Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı
efullicim , sizin renktaşlarınız niçin bizle sidik yarıştırıyor dklardır aynı şeyi soruyorum. Nedir bu sorunun cvbı neden Sivasspora karşı çekememezlik var neden kıskançlık ?
Siz bir anadolu takımına karşı bakış açınız böyle ise 3 büyütülmüşten nasıl bir farkınız kalıyor ? Biz sizinle yıllarca gurur duyduk , sizi sevdik destekledik , neden bunlar suistimal ediyor tüm sevgimizi nefrete dönüştürüyorsunuz nedeeeennn ? Hala bana büyüklük kavramı saçmalağı yapıyorsunuz aklıselim insan bu sorularımı içtenlikle cvplar.
|
Ben eğitimciyim. Konuyu sınıfta anlatırım. Sınıfta ortalama 20-30 öğrenci olur.
Daha sonra Onlara sorular sorarım anladılar mı diye. Sonra Sınav yaparım ve 01 ile 100 puan arasında hemen hemen herkes farklı notlar alırlar.
yani hepsi aynı seviyede anlamazlar.
İNSAN !
Hepsi bu dünyada sınav için varlar ve hepsinin defterinde aynı şeyler yazılı değil.
Senin sorunun cevabını ben versem, başka bir renkdaşım "hayır" diyecek.
Ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, beni muhatap alın. Bir Trabzonspor taraftarı olarak Sivasspora Şampiyonluk yolunda (Trabzonspor olamayacaksa) başarılar diliyorum. Ama sizi hafta sonu yeneceğiz. Planlarınızı ona göre yapın. İnşaallah sezon sonunda şampiyonluğumuz için Sivasspora diğer rakiplerimize verdiği puan kayıplarından dolayı teşekkür edeceğim.
Lütfen İnsanlığımızdan ödün vermeyelim. Kırmayalım, dökmeyelim. Arkadaşlarımızı güzelce misafir edin, güzel maç olsun. Kazanan ANADOLU olsun.
Selam ve dua ile kalın...