Alıntı:
zgR Nickli Üyeden Alıntı
yanlis hatirliyosam duzeltin lutfen arkadaslar,trabzon sivas macinda olaylar cikmisti,trabzon bize geldiginde maratondaydim ben ve sahaya guller atmisti taraftarlarimiz,yanlismi hatirliyorum arkadaslar.trabzonlu misafir kardesimiz aramiza hosgeldin.bu sitede adam gibi taraftara herzaman yer vardir basimizin ustunde yerin var.trabzonlu tanidigim cok insan var ve cogu sivasspor dusmani,soruyorum niye?kendileride mantikli bir cevap veremiyor.sporda dusmanliga yer yoktur bunda herkes hem fikir ancak neden biz sizin sitenize girdigimizde hemen banlaniyoruz?ve neden trabzona geldigimizde yemedigimiz kufur kalmiyor?biz Sivasspora gonul vermis taraftarlar olarak bu tip hareketleri kendimize ve hic bir taraftara yakistiramiyoruz.umarim trabzonspor taraftarlari da boyle dusunur ve bu gereksiz mantiksiz dusmanlik yerini sevgiye kardeslige birakir.
|
Eyvallah hocam sağolun güzel düşünceleriniz için.
Sivasspor ile Trabzonspor arasında seyircinin sahaya girmesiyle başlayan bir düşmanlık tohumları ektiler. Bizde istemiyoruz neden düşman olalım ki.
Anadolu Takımlarına herzaman saygı gösteriyorum ve göstereceğim. Örneğin Bursaspor bize o kadar şey yaptı ama halen daha saygılıyım.Tek saygıyı istanbul takımına göstermem.
Hocam Bordomavi.Net i üye alımlarına kapatmışlar fener ve beşiktaş maçları vardı siteye üye olup karıştırıyorlar diye. Ondan dolayı kapalı yoksa Sivassporla alakası yok.
Başkar Trabzonspor forumlar var.
http://www.trabzonsporfan.com/forum/
buyrun bakın hocam üye olup takımınızı bile Sivasspor yapabilirsiniz.Kimse de hakaret etmediğiniz sürece sizi banlamaz.