Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.01.2013, 22:53   #231
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Kötü olmamızın sebepleri:
1-Eneramo fiziğinde bir adamı forvet olarak kullanmak istiyorsan yanına atik,hızlı bir adam koyacaksın.Tek forvetle olmaz bu iş.Şurda hangi akıl bu adamı tek forvet oynatır.
2-Sen sağ açık ve sol açığın defansa yardım etmeyip sadece ayağına top gelirse koşuyorsa,pas alıyorsa baskıya mahkumsun.
3-2 ön libero oynuyorsan bu oyunculardan en az biri ileriye rahatlıkla top taşıyacak,servis yapacak adam olmalı.Nerde ??
4-Savunma oyuncuların bu lig için yavaş.Türkiye'de kanat oyuncuları hızlı.Eğer Uğur'a razı olursan onlarda senin boynunu büker.
5-Transfer için gereken mevkileri ilk başta saydın.Ne hikmetse bir sağ bek ve orta saha oyuncusu alamadın.Bile bile kümeye sürükleniyoruz!
6-Takımın son şansı kupadır.Eğer kupada gereken oyun oynanmazsa burda yüreği sızlayan herkese yazıktır.Bizler sadece savaşan,tekmeye kafasını uzatan,mücadeleci Sivasspor ruhunu istiyoruz !!
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erhan 10'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: QUO VADİS.. (NEREYE GİDİYORUZ)
Alt 27.01.2013, 23:05   #232
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: QUO VADİS.. (NEREYE GİDİYORUZ)

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her hafta yeni bir heyecan ve yeni beklentilerle başladığımız bir haftayı sükut-u hayal ile kapatıyoruz maalesef.. Hepimiz şundan eminiz ki ; tek SİVASSPOR var.. İsimler geçici kalıcı olan kurumlar ve camialardır.. Camiaları ayakta tutan ise birlik ve beraberlikleridir... Ortak hasletlerimiz ortak menfeaatlerimizdir.. Bunlar Arma ve renklerimizdir.. Bu platforma herkes düşüncesini ve fikirleri kimseye hakaret etmeden, kantarın topuzunu kaçırmadan ve özellikle de küfür etmeden yapmalıdır.. Yapmak zorundadır.. Siz eğer birine ........... git derseniz, adam gelir size bu platformda bu yazılanları delil olarak gösterir ve tahayyül edemeyeceğiniz kadar maddi manevi tazminat isteyerek köşeye sıkıştırır.. Atasözlerimiz ne güzel söylenmiştir.. "öfkeyle oturan zararla kalkar."

Burada takımın iyi olması ve daha büyük hedeflere gitmesi için susan arkadaşlarımız olabilir.. Bu durumda bu konuya yorum yapmadıkları zaman "şeytan" oluyorsa, yada bu takımın iyi olacağına inanan hala yeteri çoğunlukta bir grupta olabilir.. Bunlar istikrar için ve belkide takıma hala güvendikleri için iyi niyetlerinden dolayı yapıcı yorumlar yapıyorsa, ve belkide hala "YALAKALIK" yaptığı kişilerle hala bir merhabası bile olmamış olanlarımızda vardır..

Bazı arkadaşlarımız "YALAKALAR" demiş."YALAKALIK" birinden büyük bir maddi yada manevi beklenti içinde olan şahsiyetlerin yapmış olduğu, acizane bir davranış biçimidir.. Bu nasıl yalakalıktır ki ; istikrarı ve takıma olan güveni hala ilk gün gibi devam eden arkadaşlara yalaka denibilinir... El insaf minel vicdan..

Asıl amaç SİVASSPORUMUZ'un bu dönemi birlik ve beraberlik içinde, kırmadan dökmeden atlamakta omuz omuza olmaktır.. Her zaman yapmak zor, yıkmak kolaydır..
eğer fikre fikirle cevap veremiyecek maHKEME filan işleriyle uğrasacak biri varsa gereği yok hiç fikrini yazmasın kimseyede sataşmasın YALAKA diye çıkarı için mevki makam .için olduğundan faRKLI görünen yağçeken doğruya yanlış yanlışa doğru diyen kişilerdir yönetim istifa diyenler yerine kimi getirecekler onuda söylesinler rıza hoca hoca istifa diyenler yerine kimi alacaklarınıda desinler şahsım adına ne rıza hocadan nede yönetimden ne bilet çıkarım var nede 1 bardak çay çıkarım var sivasspor bakidir yönetimde gider hocada gider bu takıma kimler hoca olmuştur kimler başkan olmuştur kimse kalmamıştır sivasspor burada bu takım bize sinir olduğumuz olacağımız maçlaR izlettirecek bu belli artık fakat düşecek düşüyor diyenler eğer gerçekten böyle düşünüyorlarsa benimle iddasına girsinler 500 $ koyuyorum bu takım düşerse iddaya giren afiyetle yesin mevcut kadroda ufak değişiklikle takım rayına girer alacağımız 6 galibiyet bizi rahatlıkla liğde bırakır baraj 38 39 40 civarında olacaktır 6 7 galibiyet alacak gücümüz vardır bize düşen sivastakilere düşen trübünleri tıklım tıklım doldurup destek olmaktır bugün elazığ ve mersin seyirciyle kazandılar bunu demek yalakalıksa boşver herkes banada yönetimin rıza hocanın yalakası desin hayırlısıyla bu sezonuda atlatalım takımda köklü revizyon şart olacaktır gerek yönetim gerek teknik yönetim gerekse kadroda radikal değişimler olması muhtemeldir takımdan tek ricam özellikle rakibimiz olan takımlarla 2 li averajın lehimize olmasıdır son hafta belki 4 5 takım aynı puanda olacaktır olası 3 lü 4 lü averajdan piyango degmesin bize
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: UTANILACAK TABLO
Alt 27.01.2013, 23:09   #233
Mustafa58Ağa
Tecrübeli Yiğido

101 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 Mustafa58Ağa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: UTANILACAK TABLO

aklı becekede kalan hocayı neden tutuyoruz anlamadım
Mustafa58Ağa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2013, 23:14   #234
PoTt!
Yiğido

PoTt! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 PoTt! Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kamil'i kadroya alma rajnochu alma sonra transfer yok de yine diyorum inşaALLAH 2 3 maç üst üste kaybederiz hoca gider yoksa küme düşünce gidecek
Alt 27.01.2013, 23:16   #235
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Hiçkimse vazgeçilmez değildir!
Bu takım göz göre göre aşağıya doğru gidiyor....Soruyorum herkese 1 hafta iyi 2 hafta kötü olan bir takım var...Eğer bundan memnun iseniz ne ala...Her zaman uzun vadeli çalışmadan yanayım ama takımın başında 2 yıldır bulunan Çalımbay'da ne bu ışık var ne de teknik kapasite..Bjk sevdası her an bir seçenek olarak aklının bir tarafında olan bir hocadan daha hayır gelmez..taraftara işine baksın deme cüretini gösteren ve adeta taraftarla arasında buzdan bir duvar olan hocadan ne uzun vadede ne de kısa vadede önemli başarılar gelmez...2 yıldır Uğur kavuk'un yerine bir sağ bek bulamaıyorsa, Pedriel denen adamı hala sağ açık oynatma sevdasından vazgeçmiyorsa, elinde Rajnoch gibi bir stoper dururken erhan güvenden stoper yaratma sevdasında ise , geldi geleli alt yapıdan bir oyuncu bile çıkaramıyorsa, onu da geçtim bjk menfaatlerini daima önde tutup Ziya'yı bile bjkye önerebiliyorsa ve geleceği planlama adına hiçbir kapsamlı çalışma yapmıyorsa daha ne yi bekliyoruz? Bu böyle devam ettikçe hem Sivasspor hem Çalımbay zarar görmeye devam edecektir...
Alt 27.01.2013, 23:18   #236
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Şu rezil futbolu oynatan şahıstan çok kraldan çok kralcı olan ellerinde hiç bir dayanağı olmadığı halde hala yalamaya devam edenler inasanın canını sıkıyor.

Lan bu takım 19 maç yaptı 19 maçta ne değişti de gelip umut dağıtıyorsunuz.Hep aynı hep aynı.Hala iyi olacak iyi olacak.Polyanna gelse bunların eline su dökemez.

Birde transfer transfer diye tutturanlar var.Sen elindeki adamı oynatama,takıma küstür,egokarını tatmin et.Sonra vay efendim adam yok.Sivasspor süper lige çıktı çıkalı hangi teknik direktör zamanında böyle transfer yaptı? Cevap veremezsin çünkü rızadan öncesini bilmiyorsun.

Ben daha önce konu açmıştım ama site yönetimi kaldırmıştı.Sizde böyle devam edin.Zaten tvye falan bakıyorum bir tane Allah'ın kulu çıkıp birşey söyleyemiyor.Takım küme düşmeyi garantilese önemli değil nasıl olsa başında Sivaslı var diyecek embesiller var.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2013, 23:18   #237
fatih.a
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 fatih.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
yorumcuyuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yönetim; rızayıda alın defolun gidin..
Aynen katiliyorum
fatih.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı fatih.a'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2013, 23:22   #238
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetimde bu kafa varken rıza çalımbay gitse ne olur? Gitmese ne olur?
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı akifesk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2013, 23:28   #239
punisher58
Acemi Yiğido

punisher58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 452 punisher58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor pakedim vardı digitürkden bu sene full alayım dedim iyikide öle yapmışım diğer takımların maçlarını izliyorum tarafsız bir gözle kafam rahat ben rahat
punisher58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2013, 23:38   #240
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

gercekten bu hoca kendinin bir sey bilmedigini ne zaman anlayacakta,istifasini verecek. yaziklar olsun. oyuncularinin hic birisiyle dogru dürüst babacanligin yok, buz gibi davranislarin ve soguk bir insanligin var, en iyisi sen baska bir meslek bul,,
Alıntı:
sivaslımuho2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu Hafta İstifaların Haftası Sende Istıfa Et Artık Rızaaaaa Hocaaa
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üsüyorum042'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
acİl, beklİyoruz, bülent, çözüm, değerlendirelim, değişikliği, gİdİyoruz, görevini, istiyoruz, kan, maçı, nereye, quo, sivassporda, tablo, utanilacak, vadİs, yaptı, yıldırım