Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2
arkadaşlar merhaba. dün yerel televizyonlardaki spor programlarımızı takip etmeye çalıştım.
yöneticimiz faruk taşseten telefonla katıldığı bir programda keitanın kampta olduğunu 3 yabancı oyuncu daha alacağımızı ve hocamızın verdiği rapor doğrultusunda listede 5-6 oyuncunun olduğunu söyledi. anlaşmaya çalıştığımız perulu, alman ve hollandalı üç oyuncu olduğunu bunlarla transferde aşama kaydedildiğini ancak isim açıklayamayacağını belirtti.( perulu oyuncu herkesin bildiği contreras, diğer iki ismi araştırdım ancak bi bilgiye ulaşamadım.) başkanın dün akşama doğru antalya kampına geldiğini, hoca ve yöneticilerle durum toplantısı yaptığını, transferlerin çarşamba yada perşembe gününe kadar netlik kazanmasını beklediklerini ancak en geç denizli maçından önce transferlerin noktalanacağını söyledi.
bir başka programda ise fotomaç spor yazarlarından abdullah yiğit; tugayın eski takımı blackburn rovers'da oynayan bir defans oyuncusuyla sivassporumuzun kesin anlaştığını bildiğini söyledi. hemen rovers kadrosunda alman yada hollandalı oyuncu varmı diye baktım ancak o ülkelerden hiç bi oyuncuya rastlayamadım.