Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı
Ben Sivas'a yeni bir stad yapılacağına artık inanmıyorum, ama yine de sesimizi duyurmak için sizlere destek vermek için içimde yanan ateşi söndürmek için yazma ihtiyacı hissettim. Sakın yazdıklarım ne alakası var olarak yorumlanmasın ben sadece içimi dökmek ve bir nebze de olsa hakkımızı aramak babında desteğimi esirgemiyorum. Şimdiye kadar ağzımıza bir parmak bal çaldılar daha sonra sustular bıraktılar şimdi de 30 bin kapasiteyi 20 bin yeter diyerek göz boyamaya çalışıyorlar. Eğer 20 bin kişilik stad yapılacaksa ben vallahi istemiyorum, stadımızın yeri de çok süper kapasitesi de yeter. Sırf stad yaptık demek için yapılacak stadı istemiyorum. Bakın arkadaşlar biliyorum ki sizde basından duymuşsunuz okumuşsunuzdur. Bursa'ya 30-35 bin kişilik timsah şeklinde yeni bir stad yapılacaktı, başkan ağırlığını koydu ve sırf 2016 Avrupa Şampiyonasına aday olabilmek düşüncesiyle 43 bin kişilik stad yapmayı planlıyorlar. Yani şampiyonluğa oynadıkları bu sezonda böyle bir plan yaparlarken, bizler 2 sene şampiyonluğu kovaladık, Şampiyonlar Liginde oynadık hiç böyle şeyler düşünülmedi... Şimdi 30 bin derken 20 bin kişilk stadla susturulmaya mı çalışılıyoruz? Yani Sivas'ımız için yapılması düşünülen ve yapılanlar günü kurtarmakla yapılmaya çalışılıyor, yapılıyor. İlerisi düşünülmüyor, ben yapayım adım yaptı olsun yapanlar arasında ismim geçsin ilerisi beni ilgillendirmez mantığı ile hareket ediliyor. Yapmışken en alasını yap bir sefer yap, temiz yap 30 bin kişilik düşünülüyorsa başkanımız, vekillerimiz! bürokratlarımız 30 bin olmaz 35 bin hatta 40 bin kişilik olsun diye bastırıp yaptıracakları yerde 20 bin kişilk yeter deyip işin içinden sıyrılıyor. Yok arkadaş ben istemiyorum 20 bin kişilk yapacaksanız net söylüyorum 35 bin kişilik yapın ilerde UEFA çapında maçlar İSTANBUL,İZMİR, ANKARA da yapılırken bir maç da KAYSERİ'nin stadı büyük oraya verelim düşüncesiyle maç verirlerse SİVAS'ın stadı daha büyük (35 bin kişilik) oraya da bir maç verelim (3.lük-4.lük maçı mesela olmaz mıııı????) Pekala da olur. Affınıza sığınarak konuyla ilgili olmayan, alakasız diye düşünebileceğiniz bir iki konuyla nokta koymayı düşünüyorum. Bir düşünün bakın Türkiye'nin yüzölçümü bakımından en büyük şehri olan SİVAS'ımızdaki İstasyon Caddesi ve Atatürk Bulvarı'na bakın bakalım zamanında günü kurtarmak içn yapılan imar durumunu günümüz kaldırıyor mu? Kocaman HAYIIIIRRRR, caddeleri genişletebilir miyiz HAAYIIIRRRRR işte stadımız da bunlara dönmesin baştan büyük stad yapılsın 35 bin kişlik yoksa hiç yapılmasın...
Saygılar...
|
Mükemmel tespitleriniz için tebrikler ve teşekkürler.
Umarım senin, benim gibi sıradan vatandaşın sahip olduğu ufka bu şehri yönetenler de sahiptir. Vali, belediye başkanı, vekiller, işadamları ve yerel yöneticiler hep bir ağızdan en az 35 bin kapasiteli, yeni ve modern bir stadyum için bağırmalılar, Sivas için büyük düşünmeliler! Ancak gel gör ki bu konuda henüz vali hazretlerinin ağzından tek bir kelime duyamadık, adam ne düşünüyor, fikri nedir bilmiyoruz. Belediye başkanı hakeza öyle. İktidar partisinin bir vekili önce söz verdi en az 30 bin dedi, sonra tükürdüğünü yaladı, bir diğeri ''20 bin neyimize yetmiyor canım'' diyerek saçmaladı. Kısacası seçimlerde ''Sen Sivas'sın büyük düşün!'' diyenlerin çapsız, kalitesiz, ve
küçük insanlar olduklarını, Sivas için büyük düşünemediklerini gördük, ne yazık ki! Tek tesellimiz Sivasspor taraftarının onu yönetenlerden çok çok büyük ve çok çok kaliteli olması, onlardan beşyüz kat daha fazla büyük düşünmesidir!