Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 22.05.2010, 14:32   #221
Sivas-58-58-58
Yeni Yiğido

Sivas-58-58-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas-58-58-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Yazmayacaktım bu siteye küs ayrılmıştım çünkü ağır takıma ve hocaya ağır eleştiriler yapmıştım ve beni siteden 1 aylığına banlamışlardı ve dahada siteye ismimle girmiyordum fakat şimdi dayanamadım bunları görünce yazmam gerekiyordu.

Bu hırs bu kin niye?Bırakın birileri bu işi gönüllü yapıyorsa bide üstüne üstelik güzel bir ekibi varsa.Sivas hizmeti aşkı için yapıyorsa şimdi bu adam ve ekibi hainmi oldu? 10 sene olmuşda şimdi hayırdır birden nasılda hain ilan edildi ve Rüştü Elmas hedef gösterildi şaştım kaldım.Maalesef çok duyduğum fakat inanmak istemediğim ve gerçekleri yaşarken görüyorum.Eğerki bişey yapacaksa Almanyalardan gelip Sivasta organizeler yapıyorsa Sivasa Avrupalı parlemantarları işadamlarını getiriyorsa bununla gurur duymamız gerekmezmi?Sivaslıların yapması bir ödül madalyası vermek değilmi?Fakaaat biz ne yapıyoruz bu adam ilerde bizim işlerimize çomak sokabilir çünkü bana bir tanesi söylemişti bu yaramaz adam diye.
Söyleyecek söz bulamıyorum.
Sivas-58-58-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Sivas-58-58-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2010, 14:34   #222
yadel
Acemi Yiğido

yadel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 yadel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kulübün resmi sitesi nin durumu ortada bu işi yapamıyorlar. Yıllardır büyük özveriyle bize sivassporumuz hakkında bilgi veren bu siteyi de alıp köreltmek marifet değil bırakın herşey olduğu gibi kalsın.
yadel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2010, 14:36   #223
Sivas-58-58-58
Yeni Yiğido

Sivas-58-58-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas-58-58-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yadel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kulübün resmi sitesi nin durumu ortada bu işi yapamıyorlar. Yıllardır büyük özveriyle bize sivassporumuz hakkında bilgi veren bu siteyi de alıp köreltmek marifet değil bırakın herşey olduğu gibi kalsın.
Diğer resmi taraftar sitesi altında yürütülen site sivasspor sitesinden çok sivas sitesi görevini yapıyor site yeteri kadar ilgi görmediği için olsa gerek sivas haberleri Avrupada karşı görüşten olan bir derneğe tetikçilik yapan site haline gelmiş.Bu nasıl anlayıştır anlamıyorum.Sivasspor sitesinde bunların ne işi var?Spor sitesi üstelik resmi ünvanını almış sivasspor sitesi spordan bahsetmeli yeteri kadar Sivas siteleri yokmu?
Sivas-58-58-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2010, 14:37   #224
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1611 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Nerde bir düzen var nerede güzel bir hizmet var gözlerini oraya dikerler,nasıl olsada bu amansız yükselişi engellesek diye,bırakın kardeşim başka işiniz gücünüz yokmu burayı hedef alıyorsunuz.gönül rahatlığ içinde sabah giriyoruz akşam çıkıyoruz siteden .amacımız ney peki tek amacımız var Sivas ve Sivasspor.biraz moralimiz var bari bırakında onuda bozmayın yeter artık.....
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2010, 14:45   #225
Ka5958
Yeni Yiğido

Ka5958 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ka5958 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
LGökhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bundan böyle bu siteye daha çok güvenicemi düşünüyorum,kaç kez sivasspor ve hocayı sert eleştirdiğim için yazılarım silindi bende siteyi yapanlar sivasspor yöneticelerle anlaşmaları var diye düşünmüştüm ve bir kaç senedirki yorum yazmıyordum,demekki yanılmışım bundan böyle bağımsız olduğunu bu şekilde ispatlamış oldunuz artık kimse bu siteyi tutamaz eminim benim gibi bir sürü insan bu sitenin bağımsızlığına pek inanmıyordu ama artık bu şekilde bağımsız olduğunu ispatlamış oldu galiba bu olayda olmasa hiç bağımsız olduğunu öğrenemeyecektik
Size katılııyorum bende merak ettim medya ne yazmış diye ama bir satır dahi bulamadım.Ama olmadık haberleri yaparlar demekki bu onlar için önemli bir haber değil yada birilerinin izni olmadan yazmıyorlar.

Bunu taraftarlar unutmaz unutamaz bir gün buda size döner merak etmeyin.Tek bakamadığım ve merak ettiğim yerel tvlerde çıktımı bilmiyorum haberlere bakan arkadaşlardan ricam bize bu konuda bilgi vermeleridir.

Pazartesi günü Mustafa Ateşin programını sabırsızlıkla bekliyorum.
Bakalım bu konudan bahsedecekmi?
Ka5958 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ka5958'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2010, 15:29   #226
saki
Yeni Yiğido

saki - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 saki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet yerel basından hiç ses seda yok,10 yıllık site ile külübün internet sorumlusu tartışma içinde,taraftarın sesi kısılmak isteniyor,kulübün kendi organizasyonu olan Almanyadaki Seçmeleri kulübün kendi resmi organı olan internet sitesi yalanlıyor,bir kişide çıkıp yapılan bu kocaman hatadan dolayı istifa etmeyi bırakın özür dilemiyor.

Bekliyorum bende yerel basın mensupları,usta kalemler, Sivasspor yorumcuları ne diyecek.Bu konu hakkında fikirleri nedir ?Herhalde Pazartesi günü Tv58'de bu büyük olaya da değinilecektir.Doğrusu böylesi bir saçmalığa sebebiyet veren Kulübün internet sorumlusununda acilen istifa etmesi yada görevden alınması gerekiyor.
saki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2010, 15:38   #227
yorgun(58)
Yiğido

yorgun(58) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 yorgun(58) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hiç yakıştıramadım yönetimin buyaklaşımını reklam yok bişeyyok sizdende hiç bir talebiyok niye karıştırıyorsunuz daha başka işler peşindeler felan ima ediliyor almanyada yaz okulu mesala kardeşim buna destek oluyolarsa zararıne sivasspor yönetimine gözkoydularsa bundada ayıp bişeyyok belki daha iyi yönetecekler ama bizim ülkemizde koltuga oturan kalkmak istemez faydalı olana destek olunmaz vurulur kafasına oturtulur yazık walla yönetime herişleri bitti bi bukaldı sivasspor taraftarı olarak işinizi yapın yönetim boş işle ugraşmayın
yorgun(58) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yorgun(58)'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2010, 16:42   #228
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Kulübün İnternet sorumlusu ya da sorumlualrı bu güzel siteyle uğraşmak yerine kendi resmi sitelerini nasıl cazip hale getirirler onu düşünsünler!Yok ben bu işi beceremem diyorlarsa istifa etsinler!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2010, 16:43   #229
gold58
Acemi Yiğido

17 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 gold58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU SİTE TARAFTARINDIR VE ÖYLE KALACAK O KADAR ---YÖNETİM SİTELERİNİ DAHA ŞEFFAF DAHA KOLAY KULLANIŞLI VE GÜNCEL BİR HALE GETİRİRLERSE UMARIM HERKES GİRER----ESKİ RUSYAYA DEMİR PERDE ÜLKESİNE BENZİYOR---GİRMESİ BİR DERT CIKMASI BİR DERT
gold58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda gold58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2010, 17:05   #230
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeter ya, yeterrr !....
15. sayfada kadar okudum midem bulandı. Sivas'lılığında, Sivassporluluğunda, Yiğidoluğunda içine ettiniz. Ne biçim insanlarmışız, ne biçim Sivas'lıymışız. Ne biçim Sivasspor'u tutuyormuşuz? Anlamadım gitti.

Bu mudur bizim kardeşliğimiz, bağlılığımız? En ufak birşeyde bu kadar aykırılaşma nasıl oldu anlamış değilim? Kimdir bu nifak tohumlarını sokan? Kimdir bu çıkarcı çevre?

Çıkarcıların kim olduğu belli

Ben Sivasspor.com kurucularının, yöneticilerinin ve üyelerinin çıkarcı olduklarına inanıyorum. O çıkarcılıkta SİVASSPOR adının her yerde duyulması, birlik ve beraberlik içinde YİĞİDO olduğumuzu aleme haykırmasıdır. Onun haricinde adım kadar eminim ki, kurucularının bu işten en ufak bir rantı olsun, bir geliri olsun, bir çıkarı olsun. Olacağına en ufak bir ihtimal vermiyorum. Öyle olsa site reklamdan geçilmezdi. Burada ki insanlar tamamıyla amatör ruhla çalışan, siteden ve üyelerden en ufak bir beklentisi olmadan fedakarca davranan kişilerdir, öğrencilerdir, gençlerimizdir.

Bir yarışma düzenliyoruz (Skor Tahmin Yarışması) bunun sonucunda ilk 3'e ve şerefli sayımız 58'e ödül veriyorlar. Bu ödülü dahi üyelerimize duyurmadan yönetim ve kurucu kadro kendi cebinden 10 TL, 30 TL, 5 TL gibi azar azar toplayarak Kombine bilet, forma, atkı, kaşkol alıyor.

Bunun için bile sponsor aramıyorlar, bunun için bile kulübün kapısını çalmıyorlar. Bu mudur çıkarcılık, bu mudur SİVASSPOR KULÜBÜNÜ sömürmek. Bu site ve üyeleri sırf SİVASSPOR'a katkı olsun diye Klübün başlattığı her türlü yardım kampanyasına destek vermiştir. Gidipte kulüpten yardım dilenmemiştir, bedava bilet istememiştir.

Üyelerimiz, kendi ceplerinden para vererek (ki bunlardan biri benim, geçen yıl 2 tane bu sene 3 tane kombine aldım) kulübe destek vermek için kombine almıştır. Bu mudur SİVASSPOR KULÜBÜNE zarar vermek.

Rezil Olduk !

Şimdi sayın ODYAKMAZ'dan ricam. İçinizde, sizin değerli şahsiyetinize yakışmayan, değerli KULÜBÜMÜZ SİVASSPOR'umuza yakışmayan, SİVAS'a yakışmayan kendini SİVASSPOR'un basın, yayın ve medya savunucusu sayan bu insanları DERHAL temizleyip, klüp ile taraftarı karşı karşıya getirmelerini önlemektir. Bütün cümle aleme REZİL olduk. Yazıklar olsun bunların Sivas'lılığına.

Ha tamam, kulüp isim hakkını kullandırtmak istemeyebilir. Bu hukuki bir seçimdir. Ama böyle karalamayla, böyle hakaret ile bir yere varılamaz. Site tamamıyla amatörce yönetilen, hiçbir geliri olmayan, hiçbir çıkarı olmayan bir TARAFTAR SİTESİdir. iki tane düz tabanın işgüzarlığına gelipte elalem daha fazla rezil olmayalım.

Bu site Taraftar Sitesi olduğu için büyük klübümüze saygı duyar, başka bir isimle devam eder, bizlerde yine bu yeni siteden haberleri takip ederiz. Bizler parayı, rantı sevmiyoruz. Bizler SİVASSPOR'u seviyoruz. Aksini düşünen varsa da üyelikten ayrılsın bir daha da bu siteye girmesin.

Sayın Başkanımızın bu konuya el koyacağına inanıyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

AYK
Altına imzamı koyuyorum.

2 gün içinde elaleme rezil olduk. Taraftar arasında bune çekemezlik, bune husumet varmış. Herşey ortaya çıkıyor. Yazık vallahi çok yazık..

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adalet, asib, avrupa, basın özgürlüğü, çok seslilik, demokrasi, duyurulur, hukuk, kamuoyu, kamuoyuna, rüştü elmas, saygıyla, sivasspor, taraftar, taraftarın sesi, yiğidolar, özgürlük