Sivas Koyulhisar' da askeri araca saldırı yapıldı. 1 uzman çavuş şehit oldu, 1asker ile 1 teknisyen yaralandı, 1 asker de kayboldu.
Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Ortaköy Jandarma Karakolu'na ait devriye aracına saat 12.30 sıralarında teröristlerce açılan ateş sonucu Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol' un şehit olduğu bildirildi. Saldırıda Jandarma Oğuz Yağlı ile İlçe Tarım Müdürlüğü teknisyeni Selim Durgut ta yaralandı. Jandarma er Hamdi İbiş'in kayıp olduğu bildirildi. Güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.
Saldırının askeri aracın Çukuroba köyüne keşfe gittikleri sırada gerçekleştiği, saldırgan terörist grubunun 15 kişi civarında olduğu belirtildi.
Yaralılar Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
TERÖR BELASINDAN NE YAPIP EDIP KURTULMAK LAZIM YETER ARTIK . şehit askerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı Divriği58-'a Teşekkür Ediyor...
Sivas Koyulhisar' da askeri araca saldırı yapıldı. 1 uzman çavuş şehit oldu, 1asker ile 1 teknisyen yaralandı, 1 asker de kayboldu.
Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Ortaköy Jandarma Karakolu'na ait devriye aracına saat 12.30 sıralarında teröristlerce açılan ateş sonucu Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol' un şehit olduğu bildirildi. Saldırıda Jandarma Oğuz Yağlı ile İlçe Tarım Müdürlüğü teknisyeni Selim Durgut ta yaralandı. Jandarma er Hamdi İbiş'in kayıp olduğu bildirildi. Güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.
Saldırının askeri aracın Çukuroba köyüne keşfe gittikleri sırada gerçekleştiği, saldırgan terörist grubunun 15 kişi civarında olduğu belirtildi.
Yaralılar Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
TERÖR BELASINDAN NE YAPIP EDIP KURTULMAK LAZIM YETER ARTIK . şehit askerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum
Lany Ben Sızın Gıbı Erkeklerın Ben Daha Ne Dıyım Allah Belalarını Versın...
Vatan Haınlerı
Kanları Bozuk Vatan Haınlerı....
Ben Bır Gun Askere Gıdersem And Olsunkı..Sızlerı Buldugum Zaman
Öldürmeyecem 1 Tanenenıze 30 Kısının Acısını Cıkartır Gıbısıne Yapacaklarım Var
Aılesının Bası Sag Olsun
Kayıbada Allah Yardımcısı Olsun..
Bız 1 ölür Bin Doğarız Bız
Sızın Ben Rengınıze Baslarım...
sinek ufak ama mide bulandırır. bu adilerde öyle.
böyle ********leri asmadıkça bunlar devam eder.
sallandıracaksın bu adilerden!!!
kendimi bildim bileli bu olaylar var ve devam ediyor. artık yeter yaa.
Şehitlerimizin Mekanı Cennet olsun. Başımız Saolsun.
artık buna bi çözüm bulunmalı yaa.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...