evet abiler gercekten Doğan Kocak 'ı kaybettik.
ben Yeğeniyim ve bütün baş sağlığı dileyen sizlere cok teşekkür ederim.
Resimler icinde cook teşekkür ederiz. Amcam sizleri ve Sivasspor'u bize herzaman anlatirdi.
Herşsey icin teşekkürler.
arkadaşlar ben doğan kardeşimin bir cevik abisii olarak kısmet olurda sivasa ilk ziyaretimde ebedi istiratgagını ziyaret edecegim ve sivasdakı arkadaşlarımla ailesine başsaglıgı dileyecegiim ve iznleri olursa bir mevlit okutmayı düşünüyorum doğan gercek bir sivas sevdalısıydı adam gibi adamdı ve hic bir zaman hic bir yerde yanlışını görmedim doğanımın artık giden gitdii onu bilmeden ve yanlış tanıyanlar şimdi inanıyorum keşke ve keşke elbeyli yii üzmeseydik diyorlardır ama o yinede kalbi temiz umarım onlarıda avfetmiştir biz onunla istanbulda tanıştık ve zaman zaman almanydan tel lede görüşüyorduk mekanı cennet eylesiin olayı ilk duydugumda şook yaşadıım demekii insan ömrü bir an meselesi
benim sizlerden ricaam 3 günlük dünyada bir birimizi kısa ve kısır meselelerle lütfen ve lütfen kırmayalım aha gitdii dogan şimdi ona sesimizi duyura bilirmiyiiz asla artık onun arkasaından dualarımızı eksik etmeyeliim ne olur çünkü bu nu hak etdii doğan kardeşimiz o hepimizin kardeşi unutmayalıım
ölüm sebebine gelince öyle olmuş böyle olmuş ne fark ederki amansız bir hastalık aldı gitdi doganı
allahu tala ezrail aleyselama can alma görevini verirken azrail aleysselam yarabii ben bukadar insanın vebalini nasıl taşırım dedii
ve o dedikii yaa azraiil ben hep sine bir sebep ihsaan edecegiim sen merak etme
bakıyorsunuz kimi tırafik kazasından kimi hastalıktan kimi denizde boguluyor şimdi kim diyorki vadesi geldi de öldü diye
artık zaman ve mekan dol du arkadaşlar
çünkü bizler müslümanlar olarak ammentüye inanmışız hayır ve şerrin allahdan geldiğine inanıyoruz bende sene 2003 de 33 yaşında iş adamı kardeşim erol ceviği toprağa verdiim bu acıyı ben iliiklerim e kadar hissediyorum allah geride kalan ailesine sabır ihsaan etsiin ne diyeliim mekanı cennet olsun nur icinde yatsıın
Allah rahmet etsin bir trabzonlu olarak çok üzüldüm ayrıca çıkan olaylardan dolayı da rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum Yakınlarının ve tüm sivasspor camiasının başı sağolsun