Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza ÇALIMBAY
Alt 18.04.2013, 01:22   #251
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Rıza ÇALIMBAY

Hocayı gerek oyun anlayışı ve oyuncu tercihleri, gerekse değişiklikler konusuda ne kadar çok eleştirsem de hakemler konusundaki haklı itirazına sonuna kadar destlek veriyorum ve uğradığı haksızlıklara da o kadar karşı çıkıyorum..Hocamız hakem müseveddelerinin hataları ve bize karşı yaptıkları katliamlara karşı itirazında sonuna kadar haklı...yeter artık Sivasspor üzerine bu kadar organize ve bilinçli hakem katliamı yapılamaz!
Alt 18.04.2013, 03:12   #252
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

şimdi biraz insaf etmek lazım,takım düşerken kurtardımı kurtardı,geçensezon hepimiz gördük takımın avrupaya gitmeyişi kimin yüzünden ?tabiki adi hakemlerin değilmi?o avrupaya gidemeyişimiz bu sezonuda etkiledi adam gibi 3 4 oyuncu alırdık avrupa kupasında oynayacak olmamız sivası aklından gecirmeyen birçok oyuncunun gelmesine sebeb olurdu,busezon sadece akhisar ,bjk,eskişehir,mersin,bursa,ge nçler,maçının 3 tanesinde hata yapmasalar şimdi 46puanla bjknin dibinde olurduk suç kimin şimdi?rıza hoca düşmanlığı kimseyi köretmesin ,haa inatları ,bazı oyuncularda ısrar etmesi,maç içinde oyuna müdehale etmemesi vss hataları yokmudur ?elbetteki vardır şuan ligde sivasın ağırlığını taşıyacak kimseyi göremiyorum,bjk zaten almaz rıza hocada sivasdan daha rahat yer bulamazz baska yerde 4 te 0 çeken hocayı o ğün yollarlar yapılacak iş bu sezonu atlatıp inşallah kupayıda sivasa getirmek için sezon bitene kadar tam destek olmak lazım
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2013, 08:44   #253
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Riza hoca trabzon macinda ustune duseni layikiyla yapmistir
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2013, 00:13   #254
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1057 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Şu an (19/04/2013 -perşembe saat: 00:10) Sipas tvde Nail beyin sorularını cevaplayan başkanımız Mecnun Odyakmaz Rıza Çalımbay ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini ve bu konuyu kendisine söylediklerini ve cevap beklediklerini söyledi..transfer ve gelenlerin gidenlerin de sezon biter bitmez şekilleneceğini söyledi..Rıza hoca konusunda devam etme düşüncesine açıkçası çok şaşırdım:c onfused:
Alt 19.04.2013, 00:31   #255
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu an (19/04/2013 -perşembe saat: 00:10) Sipas tvde Nail beyin sorularını cevaplayan başkanımız Mecnun Odyakmaz Rıza Çalımbay ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini ve bu konuyu kendisine söylediklerini ve cevap beklediklerini söyledi..transfer ve gelenlerin gidenlerin de sezon biter bitmez şekilleneceğini söyledi..Rıza hoca konusunda devam etme düşüncesine açıkçası çok şaşırdım:c onfused:
Ben röportaja bakamadim ama seneye Calimbay ile devam edilecegine pek ihtimal vermiyorum. Lig devam ederken seneye yollarimizi ayiracagiz diyemez zaten. Eger gercekten Calimbay ile devam edilirse gecmis olsun.
Her mac sonrasi basit gol yedik, yapmamamiz gereken hatayi yaptik vs. dejavu yasamak istemiyorum.
Ben Calimbay'in seneye Kasimpasa'nin basina gececegini düsünüyorum.
E. Saglam'da Bjk'nin basina gecer.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2013, 01:10   #256
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Demek ki başkan hocadan, takımdan, oynanan şahane futboldan ve takımın bulunduğu konumdan çok memnun kalmış olacak ki seneye de Rıza hocayla devam etmek istiyor.
Allah sonumuzu hayreyleye
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2013, 08:34   #257
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Anca kupayi alirsa devam ederler. Tabi hoca isterse
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2013, 09:58   #258
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza adamdır anadolunun bir organik çocudur bunu tüm dünya böyle bile devam sen bu çehrin çocusun seni isti yoruz hocam devam
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 12:09   #259
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1275 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Frikiğin sonundaki Çalımbay görüntüsü teknik/taktik her şeyi unutturuyor. Çalımbay, güzel frikiği atan Selçuk’u alkışlıyor kenarda... Sen ne güzel adamsın be Rıza Hoca. Ne güzel adamsın be Büyük Kaptan. Çocukluğumuzun kahramanı Atom Karınca, bugünün de kahramanısın benim gözümde. Var ol. Sen hep var ol.

Uğur Meleke
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.05.2013, 22:58   #260
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Frikiğin sonundaki Çalımbay görüntüsü teknik/taktik her şeyi unutturuyor. Çalımbay, güzel frikiği atan Selçuk’u alkışlıyor kenarda... Sen ne güzel adamsın be Rıza Hoca. Ne güzel adamsın be Büyük Kaptan. Çocukluğumuzun kahramanı Atom Karınca, bugünün de kahramanısın benim gözümde. Var ol. Sen hep var ol.

Uğur Meleke
bu mu güzellik? acaba bu maç bizim lehimize bir sonuçla bitseydi meleke bu yazıyı yazar mıydı?

Etiketler
açalım, açık, anlaşmıştım, beni, beşiktaşla, Çalimbay, Çalımbaya, Çalımbay’ın, canlı, heyecanladıran, hoca, hocaya, karnesi, kİmdİr, mektup, parantez, riza, rıza, sivasspor, stad, var, yayında