Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Gekas Ve Junior' un Peşinde
Alt 22.05.2012, 17:49   #241
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Sivasspor Gekas Ve Junior' un Peşinde

Alıntı:
cenk5821 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu nasıl bir uslup bu nasıl bir dusunce tarzı bende seni çözemedim ki sana yazıklar olsun tamam mı destekleme kardeş sen Sivas'ı sen bunları kendi şehrin için söyledinya gerçekten yazık ya inanamıyorum neyi var kardeşim Sivas'ın tamam bazı kötü yönleri var bunların burda yeri yok lakin senin düşüncen çok yalnış kınıyorum senin gibi birisini....
kardeşim bu adamın hergünkü hali bu. ben eleştirdiğim zaman bu kişiyi birileri destek çıkıyor hemen. sen sohbette yazdıklarına daha tanık omamışın hiç. işi gücü bizi küçük görmek. çözemedim nasıl biri. aslında kötü bi niyeti yok ama böyle nedense????
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2012, 19:51   #242
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
sivaslikardes58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas gibi bir yere gelirmi onlar Sivasspor aslinda 2 ligte oynamali kimse gelmez buraya bos bosuna 1 ligteyiz
DEĞERLİ KARDEŞİM SİVASSPORUN İYİOLMASINI İSTEDİĞİNİ SANIYORUM FAKAT GURBETTESİN ALMANYADA GALİBA ŞEHRİNDEN ÜLKENDEN UZAK OLDUĞUN SİVASI HİÇ GÖRMEDİĞİNİ SANIYORUM SİVASI ÖYLE KÜÇÜK GÖRMÜŞŞÜNKİ SİVAS GİBİ YERE DEMİŞŞİN SANKİ KÖY MEZRA ORDUNUN TRABZONUN SİVASTAN ÜSTÜN TARAFI NEDİR SAMSUN GELİŞMİŞ ŞEHİR FAKAT ÖYLE SİVASI KATLIYAcak KADAR DEĞİL SİVASA NE OYUNCULAR ne HOCALAR GELMİŞTİR GEKAS YADA ENERAMO YADA BAŞKASI SIRF BU YÜZDEN GELMİYECEKSE HİÇ GELMESİN AYRICA SİVASSPOR BU LİGİN TADI TUZUDUR BİZİ HİÇ HAZETMİYEN TRABZONLULAR BİLE SİVASSPORUN MAÇLARINDAN KEYİF ALIYOR BİZ BU TAKIMIN SÜPER LİGE ÇIKMASINI 38 YIL BEKLEDİK BİRAZ SAÇMALAMISSIN KUSURA BAKMADA BUNDAN SONRAKİ YORUMLARINI YAZARKEN AZ DAHA DÜŞÜN DİKKAT ET KAL SAĞLICAKLA
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2012, 21:11   #243
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein

avrupa gitmeyi gercekten istiyorsak bitirici oyuncular almamız gerekiyor bana gore gekas olayı uydurmaca olabilir sivassporu rıza hoca cift forvet oynatmıyor ki enaramo gibi bir oyuncu bulmaya çalısıyor arkası donuk top tutabilen bana gore gekas bu kapasiteye uymuyor ha alınırsa kotumu olur hayır tabikide ama gekası alıpta yedek bekletmek sacma olur oda bunu istemez zaten
engin2609 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2012, 21:36   #244
okyay58
Yiğido

okyay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 245 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 okyay58 FAZLA SÖZE GEREK YOKokyay58 FAZLA SÖZE GEREK YOKokyay58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadasim Yunanlari belki sevmiyebilirsin ama sonu söylemek istiyorum ben Futbolda ırkçılıga karsiyim sonucte en nefret ettigin israil den de oyuncumuz vardi Balili diye! O oyuncuyuda cok sevdigin birisiydi, ama teroristlere-ve israil- ABD ye tabiki karsiyiz onlarin cirkin islerine!
Birincisi baliliyi sevdiğimi nereden çıkardın?
İkinicisi de yunan her yerde şerefsiz, şerefsiz de her ortamda şerefsizdir ve buna futbol da dahil.
Neyse, gelmesini isteyenler olabilir fikirlerine saygı duyarım tabi ki benim düşünceme de saygı duyulduğu sürece. Benim bu konuda daha da diyecek bişeyim yok.
Alt 22.05.2012, 21:37   #245
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

http://www.facebook.com/sivasstore

Sivasspor Transferlerini burdan takip edebilirsiniz!
citothehan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2012, 22:13   #246
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gekas olmaz gibi geliyor bana,Rıza hocanın o kadar yaşlı oyuncuyu isteyeceğini sanmıyorum ama juniorın çok iyi oynucu olduğu söyleniyor.bekleyelim de görelim bakalım nolacak.
Alt 22.05.2012, 23:26   #247
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gekasın yaşlı olduğunu söyleyenler tamam yaşı geçmiş olabilir ama futboluna engel değilse yaşın ne önemi var gekas bence çok güzel golcü çok fırsatçı affetmiyor son vuruşlarıda çok düzgün.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivasspor'da Gekas sesleri
Alt 22.05.2012, 23:27   #248
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor'da Gekas sesleri

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DoguBey aklımın ucundan bile geçmedin bu sayfada yazdığım tüm yorumları okursan anlarsın arkadaş bu yazıları bilgi kirliliği olarak görüyor da...sen yanlış anlama

Eyvallah kardeşim, yanlış anlaşılma olmuş demek ki...Sen de hakkını helal et, istemeden seni incittiysem kusura bakma, sonuçta burada hepimiz Sivasspor için uğraşıyoruz..Arada böyle yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar olsa da önemli olan bunu erken farkedip işi uzatmadan çözmek...Tekrar kusura bakma ve bilgi paylaşımların için de teşekkürler...
Cevap: Sivasspor'da Gekas sesleri
Alt 22.05.2012, 23:32   #249
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sivasspor'da Gekas sesleri

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Eyvallah kardeşim, yanlış anlaşılma olmuş demek ki...Sen de hakkını helal et, istemeden seni incittiysem kusura bakma, sonuçta burada hepimiz Sivasspor için uğraşıyoruz..Arada böyle yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar olsa da önemli olan bunu erken farkedip işi uzatmadan çözmek...Tekrar kusura bakma ve bilgi paylaşımların için de teşekkürler...

Ben sana dedim sana değil dedim yok dedim etme dedim tutma dedim ama dinletemedim

Şaka bi yana yalnış anlaşılma oldu babapiton
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kara'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.05.2012, 00:09   #250
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

simao yu pes 68 lik yapmışlar bazı özellikleri çok iyi. ama gerçekte bilmem
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
boral, doĞru, dokayı, emre, gekas, gözdeleri, halinde, icin, istiyoruz, junior, listesi, peşinde, sesleri, sezonu, sivasspor, sivasspor’a, sivassporda, sİvasspor, temas, tranfer, transfer, uğur, yiğido, yiğidonun, İle, İşte, önerileriniz, Özel