Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2
Alt 06.04.2008, 17:54   #251
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2

moahmmed ali- hayrettin bravo.Şampiyon yaparsınız bizleri.Sizlere güveniyoruz..
yaw insan bi kere isabetli pas yapamazmı ya.Bi kere duran topu iyi kullanamzmı.yok yok.Biz çok inanmışız birden hayala kırıklığına uğradık.Uefa da tehlikeye girdi hayırlı olsun.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 18:02   #252
Nihat71
Yiğido

Nihat71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu maçı fazla konuşmaya gerek yok, olan oldu hemen unutmak en doğrusu.

3.sırayı bari garantilesek, ben diğer hedeflerden vazgeçtim.
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 20:01   #253
izmirliyigido
Gast

Arkadaşlar Utanç fotografı aşağıda linkte. Tıklayın linki, aramızda ki hainleri görün. Sonrada birlik beraberlikten bahsedin. Yazıklar olsun.

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...eri/274/2.html

Ayıptır yahu...

.
Alt 06.04.2008, 20:05   #254
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR hiç üzülmeyin.Sivasspor un şampiyonluğunu engelleyecek yine sivasspordu. Neden mi. SİVASSPOR da Fenerbahçeli olmak. işte işin özü bu. Belkide beşiktaş bize asılmayabilirdi. çünkü dünkü fener kayseri maçından sonra onların şampiyon olmaları muciizeleree kalmıştı.Ama gel görki 16 takım anadıoludan şampiyon çıkmasını isterken ( son 6 haftada buna beşiktaşda dahildi ) bi tek fenerbahçe ve sivasspor istemedi. Sen teknikdirektör olarak benim kalbimin en güzel yerinde fenerbahçe var dersen,dünkü maçta tolunay hoca isyan ederken ( acaba sadece kendi için mi istanm etti ) Beşiktalın şansı azken ve sivasta oteldefener möaçını izledikten sonra maçtan sonra isyan ederken,ama sen şampiyonluk mücadelesi veriyorsun sen hakkımız gaspediliyor diye hiç sesini çıkarmıyorsuun. bu da düşündürüyor acaba sivasspor u şampiyon yapmazlar yada olamaz derken neye dayanarak söylendi bu sözler.Eğer sende isyan edip demeçler verseydin,yada sende sezon başından beri benim gönlümde fenerbahçe var demeseydin belkide bu gün beşiktaş fener şampiyon olmasın diye bize maçıda verebilirdi.Adamlar düşündü,,, hee senin gönlünde fenerbahçe var ha. al saana fenerbahçe. Bakın haftayada tolunay hoca kayserisporu bize karşı yenmek için çıkıpta yenerse şaşırmayın. çünkü o da baktıki sivassporun hocası fenerbahçe sevgisiyle yanıyor.Bunlar düşündürücü ama gerçek şeyler.Adamın söyledikleri çok özel şeyler ( ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMASINI İSTİYORUZ SAFSATALARINI BIRAKIN ,MİLLETİ UYUTMAYIN ) BUNU tolunay hoca boşuna dememiş. adamın ligde iddası yokken isyan ediyor,yüm türkiye isyan ediyor ama sen şampiyonluğa gidiyorsun bi zahmet bi demeç vermiyorsun.Haftaya kayserispor bizi yenerse şaşırmayın sakın.fenerbahçeyi yenmiş gibi olacaklardır. Ve bunun buraya gelmesindeki en büyük neden Bülent hocanın profesyonel davranmaması ve demeç verirken düşünmeden demeç vermesi,ağzımdan çıkacak sözler nereye gider,nasıl algılanır diye düşünmeden söylemesi.Haa bide maça herkes izlemiştir. oyun top bizdeyken forvet ve defansımız arasında geçti ( özellikle ilk yarıda ) yavv bi hoca hiçmi görmez ortasahanın bu kadar boş olduğunu,hiçmi çalıştırmaz bu ortasaha oyuncularını .ne mücadele var,ne pas yapan var,ne boşa çıkıp top isteyen var. 2ci yarı berswilyalı gideide biraz top yapılmaya başlandı.
Başka ne denir bilmiyorum.Ağzına sağlık alkışlıyorum...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 20:14   #255
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR hiç üzülmeyin.Sivasspor un şampiyonluğunu engelleyecek yine sivasspordu. Neden mi. SİVASSPOR da Fenerbahçeli olmak. işte işin özü bu. Belkide beşiktaş bize asılmayabilirdi. çünkü dünkü fener kayseri maçından sonra onların şampiyon olmaları muciizeleree kalmıştı.Ama gel görki 16 takım anadıoludan şampiyon çıkmasını isterken ( son 6 haftada buna beşiktaşda dahildi ) bi tek fenerbahçe ve sivasspor istemedi. Sen teknikdirektör olarak benim kalbimin en güzel yerinde fenerbahçe var dersen,dünkü maçta tolunay hoca isyan ederken ( acaba sadece kendi için mi istanm etti ) Beşiktalın şansı azken ve sivasta oteldefener möaçını izledikten sonra maçtan sonra isyan ederken,ama sen şampiyonluk mücadelesi veriyorsun sen hakkımız gaspediliyor diye hiç sesini çıkarmıyorsuun. bu da düşündürüyor acaba sivasspor u şampiyon yapmazlar yada olamaz derken neye dayanarak söylendi bu sözler.Eğer sende isyan edip demeçler verseydin,yada sende sezon başından beri benim gönlümde fenerbahçe var demeseydin belkide bu gün beşiktaş fener şampiyon olmasın diye bize maçıda verebilirdi.Adamlar düşündü,,, hee senin gönlünde fenerbahçe var ha. al saana fenerbahçe. Bakın haftayada tolunay hoca kayserisporu bize karşı yenmek için çıkıpta yenerse şaşırmayın. çünkü o da baktıki sivassporun hocası fenerbahçe sevgisiyle yanıyor.Bunlar düşündürücü ama gerçek şeyler.Adamın söyledikleri çok özel şeyler ( ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMASINI İSTİYORUZ SAFSATALARINI BIRAKIN ,MİLLETİ UYUTMAYIN ) BUNU tolunay hoca boşuna dememiş. adamın ligde iddası yokken isyan ediyor,yüm türkiye isyan ediyor ama sen şampiyonluğa gidiyorsun bi zahmet bi demeç vermiyorsun.Haftaya kayserispor bizi yenerse şaşırmayın sakın.fenerbahçeyi yenmiş gibi olacaklardır. Ve bunun buraya gelmesindeki en büyük neden Bülent hocanın profesyonel davranmaması ve demeç verirken düşünmeden demeç vermesi,ağzımdan çıkacak sözler nereye gider,nasıl algılanır diye düşünmeden söylemesi.Haa bide maça herkes izlemiştir. oyun top bizdeyken forvet ve defansımız arasında geçti ( özellikle ilk yarıda ) yavv bi hoca hiçmi görmez ortasahanın bu kadar boş olduğunu,hiçmi çalıştırmaz bu ortasaha oyuncularını .ne mücadele var,ne pas yapan var,ne boşa çıkıp top isteyen var. 2ci yarı berswilyalı gideide biraz top yapılmaya başlandı.
Saçmalamayın ya Allah Allah.. Bir maçta şampiyonluktan koptuk diye bunca zamanın emeğini silip geçiyorsunuz. Ya bu maçtan galip ayrılsaydık ve olaki Şampiyonlar Ligine gitseydik o zaman ne diyecektin? Fenerbahçe'li hoca sayesinde başarılı olduk helal olsun diyecekmiydin? Sende içinden geçen G.Saray sevgisini sök atta ondan sonra Fenerbahçe'ye, Hocamıza ve Başaknımıza kinini kus. Terbiyesizlik yapmadan, Sivassporumuzu sonuna kadar destekleyelim. Hepimiz SİVASLIYIZ, hepimiz SİVASSPOR'LUYUZ o kadar.

.
-->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2
Alt 06.04.2008, 20:15   #256
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2

Bu hafta iyi futbol oynayamadık ama olsun canımız sağolsun felaket tellalları yine ortaya düştüler acımasızca eleştirmeye başladılar artık oyunculara bülent hocaya kusurlar bulmaya başlarlar takım yenince bu felaket tellalları niye ortalarda olmuyorda yenilince sacma sapan cümleler kullanıyorlar ben sivassporumu bu seviyeye gelmesini bile büyük başarı olarak görüyorum hangi takım cıktığının 3 senesinde kafaya oynamıştır helal olsun Sivassporuma seninle gurur duyuyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2
Alt 06.04.2008, 20:21   #257
izmirliyigido
Gast

Standart --->: -->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu hafta iyi futbol oynayamadık ama olsun canımız sağolsun felaket tellalları yine ortaya düştüler acımasızca eleştirmeye başladılar artık oyunculara bülent hocaya kusurlar bulmaya başlarlar takım yenince bu felaket tellalları niye ortalarda olmuyorda yenilince sacma sapan cümleler kullanıyorlar ben sivassporumu bu seviyeye gelmesini bile büyük başarı olarak görüyorum hangi takım cıktığının 3 senesinde kafaya oynamıştır helal olsun Sivassporuma seninle gurur duyuyorum
İşte ben bunu alkışlıyorum. helal olsun sana kardeşim, helal olsun.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.04.2008, 20:22   #258
izmirliyigido
Gast

Arkadaşlar Utanç fotografı aşağıda linkte. Tıklayın linki, aramızda ki hainleri görün. Sonrada birlik beraberlikten bahsedin. Yazıklar olsun.

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...eri/274/2.html

Ayıptır yahu...

.
Alt 06.04.2008, 20:40   #259
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1289 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Keşke Mehmet Yıldız Golü 10 Dk Önce Atsaydı...

İşte Ahlarla Vahlarla Olmuyor.

Yinede Canın Sağolsun Sivassporum.

İnşallah Bu Dikenli Yolda Gülen Biz OLuruz.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 22:06   #260
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Saçmalamayın ya Allah Allah.. Bir maçta şampiyonluktan koptuk diye bunca zamanın emeğini silip geçiyorsunuz. Ya bu maçtan galip ayrılsaydık ve olaki Şampiyonlar Ligine gitseydik o zaman ne diyecektin? Fenerbahçe'li hoca sayesinde başarılı olduk helal olsun diyecekmiydin? Sende içinden geçen G.Saray sevgisini sök atta ondan sonra Fenerbahçe'ye, Hocamıza ve Başaknımıza kinini kus. Terbiyesizlik yapmadan, Sivassporumuzu sonuna kadar destekleyelim. Hepimiz SİVASLIYIZ, hepimiz SİVASSPOR'LUYUZ o kadar.

.
Kardeşşş yazımı iyi oku,ve iyi irdele. Benim söylediklerim farklı şeyler,sen farklı şeylerden bahsediyorsun.Benim ne söylemek istediğimi sen önümüzdeli haftada göreceksin. Sonrada vayyy kayseriye bak bide komşuyuz bize maçı vermediler falan geyip hayıflanacaksın. Aadam anadolu takımları için afedersin kıçını yorttı isyan etti,ama senin teknik direktörün bizahmet kalkıp da bi demeç vermedi ,bizim hakkımız gasbediliyor,önümüz kesilmek isteniyor demedi bi zahmet. ama hiç bir iddası olmayan kayserispor maçta olanlardan dolayı isyan etti. bundan bişeyler çıkarırsın umarım.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla