir zaman dostluğun önüne geçmemeli.senin gibi sağduyulu Trabzonlular buraya gelirse bi problem olmadan bu maçı atlatacağız inşallah.
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 02.01.2008, 17:10   #227
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1038 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
degırmendereli6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BAKIN ISTE 16 YASINDA BIERISI BILE HALA KIN DOLU SIZDE DOSTLUKTAN BAHSEDIOSUNUZ BOLE YAPMAYA DEVAM EDERSENIZ ISTANBUL TAKIMLARININ EKMEGINE YAG SURERSINIZ AYRICA 16 YASINDA BILE OLSA LAFLARINA DIIKKAT ETMELI NASIL YANI SIVASA GELMLERINE IZIN VERIIRM FALAN BIZE HER YER TRABZON ALYINA GIDERIZ BUNU IYI BIL
buyrun gelin hoşgelirsiniz biz sizin gibi değiliz biz misafirperveriz ama misafirde misafirliğini bilecek eğer sivas fakkında kotu bir söz söylerseniz sonu kötü olur
Alt 02.01.2008, 22:21   #228
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yok gelmesinlermis, yok gelirizmis...
beyler, burasi TÜRKIYE CUMHURIYETI'nin topraklariysa, her vatandas gelebilecektir...
bu anlamsiz restlesmelerle eminim bunlari gören ******** pkklilar keyifleniyordur. onlarin daglarda yapmaya calistiklari, kendiliginden sanal ortamda körükleniyor!

Trabzonlular yaptiklari ayibi görüp tekrarlanmasini engellemeli ve kendilerini düzeltmeli, Sivaslilar da yüreklerinde agir küfürlere ve terbiyesizliklere magruz kalmis olmanin kirginligi olmasina ragmen ayni yanlisa düsmekten kacinmali...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2008, 00:46   #229
istanbullumurat
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 istanbullumurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaaaaaaaa varya arkadaşlar çokk cahil davranıyorsunuz ts liler onlarda bizim kardeşlerimiz bir kaç şapşalın davranışına bütün ts luları katmamalıyız lütfen sivasımıza ve sivassporumuza yakışan ne ise onu yapalım hem unutmayınki onlar bizim din kardeşlerimiz ve türk vatandaşlarımız bir kaç serseri yüzünden ts u karalamayalım lütfen...
istanbullumurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2008, 02:39   #230
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ts li taraftarlar bize davranışlarının cezasını ödediler. ve ödüyorlarda. bizim de mi sahamız kapatılsın bize de mi ağır para cezaları verilsin.biraz mantıklı düşünün Allah aşkına.