Bienvenü ismi geçiyor. Bizimkiler almakta kararlı anlaşılan. Bu arada italyan medyasında düşen habere göre Udinese Rajnochla ilgileniyor. Translate çevirisindan bunu anladım
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
BU YÖNETİMDEN Bİ C.CIK OLMAZ. HİÇ UMUTLANMAYIN. PTT 1. LİGİN BOŞTA KALAN OYUNCULARINI ALIRIZ BU SENE. SENEYE DE KİRALAR KAR ETTİK DİYE SEVİNİRİZ. BELKİ DE YÖNETİM GELECEK YILIN KADROSUNU KURUYORDUR. BU GİDİŞLE KESİN DÜŞÜRECEKLER TAKIMI...
Bienvenü ismi geçiyor. Bizimkiler almakta kararlı anlaşılan. Bu arada italyan medyasında düşen habere göre Udinese Rajnochla ilgileniyor. Translate çevirisindan bunu anladım
haberde fiyatı en az 2milyon dolar diyo ben 1 e de razıyım tek alsınlar inş alırlar
Öyle bi anlatmışsinki zannedersin bunlar klüp yoneticisi degil inşaat işçisi . Senin dediğin de rüyalar da hayallerde düşlerde olur.
Kendince inandığın doğrular buysa sana iyi geceler demekten başka bişey bulamıyorum .
Vay sağol yiğido mesajını gündüz gördümde uyku saati olmadığı için akşam cevap vereyim dedim.
Sanada iyi geceler tatlı rüyalar Allah'a emanet ol.