Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Passolig sayımız bugün itibariyle 8929 a ulamış durumda...Karabüksporu geçtik;hedef 2. yarı itibariyle 10.000 in çok üzerine çıkmak...Eskişehirspor 12.000 civarında;bizde yıl sonu itibariyle hedef 15.000 olmalı diyorum..Ne kadarını yakalarız ,onu da zamanla göreceğiz..2.yarı 4 büyüklerle maçımız olduğuna göre 10.000-11.000 rakamını mutlaka yakalarız yakalamasına da 15.000 e ne kadar yaklaşırız onu bilemem...Sivasspor 1-2 tane ara transferde iyi oyuncu alabilse bazı taraftarlarımızı da stada mutlaka çekeriz diyorum ....
|
Biz transferi kapattik.Bu saatden sonra artik piyasada sadece ise yaramayan oyuncular bulunur.Onlari alma yerine mevcut kadroyla ve Sergen hocayla yola uygun adimla mars.
Önce transfer sözü verenler bundan vazgeciyorsa,ilerdeki olacaklardan bu vazgecenler sorumlu olacaklardir...
Taraftar günlerden beri transfer beklerken,trasferde geri adim atilmasi taraftari hayali sükuta ugratmistir.Üstelik Medicana saglik kurulusu ile yapilan anlasmanin arifesinde bu geri adima anlam vermek cok zor.