izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Yeter ya, yeterrr !....
15. sayfada kadar okudum midem bulandı. Sivas'lılığında, Sivassporluluğunda, Yiğidoluğunda içine ettiniz. Ne biçim insanlarmışız, ne biçim Sivas'lıymışız. Ne biçim Sivasspor'u tutuyormuşuz? Anlamadım gitti.
Bu mudur bizim kardeşliğimiz, bağlılığımız? En ufak birşeyde bu kadar aykırılaşma nasıl oldu anlamış değilim? Kimdir bu nifak tohumlarını sokan? Kimdir bu çıkarcı çevre?
Çıkarcıların kim olduğu belli
Ben Sivasspor.com kurucularının, yöneticilerinin ve üyelerinin çıkarcı olduklarına inanıyorum. O çıkarcılıkta SİVASSPOR adının her yerde duyulması, birlik ve beraberlik içinde YİĞİDO olduğumuzu aleme haykırmasıdır. Onun haricinde adım kadar eminim ki, kurucularının bu işten en ufak bir rantı olsun, bir geliri olsun, bir çıkarı olsun. Olacağına en ufak bir ihtimal vermiyorum. Öyle olsa site reklamdan geçilmezdi. Burada ki insanlar tamamıyla amatör ruhla çalışan, siteden ve üyelerden en ufak bir beklentisi olmadan fedakarca davranan kişilerdir, öğrencilerdir, gençlerimizdir.
Bir yarışma düzenliyoruz (Skor Tahmin Yarışması) bunun sonucunda ilk 3'e ve şerefli sayımız 58'e ödül veriyorlar. Bu ödülü dahi üyelerimize duyurmadan yönetim ve kurucu kadro kendi cebinden 10 TL, 30 TL, 5 TL gibi azar azar toplayarak Kombine bilet, forma, atkı, kaşkol alıyor.
Bunun için bile sponsor aramıyorlar, bunun için bile kulübün kapısını çalmıyorlar. Bu mudur çıkarcılık, bu mudur SİVASSPOR KULÜBÜNÜ sömürmek. Bu site ve üyeleri sırf SİVASSPOR'a katkı olsun diye Klübün başlattığı her türlü yardım kampanyasına destek vermiştir. Gidipte kulüpten yardım dilenmemiştir, bedava bilet istememiştir.
Üyelerimiz, kendi ceplerinden para vererek (ki bunlardan biri benim, geçen yıl 2 tane bu sene 3 tane kombine aldım) kulübe destek vermek için kombine almıştır. Bu mudur SİVASSPOR KULÜBÜNE zarar vermek.
Rezil Olduk !
Şimdi sayın ODYAKMAZ'dan ricam. İçinizde, sizin değerli şahsiyetinize yakışmayan, değerli KULÜBÜMÜZ SİVASSPOR'umuza yakışmayan, SİVAS'a yakışmayan kendini SİVASSPOR'un basın, yayın ve medya savunucusu sayan bu insanları DERHAL temizleyip, klüp ile taraftarı karşı karşıya getirmelerini önlemektir. Bütün cümle aleme REZİL olduk. Yazıklar olsun bunların Sivas'lılığına.
Ha tamam, kulüp isim hakkını kullandırtmak istemeyebilir. Bu hukuki bir seçimdir. Ama böyle karalamayla, böyle hakaret ile bir yere varılamaz. Site tamamıyla amatörce yönetilen, hiçbir geliri olmayan, hiçbir çıkarı olmayan bir TARAFTAR SİTESİdir. iki tane düz tabanın işgüzarlığına gelipte elalem daha fazla rezil olmayalım.
Bu site Taraftar Sitesi olduğu için büyük klübümüze saygı duyar, başka bir isimle devam eder, bizlerde yine bu yeni siteden haberleri takip ederiz. Bizler parayı, rantı sevmiyoruz. Bizler SİVASSPOR'u seviyoruz. Aksini düşünen varsa da üyelikten ayrılsın bir daha da bu siteye girmesin.
Sayın Başkanımızın bu konuya el koyacağına inanıyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.
AYK
|