Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
SIVAS HALKI KERIZ DEIL BILSINLER;sivas,a yapilacak stat yirbesbin kisilik oluyorsa bu büyük bi sahdekarliktir arkadaslar,ben almanyadan yaziyorum.zaten bizim dört eylül stadi 18 bin kisiliktir,vede sivasin endeyerli yerindedir,vede evinden cikan sivasli elilini kolunu sallayarak herangi bi vasitaya binmeksizin stada ulasmaktadir,toki tam bi dolandiricilik yapiyor burda bizim 4 eylül satadinin arsasina karsilik 25 bin kisilik stat,he bizim dört eylül stadyumunuda cok kisa ve kücük onarimlarla,25 bin kisilik yapilabilir,o zaman ne anlami varki ayamizin dibindeki sahamizi vermenin,burada cok büyük bi sahdekarlik yapiyo toki bizim sahamizi aliyo,sivasin göbeyinde,gidip dagin basina ayni sahayi insa edecek,4 eylul satadinin yerini satsalar o paraya deil 25 bin kisilik saha 50 bin kisilik saha bile yapilir,arkadaslar,UYANIN ARTIK MAKSAT SAHA YAPMAK DEYIL DÖRT EYLÜL STANIN ARSASINI ELE GECIRMEK;sivas,li olarak sesimizi duyurmaliyiz vede bu sahdekarliga izin vermemeliyiz.yirbesbin kisilik stadin neyine sevinecek sivasli,dört eylül stadimiz suan altin deyerinde bir arsasi var,düsünün oraya kactane apartman dikilir,kactane daire olur,kactane site kurulur,oradaki dairelerin herbirini enaz 250 milyardan hesaplayin cünkü sivasin en iyi yerlesim birimi dört eylül stadinin arsasi,25 bin kisilik stat yapilacaksa dokunmasinlar,dört eylül stadimiza,dolandirmasinlar bizleri,AYRICA BEN BUNLARI KAFADAN YAZMIYORUM ARKADASLAR BU ISTEN ANLAYAN VE MESLEYIM BU IS ÜZERINE OLAN ALMANYADA YASIYAN BI SIVAS ASIYIM;SAYGILAR;
|