Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı
HTspor'un haberinde bir yanlışlık yok. Grosicki'ye gelecek sezon daha büyük bir klüpte oynayacağın doğru mu? diye soruluyor. O da evet, GS ile daha önceden bir 'covenant' ( anlaşma) yapmıştık, ama benim 2014'e kadar Sivassporla sözleşmem var, iki kulüp anlaşır mı ne olur şu an bilmiyorum, sadece beş haftalık tatile girecek olmayı düşünüyorum diyor. Çeviride bir hata yok. GS haftalar önce onunla ya da menajeriyle konuşup teklif etmiş, o da prensipte evet demiş.
Sivasspor kulübünün de sezon bitmediğinden, hem de FB maçı öncesine geldiğinden yalanlama yayınlaması da gayet doğal. ANLAYAN ANLADI! durumu yani.
|
Doğru demişsin ama şurayı unutma eğer ki, menajere teklif yapıldıysa büyük ihtimal bu Adnan POLAT başkan iken yapılmıştır.Eğer ki, Adnan POLAT şuan başkanlığını devam ettirseydi %99 Grosicki'yi alırdı.Kamil'in menajerine gelen teklif eski. Şuanda Galatasaray'ın Kamil'i alacağını sanmam.Ünal Aysal'ın da öyle bir hedefinin olduğunuda düşünmüyorum.Fatih TERİM gibi bir şahsiyette istemez sanırım.Ama M.Helvacı yada A.Polat olsayda alırlardı.Şuanda Kamil'i transfer etme yüzdeleri % 45-50 arasındadır.Bence gelecek sezonda bizde kalır.Ama gider mi orasını tam kestiremiyorum.Zaten kendine demiş
daha önce prensipte anlaştık diye,
ama sonuç ne olur arası muamma.Kamil'i bu sezon almazlar diye düşünüyorum...