Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: İstifa Etmeli mi ?
Evet İstifa Etmeli 306 30,97%
Hayır İstifa Etmemeli 682 69,03%
Katılımcı sayısı: 988. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 27.09.2009, 11:42   #1
caynina
Yiğido

caynina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 caynina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

ne istifası ya nerelere gittnizi sanki bundan sonra gelecek hoca çok iyi şeyler yapacak sanki.
caynina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 11:45   #2
aerdogan
Acemi Yiğido

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 aerdogan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
caynina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne istifası ya nerelere gittnizi sanki bundan sonra gelecek hoca çok iyi şeyler yapacak sanki.
ozman bu takımla beraber ligin dibine demir atarsın neden gençlerbirliginin durumu ortada gecen sene son anda kurtuldu şimdi ise ilk 5 ler görün bunları lütfen bi tutturmusunuz bülent hoca die
aerdogan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 11:48   #3
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KESİNLİKLE İSTİFAYA KARŞIYIM ..BEN KADRODAN ŞİKAYETÇİYİM SADECE HAYRETTİN MAÇLARIN KÖTÜ ADAMI AMA KAPTAN..BEN ANLAMIYORUM BENİM BİLDİĞİM EN İYİ KIDEMLİ KAPTAN OLUR KADRO BİTİK..
Alt 27.09.2009, 11:49   #4
ogz58
Yiğido

ogz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 ogz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocam maçı birde tribünlerden izleyin hatalar ordan daha iyi görülüyor zaten yedek kulübünde durduğunuzdada bi faydanız olmuyor
ogz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 11:51   #5
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1298 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Hemen hemen tüm yorumları okudum içerisinden gerçek manada takımı için olumlu olumsuz düşüncesini yazanda var kimi ise sırf milleti kışkırtmak için yazanda var...

Evet takımımız ligdeki pozisyona bakar isek hocamızın çoktan kovulması gerekirdi. Çünkü takımın durumu apaçık ortada. Sadece ligde bir puan almış her zaman taraftarına galibiyetlere alıştırmış yenilirken bile mücadelesiyle ön plana çıkarmış taraflı tarafsız herkesin gönlünde ayrı bir yerimiz olmuştu. Şampiyonluk yolunda herkes bizi desteklemiş biz ise bununla övünüp bununla gurur duymuştuk.

Şimdi ise alışagelmemiş bir durum söz konusu. Takım son üç maç hariç ne mücadele etti nede eski görüntüsünden bir nebze olsun bizlere kendi gücünü gösterebilmiş oldu. Bu durumun oluşmasında burda forumda yazı yazanından tutunda başkanına kadar suçu vardır.

Daha ligin başındayız. Aldığımız bir puan var ve son oynadığımız üç maçı göz önüne alırsak takımda ciddi anlamda düzelme var. Denizli maçında ki penaltımız verilse idi Bursa ve İstanbul maçlarında şans yanımızda olsa idi şimdi bu forumda bu konu oluşmayacak burada şiddetle Bülent hocamızı destekleyenler şimdi Bülent hocamızı yere göğe sığdıramayacaktı...

Ben ne Bülentciyim nede Mecnuncuyum. Ben sadece Sivasspor aşığıyım. Türk futbolu eğer dünya üzerinde bir yerlerde değil ise gerek yabancı gerekse Türk hocalarına gösterilmeyen sabırsızlıktan dolayıdır. Biz Türk milleti olarak sabırsız bir milletiz malesef. Gerek takımı eleştirenler gerekse hocayı ve yönetimi eleştirenler biraz sabır arkadaşlar. Bu takım nasıl bizim göğüsümüzü yere eğdirdiyse gene göğsümöüzü yukarı kaldırmasını bilecektir.

Herkes değişir yönetim gider hoca gider futbolcular gider. Ama değişmeyen birşey vardır oda Sivasspor ve büyüklüğüdür....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2009, 11:53   #6
aerdogan
Acemi Yiğido

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hemen hemen tüm yorumları okudum içerisinden gerçek manada takımı için olumlu olumsuz düşüncesini yazanda var kimi ise sırf milleti kışkırtmak için yazanda var...

Evet takımımız ligdeki pozisyona bakar isek hocamızın çoktan kovulması gerekirdi. Çünkü takımın durumu apaçık ortada. Sadece ligde bir puan almış her zaman taraftarına galibiyetlere alıştırmış yenilirken bile mücadelesiyle ön plana çıkarmış taraflı tarafsız herkesin gönlünde ayrı bir yerimiz olmuştu. Şampiyonluk yolunda herkes bizi desteklemiş biz ise bununla övünüp bununla gurur duymuştuk.

Şimdi ise alışagelmemiş bir durum söz konusu. Takım son üç maç hariç ne mücadele etti nede eski görüntüsünden bir nebze olsun bizlere kendi gücünü gösterebilmiş oldu. Bu durumun oluşmasında burda forumda yazı yazanından tutunda başkanına kadar suçu vardır.

Daha ligin başındayız. Aldığımız bir puan var ve son oynadığımız üç maçı göz önüne alırsak takımda ciddi anlamda düzelme var. Denizli maçında ki penaltımız verilse idi Bursa ve İstanbul maçlarında şans yanımızda olsa idi şimdi bu forumda bu konu oluşmayacak burada şiddetle Bülent hocamızı destekleyenler şimdi Bülent hocamızı yere göğe sığdıramayacaktı...

Ben ne Bülentciyim nede Mecnuncuyum. Ben sadece Sivasspor aşığıyım. Türk futbolu eğer dünya üzerinde bir yerlerde değil ise gerek yabancı gerekse Türk hocalarına gösterilmeyen sabırsızlıktan dolayıdır. Biz Türk milleti olarak sabırsız bir milletiz malesef. Gerek takımı eleştirenler gerekse hocayı ve yönetimi eleştirenler biraz sabır arkadaşlar. Bu takım nasıl bizim göğüsümüzü yere eğdirdiyse gene göğsümöüzü yukarı kaldırmasını bilecektir.

Herkes değişir yönetim gider hoca gider futbolcular gider. Ama değişmeyen birşey vardır oda Sivasspor ve büyüklüğüdür....
abicigim sanırım sende sabır diyenlerdensin tamam takım süper futbol oynar sabır ederiz sanşızdık deriz ama sivas futbol oynamıyor ki
Alt 27.09.2009, 12:01   #7
aerdogan
Acemi Yiğido

mert can inanki sivaslıyım ve her maça gidiorum söler msiin iyi futbol oynuyoz muu
Alt 27.09.2009, 12:24   #8
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir iki once hafta bende onu savunuyordum AMA artik yeter! Istikrar ne istemiyorum, tek istedigim sey bu adam'in Sivastan uzaklasmasi. Belki takim yinede kotu oynar, ama en azindan hergun ayni seyi soyleyen bir antrenorden kurtulmus oluruz, hem kredisinin yarisindan fazlasi gitti. 7/12
Burack isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 12:28   #9
aerdogan
Acemi Yiğido

futbolun güselliklerini yansıtıyoruz hocaya göre
Alt 27.09.2009, 12:45   #10
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

istifa kelimesi cok oluyor .bülent hocamiza 2.3 senedir basaridan basariya kosarken ne güzeldi degilmi .bence bülent hocadan baskasi bizee care olamaz.daha da kötüye gideriz.hep beraber destek olalim köstek degil gercek olanda bu biz sivaslilar olarak sonuna kadar tam destekliyoruz .bülent hocamizi insallah bu kötü günler cok yakinda geride kalacak göreceksiniz

Etiketler
bulent uygun, bülent, etmeli, gelecek, istifa, kİm, sivasspor, uygun, İnadina