Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
Diyarbakırsporlu futbolcu Ümit Bozkurt maçın ilk dakikalarında bir şans golüyle öne geçtiklerini ifade ederek, ''Ondan sonra top Sivasspor'da oldu, biz biraz daha cesur olup üzerine gidebilseydik, hatta çok net bir pozisyonumuz vardı, onu atamadık. İkinci yarıda yine Sivasspor üzerimize geldi, onların şanssız sakatlıkları oldu, bu da bizim şansımız oldu. Son attığımız golle maçı 2-0 bitirmesini bildik'' dedi.
Bozkurt, Trabzonspor'un ardından deplasmanda Sivasspor'u da yendiklerinin belirtilmesi üzerine, ''Fikstüre bakarsanız bizim için dezavantaj gibi görülüyordu ama bunu lehimize çevirdik. Çok yeni bir takımız. Bu puanlar bizim için çok önemli. Önemli olan, istikrarlı bir şekilde buna devam edebilmek, çünkü yeni bir takımız, yani insanları çok aşırı beklentilere sokmaya da gerek yok'' diye konuştu. <
Geçen sezonki Sivasspor ile bu sezonki Sivasspor'u kıyaslaması istenen Bozkurt, ''Tabii ki Sivasspor lige 2 senedir inanılmaz bir renk katıyor ve ligde çıkış sağladı. Belki bunun verdiği beklentiler üst düzeydeydi, belki gelen ve giden futbolcular arasındaki uyum bir arada olmadı ama bu zaman işi'' dedi.
Her takımın böyle şeyler yaşayabileceğini ifade eden Bozkurt, ''Ben inanıyorum ki Sivasspor yine ilk 5'e, ilk 6'ya oynayacaktır. Bugün çok üzüldüm onlar adına ama taraftarın onlara sahip çıkması gerekiyor. Çünkü Sivasspor, Sivas'ın önünden geliyor açıkçası'' diye konuştu.
Helal olsun..
Burda Sivaslıyım deyipte olumsuz yorum yapan, yapıcı eleştiri değil yıpratıcı eleştiri yapanlara kapak olsun
|